icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
12. jún 2014

@jaja9891 zachvíľu to dojde, poistite 🙂 teploty môžeš mať vyššie inofolicom, baby písali, že im teplotu zvýšil, mne ju naopak znížil, takže to nerieš, hlavné je, aby si po ovu mala potom nad 36,8-37 🙂
@kubisova no pekne sa ti to vrátilo hore, teraz nech to už len stúpa 🙂
@zuzulienocka77 daj si aj dnes dicarded, nespala si v kuse 4-6 hodín, je to skreslená hodnota, zajtra sa uvidí, čo a ako 🙂 a ovu čo? žiadne príznaky? myslíš, že ešte nebola? spln je až zajtra, ale reakcie na neho sú tri dni pred a tri dni po ňom, ja tiež vtedy neviem spať 😔
@adamnela graf ti tie čiary prekreslí, ak zadáš ešte vyšie teploty, lebo určite to ešte nie sú poovulačné teploty, len graf je z toho chuj, lebo sa držia vyššie, ale nie dostatočne vysoko....keď pôjdeš po ovu vyššie, čiary sa posunú 🙂 asi to bude tým teplom aj tým, že si nepokojne spala aj behala, daj si tiež discarded na dnešnú teplotu a bude to posudzovať inak 🙂
@ivet1987 no pekne, závisláčka 😀 kedy ideš k dr.? teplota by mala byť zvýšená asi celé tehu, či?
@janderka podľa mňa ti to označil zle, ovu zrejme bola až 17 DC, to bola posledná nízka teplota a prerušované to máš preto, že tam máš veľa plodného hlienu a nie je si graf istý - preto sa ešte raz pýtam - ROZLIŠUJEŠ TEN HLIEN SPRÁVNE???? lebo plodný hlien býva len tesne pred ovu, pár dní, nie 10 dní, to je veľa a rovnako už nebýva po ovu, mení sa na krémový 🙂

mne je dnes lepšie, črevá už neštrajkujú ani nehnačkujem (ani nehačkujem 😀 ) a graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

jaja9891
12. jún 2014

@rybkaa tak pekne stupaj hore a mozes aj hackovat 😀 nieco pekne by som si prosila 😀 mm mam doma,tak snad dovtedy ovu dojde 🙂 vcera sme mali vtipny sexik 😀 normalne mojho draheho tak rusila postel (u nasich mame taku skripaciu),ze som musela hodit perinu na zem a to bola ina kava 🙂 no aj tak skonstatoval drahy,ze najlepsi sexik sme mali v aute,ked sme spolu zacali chodit a hladali flek na zaparkovanie 😀 😀 😀 asi si to musime zopakovat,len by som nerada,aby nas vymakli policajti 😀 uz sa nam stalo 😕 mala by som ho asi cez vikend niekam zatiahnut do lesa 😀 a bolo by splodene 🙂

janderka
12. jún 2014

@rybkaa ja Ti neviem, som z toho hlienu jelen 😖 ... urcite ho este nerozlisujem, niekedy ked si nie som ista, tak tam capnem hocico. A vidim ze teraz aj graf je z toho poriadne vedla. Ale nastasie som robila aj ovu testy, tak viem presne kedy bola, inak by som to na sebe nevedela zistit. Asi potrebujem viac praxe, toto je prvy mesiac, co meriam a kukam na hlien. 😅 No ale snazim sa. A dik za vysvetlenie 😎

ivet1987
12. jún 2014

@rybkaa Já nevím, první trimestr určitě, ale nevím jestli jsem nečetla že pak zase klesne, kdoví. K doktorce AŽ v pondělí 😀

afra
Autor odpoveď zmazal
janderka
12. jún 2014

@afra tiez beriem po 2 sacky. Ja som nedavno objednala posledne 3 balicky . 10 dni zleti jak nic a je po krabicke 😠 fakt je ta cena prehnana a paradne na nas zarabaju. Ale aj tak vdaka za inofolic, vkladam do toho nadej, to je to posledne co este mozeme VERIT 😉

jaja9891
12. jún 2014

@afra sama si si dala 2x denne,ci ti odporucil lekar?

afra
Autor odpoveď zmazal
afra
12. jún 2014

@jaja9891 lekar mi nakazal, ale zatial vysledok ziadny 😀 😠 Asi musime viac snazilkovat 😅

afra
Autor odpoveď zmazal
jaja9891
12. jún 2014

@afra napodobne 🙂 kg navyse a akne,tak snad aj na vajecniky tak ucinkuje 🙂

zuzulienocka77
12. jún 2014

@rybkaa dala som dicarded, ďakujem za radu, aj ja som na to myslela, len som nevedela koľko mám spať v kuse 🙂 . S tým hlienom je to teraz také nijaké, lebo mám pocit, že ma opäť navštívila mykóza, síce nie silná, ale je, tak hlien mám takto zamaskovaný. Ale keď som na wc, tak sa dá niečo zistiť, ale nie je 100%. Po mrchani si asi kupim canesten (či ako sa to volá) a preliečim. A iné príznaky nemám, vôbec necítim vaječníky, ništ, som necitlivka 😀 . Len podľa teplôt.
A ty sa pekne štveráš, len tak ďalej 😉

mawiya
12. jún 2014

hallo girls 🙂 tak sa na to asi vyprdnu. reku pojdem hore a ja dole http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7
@adamnela tak sa mi to lano z bunge jumpingu asi roztrhlo či kieho, alebo mi tie kilá to lano natiahli, bo som zasa pod bodom mrazu
@rybkaa a predstav si, že aj ja hnačkujem dnes od rána. čo sme žrali dievka moja
@všetky dievky moje. Užite si dnešný slniečkový deň, ja pokračujem v sťahovaní 🙂
cmučke na líčka

jaja9891
12. jún 2014

@mawiya no ty pekne skaces,kam sa ja hrabem s mojimi Tatrami 🙂 ty mas Everest 😀 inak ako sa nastavuje to,ze ukazuje vsetky grafy,ja ked vam tu pridam,tak len aktualny nahodi...ty mas pekne vsetky 🙂

rybkaa
autor
12. jún 2014

@janderka keď si niesi istá hlienom, radšej nedaj nič 🙂 ten hlien čo si mala okolo ovuky si nechaj zapísaný. Pozri si niečo o hliene tu http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... tam je pekne popísané ako ho odlíšiť, časom sa to naučíš, tiež som bola z toho na začiatku pako 😀

mawiya
12. jún 2014

@jaja9891 jaj dievka ja mam VIP - ale už len 10 dní ☹ tak možno preto 🙂

jaja9891
12. jún 2014

@mawiya jaaaaaaaaj, na teba zabudli s tym VIP , ci si si kupovala? 😀 ja som rada,ze nemam,lebo potom si zvyknem a je mi luto za tymi farebnymi stvorcekami 😀

rybkaa
autor
12. jún 2014

@afra prečo berieš dva? či dr. ti tak kázal?

rybkaa
autor
12. jún 2014

@afra jaj už čítam, že to lekár kázal 🙂 a ako dlho ti kázal brať?

rybkaa
autor
12. jún 2014

@zuzulienocka77 canesten je super, skús ten kombi, čo je krém aj tableta, mne pomohol veľmi rýchlo 🙂

rybkaa
autor
12. jún 2014

@mawiya ty prosím ťa nespávaj s holou riťou, klesá ti teplota potom 😀 ja som zjedla jahody, ale z našej záhrady, nestriekané, no bola som pažravá a zjedla som ich ešte zamrznuté pomixované, zachladli mi črevá 😀

zuzulienocka77
12. jún 2014

@rybkaa a myslíš,že môžem aj teraz pred (alebo po)ovulke, či radšej počkám po mrche? Nechcem niečo ohroziť keby dačo 😅 🤐 😀

paskolinka
12. jún 2014

@zuzulienocka77 alebo si skus kupit nejake vaginalne probiotika. ja ked som minule leto mala problem, tak toto mi pomohlo 😉 a nemalo by to nicomu uskodit

afra
Autor odpoveď zmazal
zuzulienocka77
12. jún 2014

@paskolinka takže si to nemusím najprv preliečiť? Stačí len začať užívať? a budem tip top? 😀

paskolinka
12. jún 2014

@zuzulienocka77 tazko povedat 😉 ja som vtedy skusala najskor canesten, potom mi dr. dala nejake antibiotika a stale to nebolo dobre, tak mi robili kultivaciu a vysvitlo, ze je malo probiotik. tak som doplnila a v pohode 😉 teraz, ked sa mi zda, ze nieco nie je ok, tak si to supnem preventivne a je dobre 😀 kazdopadne ak zacinas mat problem, tak nieco rob a necakaj, kym to rozbujnie 😕

zuzulienocka77
12. jún 2014

@paskolinka ved práve, že som náchylná na tú sviňu 😠 . V tehotenstve ani nehovorím, čo som mala, jediné negatívum môjho tehotenstva. Skúsim canesten a preventívne si kúpim tie probiotiká, ako ty hovoríš a uvidíme. Ďakujem za pomoc 😉

adamnela
12. jún 2014

@rybkaa necham to tak, nejdem tu teplotu discarnut...uz nech tam ten graf vykresli ako chce, sama som zvedava 🙂
@mawiya ja neviem co to Ty teda robis, ked tak strasne klesas...no teraz to uz dufam vystreli hore, nie drzat sa takto dole, lebo fakt tam primrznes 🙂

rybkaa
autor
12. jún 2014

@jaja9891 ja by som bez VIP už načisto osprostela, strašne mi chýbali farebné kolonky 😀 som vystihla na FB akciu, 80% zľava z ročného poplatku, dala som za ročné predplatné v prepočte 20 € a neľutujem, by som ich obúchala na nejakú blbosť a takto sú aspoň na úžitok, mne to veľmi pomáha sa orientovať 🙂

paskolinka
12. jún 2014

@rybkaa ty si zapisujes take tie pocity, kde ta co boli a co uzivas a tak? lebo ja ako som mala VIP zo zaciatku zadarmo, tak som tam kadeco povyplnala. a velice ma nasr...dilo, ked mi to komplet zmizlo, ked VIP vyprsalo. to akoze mi dali nieco zadarmo a ked som si nekupila pokracovanie, tak mi zobrali aj to, co mi dali 😀 som si povedala, ze im nedam ani cent za takyto pristup 😀