Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 ano aj ja viem ze je skoro a nic to nemusi znamenat. Ale od cca 5dpo-8dpo som mala taje jemne tlaky a tahy v podbrusku, tak som si vsugerovala ze urcite implantacia 🙂
Ale uvidime 🙂
@taily30 ahojky.. Dobre sa mame... Rastieme, priberame, papkame... Malinka sa uz par tyzdnov usmieva ako slniecko (tak vedome) .. 80% noci je v pohode a je aj zopar zakych tazsich ako tie dve posledne... Mala ma reflux... Teda neboli sme na vysetrenia ale vsetko tomu nasvedcuje... No a mozno aj koliky ked nieco pojem ako teraz cez sviatky... Inac fajn... Neviem sa dockat jari, ked uz bude teplo, budem ju nosit v nosici ak teda bude chciet a budeme vandrovat s nasim psikom kade tade po vonku po slniecku... A ako vasa mala Hope?
Nie som si ista, ci som sem davala foto, tak hodim este raz.
@taily30 ahoj, ako sa mate vy? Co noveho u vas?
Ja som bola včera na screeningu. Meranie dopadlo dobre, NT je 1,5. Vcera som bola 12+1 a babo malo 7cm, pohlavie este nevedela určiť. Inak pekne spinkalo, tak DR ho musela zobudiť aby sa otočilo 🙂 Ale vysledky krvnych testov, som v stredne rizikovej skupine a vysledky mam sice v norme, ale sa blizila k hraničným, tak vcera mi bola odobrata znovu krv na dodatocne vyšetrenie. Ale uvedomujem si, ze riziko 21 je aj zvýšené kvoli môjmu veku, plus lekarka vravela, ze prave vek a krvne testy zvysilo moje riziko trisomy. Ze krvne testy mohli byt skreslene ivf hormónmi plus este stale beriem Estrofem, progesteron a lovenox, tedaxmam kopec hormonov v krvy, co ovplyvňuje testy. Moj mm je optimistický, ale ja som z toho velmi smutna, ani spať poriadne som nemohla....
@ceklis a ako ty? Uz mas po? Ci este par dni?
@evi38 ako sa tebe dari?
@ikonica len??? Ja mám pocit akoby to bola už vecnosť :( už mám ozaj dosť na svoj vek, je to úplne iné ako pred 4rokmi a už aj vtedy som bola stara 😂
Ale nechcem tu fnukat, strašne si to brucho aj všetko okolo užívam a teším sa že to môžem prežiť opäť.
Nooo, inak doktorko chce naplánovať sekciu na 4.2 🙂 tak možno to bude na tvoje narodeniny 😍
@bona69 vieš čo? :( ten môj krčok vyzerá zevraj ako zavretý na sto zámkov. Aj pri prvom ma museli trochu posparat aby sa potrhal. Tak uvidíme. Ale dôležité je, nech je maly ok a nech mu je dobre tak ako si sam vyberie. Ja už vydrzim čokoľvek 😊 len teda doma rodiť si netrúfam 🤪 za toto vás ozaj obdivujem 🔝❤️
@ikonica tie detičky samé vedia kedy na svet 🙂 dôležité je len nech to dobre dopadne a sú zdravé ❤️
Inak, ja som malého dala ockovat na rotaviry. Kamoska nedala a mala jej to chytila keď nemala ani rok a bolo to hrozne. Ono je to ozaj všetko otázka šťastia a náhod. Niekto neockuje vôbec a vidíš, nič sa nestane a niekto aj keď zaockuje, tak môže chytiť práve taký typ, na ktorý nie je očkovanie 🙈
My sme teda ockovali tie rotaviry aj kvôli cestovaniu. Leteli sme s malým do dominikanskej a aby som nebola až tak v strese 😳
@ceklis no práveže aj ja som mala krcok zavretý, no mne začala odtekať plodová voda, čakali 3dni či sa otvorím, a nič , nakoniec dali vyvolávacku, rodila som asi 5 hodín, nič,, malý bol okolo ramena omotany pupocnou šnúrou tak nemohol von, tak rýchlo sekcia. Tebe prajem nech všetko ide hladko ako si to naplanujes a hlavne drobec😀😘

@c_est_la_vie, @giuli žienky a nie je ešte skoro na testy? Ešte môžu byť // paličky,ja som tiež nemala 10dpo ani len ducha, až keď mi meskal ms, ale aj tak to potom skončilo, i keď boli //. Ale nevadí, stále môžme pokračovať ďalej.