icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
31. dec 2019

@sulinka333 dakujem

zuzik5891
31. dec 2019

Bábiky moje...Zo ❤ Vám prajem aby bol rok 2020 tým magickým a šťastným rokom pre nás všetky ktoré tak túžobne čakáme na //...a tým ktorym sa to už podarilo prajem ničím nerušené tehulkovanie...🍾🥂🍀❤

zuzik5891
31. dec 2019

Inak dnes som bola na preventívke u gynekologičky...som 10 dc a ms mi skončila pred pár dňami...robila mi cytologický ster a keď mi šla spraviť ultrazvuk strašne som sa rozkrvácala ...žiadne slabe špinenia...krv zomňa doslova tiekla...lehatko od krvi...ja od krvi...No masaker...Doma zomňa vyšiel asi 3 cm kus sliznice...nestalo sa to už niektorej z Vás ?...

kakatulik
31. dec 2019

@zuzik5891 Zuzi,to nemusela byť sliznica. Skôr skoagulovana krv po Tom vyšetrení. A čo videla a povedala Dr?

zuzik5891
31. dec 2019

@kakatulik no práveže to bola vyslovene taká čierna blana ...akoby šľachovitá...No dr.povedala že krčok bol čistý ...podla usg žiadna cysta...akurát trochu voľnej tekutiny ako keby po ovu ale pravý vaječník nemohla nájsť tak si nebola istá...bt mám stále dole a ovu testy sú negatívne...bolí ma podbruško ako pri ms...

c_est_la_vie
31. dec 2019

@giuli ahoj este drzis a netestujes?

Ja som si robila vcera a dnes LH test pre porovnanie a silnie. Aj ked este nie je uplne pozitivny. Vcera vecer som mala brutaalnu unavu a jeden uuplne iracionalny vylev ( vid moj profil).
Bazalka mi vcera klesla a dnes je zas hore.

Ale prsia este necitim tak sa bojim ze si vsetko nahovaram 😀 ty badas nieco na sebe?

kakatulik
31. dec 2019

@zuzik5891 takto je zaujímavé. A prečo ti nevedela nájsť ten vajecnk? Lebo minule ani mne nevedela nájsť lavy a ten som mala pred rokom vraj nepriechodný. Ktovie či je tam niekde zakvaceny,alebo čo....

giuli
31. dec 2019

@c_est_la_vie ja zatial nic,okrem toho ,ze som 5dni namala cigu v pusea sem tam citim v podbrusku pichnutie...no to moze byt aj pms....zatial netestujem...skoro a nemam testy pri sebe...drz sa

zuzik5891
31. dec 2019

@kakatulik no s tým mojím vaječníkom som si užila aj v centre ...mne ho pri cisárskom nejako prišili k brušnej dutine a je veľmi vysoko...meranie folikov na pravej strane som si odplakala zakaždým...

sulinka333
31. dec 2019

@kakatulik ja keď som bola v centre pred IUI tiež mi nemohla najst vajecniky že boli schované za črevami

naty1987
31. dec 2019

@c_est_la_vie
@giuli dievčatá držím vám palce nech vám to vijde ✊✊✊🍀
@zuzik5891 to je zaujímavé ako si sa rozkrvacala možno ten kus by vyšiel tak či tam len tým že dr.podrazdila sliznicu tomu asi napomohla

naty1987
31. dec 2019

Dievky zlaté želám vám veseleho Silvestra a Šťastný nový rok 2020 aby bol pre nás lepší krajší a vo všetkom pozitívny hlavne na tehu testoch 🍾🥂🎇😘

zuzik5891
31. dec 2019

@naty1987 aj ja si to myslím...ale môj ms trval 3 dní a dnes som už 10dc...už to bolo vo mne dlho...no dnes mám pocit ako pri ms...tlaky v podbruško až v panve a bedrách...krvácanie už prestalo...ešte jemné hnedé špinenie a to je všetko

sulinka333
31. dec 2019

Dúfam že ten nový rok bude úspešný a nájdeme si //.

kakatulik
31. dec 2019

@sulinka333 no vidíš,ktovie, či to môže mať nejaký vplyv na tehotnenie.

Aaaale teraz na to kaslime. Nech ten blbý rok už skonči a začne nový, lepší
Happy New Year všetkým 😘😘😘😘

sulinka333
31. dec 2019

@kakatulik ale našla ich len že boli schované a že to vôbec nieje problém ani nič zlé.

zuzik5891
31. dec 2019
sticker
giuli
2. jan 2020

Dobre rano,u mma ziadna zmena a teplota sa drzi stale v tej istej rovine...dufam,ze ste vsetky ok po Silvestri...este raz krasny rok 2020
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

zuzik5891
2. jan 2020

@giuli grafik krásny...kedy skúsiš test?🥰

giuli
2. jan 2020

@zuzik5891 uvidim...obvykle dostavam MS na 12dpo...ak preskocim tento den,tak skusim

zuzik5891
2. jan 2020

@giuli idem na teba silno myslieť a držať všetkých dvadsať 🙏🍀❤

giuli
2. jan 2020

@zuzik5891 dakujem zuzi,aj ked velku sancu si nedavam...

zuzik5891
2. jan 2020

@giuli prečo?...

giuli
2. jan 2020

@zuzik5891 okrem toho ,zw som nefajcila tyzden....ine mi nic nie je....obcas didi,brucho prestalo....no priznakom neprikladam doraz....uvidim po teste....ďakujem za podporu

zuzik5891
2. jan 2020

@giuli ja mám pozitívny ovu a môj príde až zajtra večer...ďalší cyklus v háji ...sex sme mali naposledy v nedeľu...

giuli
2. jan 2020

@zuzik5891 draha moja...po pozit.teste 12-48hod...vacsinou pocitaju den po..
Takze si v limite

marionluna
2. jan 2020

Baby mam otazku - tie co si sledujete Bt uz dlhsie, ovulaciu mavate priblizne vzdy na rovnaky den? Ci moze sa to vseliko menit kazdy mesiac?

A este jedna otazka, preto fertility friend ukazuje ovulaciu az den po najnizsej teplote? Nie je vsade napisane ze ovulacia je den najnizsej teploty?

A ked si robite ovulacny test - kedy ukazuje pozitivitu, v den najnizsej teploty alebo az den po tom?

Nejak v tom nemam jasno

Dakujem

giuli
2. jan 2020

Ovulacia vacsinou byva v rovnaky cas,ale nie je pravidlom...treba sledovat viac cyklov...
FF neukazuje v den najnizsej teploty..riadi sa pravidlom 6+3....tzn ,ze po 6 dnoch s nizkou teplotou musia nasledovat 3 s vyssou teplotou o min 0,2st.a vtedy vyznaci ovul....
Ovul.test neukazuje pozitivitu v den najnizsej teploty,ale v den s najvyssou koncentraciou LH hormonu ....za sebou mozes mat aj po dva dni pozit.test.,ale nemusia.......po poslednom pozit.teste dochadza k ovulacii cca 12-48 hodin....

shellynda
2. jan 2020

@giuli graf máš super😃, pekne hore sa drží teplota. Držím palce, aby si si našla //🙏💖... Ja tento mesiac len BT merám, ale inak som si dala pauzu od všetkého, tak uvidíme

zuzik5891
2. jan 2020

@giuli horný som robila pred hodinkou