icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
22. sep 2014

@paskolinka ty vole, normalne som sa ta lakla 😀 ze akeho sliedila to tu mame 😀

senta_sofia
22. sep 2014

@adamnela ja ne, ale moja manzelka ano 😀

paskolinka
22. sep 2014

@adamnela vsaaak 😉

paskolinka
22. sep 2014

@senta_sofia no ale musim dat dole to foto, nech sa o mna nebijete 😎

rybkaa
autor
22. sep 2014

aha, čím ma poštárka práve prakvapkala 🙂 prvé podozrenie padlo na @mawiya lebo furt pištím, že chcem háčkovanú rybu, no potom kukám na obálku a keďže to prišlo z Hlohovca a je tam to "H", hádžem zásluhy @senta_sofia 🙂 Tak je? Či? 🙂
V každom prípade som sa strašne potešila, rybenka je krásna a dnes sa mi hodí farebne ku svetríku 😀 Neviem čím som si to zaslúžila, ale strašne sa teším, že na mňa myslíš Hani 🙂
A ešte - okrem tejto zásielky mi poštárka hodila ešte jednu obálku, ja ju hneď rozdriapala (milujem dostávať poštu 😀 ) a dnu bolo 6 € v dvojkách a dve detské modré čiapočky pre chlapčeka 😕 Jedna taká jednoduchá ako pre novorodeniatko a druhá s uškami, no božské boli...ale ja som si nič také neobjednala a ešte tie peniaze pritom....potom hľadím na obálku a patrilo to jednej pani, ktoré má predajňu detského textilu v našej budove, ale v inom vchode 🙂 No čo, mám to brať ako znamenie, že to predsa len raz bude chlápätko? 🙂

paskolinka
22. sep 2014

@rybkaa ty pocuj aj ja dnes driapem obalku v robote a tam z danoveh uradu, ze bude kontrola cosi s odpoctom dph. ja kukam ako puk 😕 a potom mi doslo, ze to nie je pre mna a veru som sa potesila a odniesla kolegyni 😀

rybkaa
autor
22. sep 2014

@senta_sofia ja mám v profile fotku mojej ženy 😀 čaute ženy, volám sa Slavomír 😀 😀 😀

senta_sofia
22. sep 2014

@rybkaa zasluzila si si to tym, ze si 😉) ty nas tu vsetky drzis pokope a nad vodou...

rybkaa
autor
22. sep 2014

@paskolinka dnes je deň driapania cudzích obálok, píšem prezidentovi, nech zavedie do zoznamu sviatkov 😀

paskolinka
22. sep 2014

@rybkaa no neviem, tie ciapocky boli dve 😉

rybkaa
autor
22. sep 2014

@senta_sofia ďakujem , si zlatá a potešilo ma to oveľa viac ako drahé dary 🙂

senta_sofia
22. sep 2014

@rybkaa inac kebych bola vedela, ze budes mat ruzovy svetrik, tak ti to spravim ako brosnu 😀 no co, ale sak este nie je vsetkym dnom koniec... ale tak radsej ako rybu pre stastie by som ti hackovala capicu pre baby 😉

paskolinka
22. sep 2014

@rybkaa ale teda kocku zenu mas 😀

senta_sofia
22. sep 2014

@paskolinka ocuj Sly, teba by prekukli hned, na zeny inych muzov sa nehovori, ze su kocky, ale jebacky 😀

paskolinka
22. sep 2014

@senta_sofia tak ale ja zas nie som taky bezny chlop 😀

rybkaa
autor
22. sep 2014

@paskolinka a čo to tu o tvojej fotke idú reči? ja som slepá alebo si ju stiahla, kým som bola na wecku? 😀 bo nespomínam si, že by si nám tu tvár ukázala či? 😀

mawiya
22. sep 2014

@rybkaa no do kelu tak už aj ja musím. idem teda hačkuvať 🙂

paskolinka
22. sep 2014

@rybkaa nuz ja som tu odhalila svoju pravu tvar, len som to aj stiahla hned, bo admini by si mohli mysliet (nepravom samozrejme) ze si robim srandu a foto z internetu davam 😀 tak len pre teba slavomir cmucky cmuk

senta_sofia
22. sep 2014

@mawiya ja som ta zaskocila, kludne si to mozme dat ako kolektivne dielo, viem, ze mas teraz toho plnu p..., ci ako sa to hovori slusne 😀

adrianaaa32
22. sep 2014

@paskolinka ale teda budete sa snazit dalej prirodzene? Aj uzivas nieco? Nejake doplnky alebo tak?

jaja9891
22. sep 2014

😀 ahojte zienky...otvorim kona,ze co nove a kykam jak puk a nerozumiem....ste stobodove 😀 kde sa to vo vas berie ? 😀😀😀
@rybkaa inak testiky dosli.... dakujeeem 😉

rybkaa
autor
22. sep 2014

@senta_sofia plnu priehrst si myslela vsak? 😀

paskolinka
22. sep 2014

@adrianaaa32 áno prirodzene. S doplnkami som nateraz skončila lebo sa mi to zdali vyhodené peniaze, ak som aj nieco brala, tak mi to narobilo viac škody ako osohu. Dávam si len rakytnikovy olej a c-čko. Ale to len tak na imunitu už dlhšie s prestávkami užívam... Inak nič. Ty si ten inofolic teraz prvý cyklus brala?

adamnela
22. sep 2014

Bože baby
@rybkaa
@senta_sofia
@paskolinka
@mawiya vy ste úžasné 😉 Tak viete rozveselit..super, len tak ďalej..😉

adrianaaa32
22. sep 2014

@paskolinka beriem ho 3 mesiace. A aspon mi vyrazne upravil cyklus. Teda skratil. Mavala som bezne 30-32 dni.

rybkaa
autor
22. sep 2014

@jaja9891 vďačne, aj druhý raz 🙂 hlavne nech ten modrý je pásikavý 😉

rybkaa
autor
22. sep 2014

@adrianaaa32 kým máš dostatočne dlhú LF (čo máš) tak je to jedno, aký dlhý je cyklus 🙂 No ak ms nedošla, teplota neklesne, ja by som to videla ešte veľmi nádejne 🙂 možno si fakt tehu a to špinenie bola len akási náhrada za riadnu ms, čo býva v prvých mesiacoch tehu bežné 🙂 tak držím palce, aby v stredu nedošla 🙂

adrianaaa32
22. sep 2014

@rybkaa jaaaj rybicka kiezby si mala pravdu 😉 . Dakujem Ti...dam tomu este par dni a uvidime.

paskolinka
22. sep 2014

@adrianaaa32 a pred tým si mala akú dlhu lutealku? Lebo ak teplota neklesá a ms nikde, tak je na tomto fóre prísne prikazane testovať 😉 my sme tu totiž veľmi zvedavé 🙂

adrianaaa32
22. sep 2014

@paskolinka mavala som 14 dni. Zajtra mam este v podstate len ten14DPO. Takze preto si myslim ze sa to este rozbehne. No ak nie, slubujem ze otestujem. Vsak aj mna uz vystre z toho 😀 .
Ale ja som uz spravila tolko tych testov za tie 2 roky ze uz sa nehrnem do dalsieho kym nemam vazne podozrenie 😝