icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
29. dec 2019

@giuli mne to akoby vekom slablo 😂 no keď som mala teliesko 5rokov tak som mala uplne slabu ms a keď teliesko nemam tak mám ms taku istú slabú ale vyčistim sa v pohode lebo som aj otehu a podľa sona je aj sliznica ok aká ma byť ...čiže mne stačia intimky občas vaaaazne že občas jedna normálna vlozka ...Ja aj ked som bola napichana aby sa mi ms spustila nebola silna
Ale sestra malavzdy brutálne silnú ako ty

zuzik5891
29. dec 2019

@naty1987 rozprávaš mi z duše...práve dnes som môjmu povedala že aké má on šťastie že mám stále chuť...čo by za to dali niektorý jeho kolegovia ktorý už dávno nemajú sex kôli túžbe ale preto lebo musia...A môj na to že mi aj túžime aj musíme😂😂😂...
@giuli že obstarožný pár😳...inak tiež som mávala takú silnú menštruáciu...zastavovali mi ju liekmi...ale fakticky od kyretáže a prefukoch je omnoho slabšia...dokonca terazsom ju mala iba 3 dni a len jeden den to bol skutočný menzes

giuli
29. dec 2019

@zuzik5891
@naty1987 ja aj pri antikoncepcii som mala silnu a to sa vravi,ze by mala zoslabnut....ked ucim a mam hodinu 45min,akurat musim utekat na zachod...
Jj zuzi....ja pomaly 44 a Maurizio bude mat 48....

zuzik5891
29. dec 2019

@giuli no ia mám sice "len" 35 ale občas mám pocit že čo sa sexu tyka6chcrm dobehnúť zameškané...v predchádzajúcom vzťahu sme vyše 5 rokov spolu absolútne nič nemali...tak pevne verím že tá chuť vydrží aj u môjho 🥰🥰🥰

giuli
29. dec 2019

@zuzik5891 to si dlho vydržala bez sexu vo vztahu....s smiem sa spytat preco??

zuzik5891
29. dec 2019

@giuli napíšem ti do ip

naty1987
29. dec 2019

@giuli
@zuzik5891 obdivujem že si bola v takom vzťahu ja by som nedala...
baby moje ja mam 32r a s drahým sme už skoro 15rokov spolu🤦‍♀️🥰 ale ta chuť tu je stále my sme občas ako pubertiaci 😁

giuli
29. dec 2019

@naty1987 to je dobreeee,tak sa robia mimiii

zuzik5891
29. dec 2019

@naty1987 hlavne som rada že je to už za mnou...inak ja si myslím že aj v našom vzťahu to bude ako keby sme boli večný puberťáci...hlavne keď už môj zavetrí že som nespokojná spraví aj nemožné aby boli zasa všetko ok...A čo ti poviem...najlepšie si ma udobrí v spálni 😂🥰❤

sulinka333
29. dec 2019

Baby takyto konzum q10 stačí vraj je dobrý na kvalitu vajičok.

naty1987
29. dec 2019

@sulinka333 čo ja.viem ja.som čítala a skoro.kazda jedna tabletka vitamín bol.na kvalitu vajíčok asi skôr s.kazdeho rožku je fajn a pestro sa.stravovat a užívať si s mužom a.nie pracovať

naty1987
29. dec 2019

@zuzik5891 a to je supeer vie ako na teba 😊😊😊😁 čo môže.byt viac keď si šťastná 😊

zuzik5891
29. dec 2019

@naty1987 presne tak...mám šťastie že ho mám...asi som ho dostala za odmenu🥰🥰🥰

giuli
29. dec 2019

@zuzik5891 si to zaslúžime...aj ja toho mojho,ze ma strpi,ked vrieskam🤣🤣

shellynda
29. dec 2019

@mirus11
@naty1987
@giuli takže dnes hlásim aj ja príchod MS 😊... V januári ideme do toho všetky v plnom nasadení 😃

zuzik5891
29. dec 2019

@giuli tak to ja nevrieskam...Moj vie že keď som ticho tak je zle 😂😂😂...A ešte odpovede-som v pohode a rob si čo chceš ...to sú už ako výstrahy 😂😂😂

giuli
29. dec 2019

Ja kricim....a potom som ticho....tak mi Maurizio povie,ci som tacchino-morka.....tie sa vedia tak nadurdit,az prasknu🤣

naty1987
29. dec 2019

@giuli 😂😂😂😂😂
Aj ja kricim 😁😁😁 ale vždy vravím aj malemu aj mužovi že keď kricim tak je to ešte dobre keď som nasrata a som ticho nech utekajú kade ľahšie 😂😂😂😂

mirus11
30. dec 2019

Ahojte žienky, idem si k vám po radu, ako som potratila, tak som mala prvý mesiac od potratu normálne 6 dní silný menzes, ale teraz už ďalšie 2 ms mam omnoho slabší ms a o jeden deň kratší. Môže byť že sa to už upravilo aj tým, že sa mi skrátil ms so 6 dní na 5 dní? Alebo už začínam starnút a ms sa skracuje 😃

shellynda
30. dec 2019

@mirus11 nemyslím si že stárneš 😊, skôr sa ti to upravilo. Ja som pred MA mala tak 2-3dni MS a dosť slabúčku a po MA mám 4dni a takú normálnu

sulinka333
30. dec 2019

@naty1987 pracovať? My si spolu uzivame jeden druhého a sex máme kedy chceme kedy je chuť dva roky snaženia stačilo.

mirus11
30. dec 2019

@shellynda lebo ja som od pôrodov mala vždy 6 dní a teraz sa mi to už 2 cyklus akosi o ten jeden deň skrátil. Ale tým pádom my aj o deň skôr prišiel tento mesiac aj menses.

shellynda
30. dec 2019

@mirus11 ja som mala pred pôrodmi 5 až 7 dní a aj silnejšie, ale po pôrodoch už len tak max 3dni a slabučké a teraz po MA 4dni,ale nie moc silné...

giuli
31. dec 2019

Dievcence moje,zelam Vam krasneho Silvestra,uspesny a plodny rok 2020...🎉🎉🎉🎉♥️

giuli
31. dec 2019

Teplota sa u mna drzi a ako vzdy v hadikovi
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

mirus11
31. dec 2019

@giuli moja aj tebe prajeme krásny Silvester a krásne zistenie v novom roku // krásnych paliciek na tehu teste. Verím že to u teba teraz vyšlo.

mirus11
31. dec 2019

@giuli krásne máš teploty, to by nebola pravda, keď by to teraz nevyšlo. Kolky si deň po Ovu? Čochvíľa budeš aj testovať, však?

kika123kika
31. dec 2019

Aj ja vam prajem krasny Silvester a super zabavu 🙂 a hlavne plodny silvester 🙂 🥰🙈🎇🎆

giuli
31. dec 2019

@mirus11 dnes 6dpo...no nikdy na 6den nemam taketo teploty...uvidime....som fajciarka a cigaretu som uz nemala v ustach 5dni...,co mi je divne🤔

sulinka333
31. dec 2019

@giuli zlatko držím palčeky