icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
4. jan 2020

@iam24 ja som inac zvazovala Smolkovu alebo Senderakovu.... Mam ich poruke... A pocula som ze Smolkova uz neberie, tak som sla rovno k Senderakovej a zatial som spoko...

iam24
4. jan 2020

@ikonica my bývame tiež v centrume no krenicku sme poznali tak sme išli rovno k nej. 🙂

martinade
4. jan 2020

@kakatulik dakujem za povzbudenie 💗 ja si vas tu pravidelne citam a drzim prsteky nech ti ta ovula hoc neskoro dojde

kakatulik
4. jan 2020

@martinade určite to dobre dopadne. Už máš tretinu za sebou. 🙂
Ja budem rada,ak ovula vôbec ešte niekedy príde....už patrím asi do starého železa....nič sa nedá robiť. Ty nám podaj pravidelne hlásenie,aby sme boli v obraze 😘

martinade
4. jan 2020

@kakatulik ak bude nieco nove tak sa ozvem 💗

taily30
5. jan 2020

@ikonica slniecko usmievave zlate 🙂 super, ze vam to klape. u nas akurat bojujeme s chripkou, najskor muz, teraz som to ja schytala a mala sa zatial drzi, hoci dnes mala trosku zvysenu teplotu. v utorok ideme na 4 mesacnu kontrolu, tak som zvedava co lekarka povie. len nech sa dame dokopy pred cestou na sk, to bude zazitok 😀 ja uz teraz malu trenujem v nosici, riady splu robime, perieme 🙂 ked sa hybem, tak je ok, nesmiem mat len prestoje 😀 podravujeme zojku

taily30
5. jan 2020

@martinade len sa nestresuj a neznervoznuj. ozaj beries tych hormonov vela, urcite ovplyvnia vysledky krvi. silno ti drzim palce a verim, ze to bude v uplnom poriadku. tak drobcek pekne rastie, uzasna sprava!!! zistia ti z krvi pohlavie? ci si nechcela? som zvedava 😀 aj mas nejaky tusak?
a ako v praci, dufam, ze ta nezdieraju. uz ste povedali rodine?
my sa mame dobre, okrem terajsej chripky s ktorou zapasime. len dufam, ze mala to nedostane aj ked mala uz dnes trosku zvysenu teplotu. ja som uplne nemozna, kazdy poondiaty klbik ma boli. ani som nevedela, ze ich je tolko. a ja mam aj jproblem s trojklannym nervom, tak ten sa ozval....no otras.
ale uz sa tesime domov, ideme s malou na mesiac, predstavit rodine. v hlave som uz pobalena desatkrat 😀
v utorok mame 4 mesacnu kontrolu, tak som zvedava na mierky. inac mala rastie ako z vody, uz sme vo velkosti 3-6 skor k 6 🙈

taily30
5. jan 2020

@iam24 aj vy rastiete ako z vody. krasa! 🙂

taily30
5. jan 2020

@ikonica @ceklis aj my mame vodnarov, jeden 4. a druhy 5. 😀 @ceklis nejako som uz zabudla, ze co cakate? a preco strach ohladom porodu?

iam24
5. jan 2020

@taily30 strašne rýchlo to letí 🤦 normálne by som brala o rok už ďalšie 🙈😂

taily30
5. jan 2020

@iam24 vazne? To ja sa tesim ako budeme vyvadzat s dcerkou😊. Ja uz budem stara na druhe

sonka_miro
5. jan 2020

Babenky myslite ze je to tam? Su tieto testy spolahlive? Ak otvoria lekarem idem kupim test urcite.

taily30
5. jan 2020

@sonka_miro vyzera to slubne, gratulujem

sonka_miro
5. jan 2020

@taily30 dufam ze sa to potvrdi aj na inych testoch

iam24
5. jan 2020

@taily30 ako určite by to bolo náročné. No fakt tak rýchlo môj chlapček rastie, užívam si každý okamih s ním. Úplne sme s manželom do neho zamilovaní 😍

mirus11
5. jan 2020

@sonka_miro gratulujem, určite ukáže aj iný test.

martinade
5. jan 2020

@taily30 no zobrali krv plnu hormonov, tak uvidim ake dalsie vysledky budu... ale citala som o kopec pozitivne falosnych vysledkoch. Ale inak ked lekarka drobceka merala, vravela ze vsetko je v poriadku. A pohlavie este nevedela povedat, lebo to co mal medzi nozkami bolo vodorovne a pri dievcatku sa to skracuje a pri chlapčekovi predlžuje. Ja som si myslela, ze z krvy to robia automaticky, ale asi som to mala povedať explicitne, bo lekarka nemala zaznam o vysledku pohlavia. A tusak mam ze to bude chlapček 🙂 uvidime o par tyzdnov, ak vsetko bude v poriadku. Musi byt.
Zelam rychle uzdravenie a nech Hope he nadalej zdrava. Super rodinne znovustretnutie 🙂 to isto bude vela radosti 🙂

zuzik5891
5. jan 2020

@sonka_miro krásne testíky...blahoželám ❤❤❤❤

sonka_miro
5. jan 2020

Je to tam 🥰 este sa nejdem tesit az ked mi to potvrdi lekar , ale zazraky sa naozaj deju. 😍 Drzim nam vsetkym palceky nech to dotiahneme do uspesneho konca .

giuli
5. jan 2020

@sonka_miro gratulujem z9 ♥️,nech vsetko dobre dopadne....

giuli
5. jan 2020

Ja dnes pad ,ako z Lomnicaku...MS zatial nikde,tak snad sa to rozbehne..peknu nedeľu
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

mirus11
5. jan 2020

@giuli moja to ako u mňa minulý cyklus. Tiež krásny graf a zrazu pád ako hrom.

silviash
5. jan 2020

Ahojte kočky, mohli by ste mi prosím poradiť? Bola ovulka? 27.12 som si nemerala lebo som vstávala do práce o 4.00 hod a teplotu si meriavam o 5.30. Niektoré dni som spala len. 4 hodiny. Minimálne 2 krát v noci vstanem na toaletu aj hodinu pred meraním. Bolesti som mala 25.12 večer asi o 22.00. 26.12 o 22.00 vyšiel ovulacny test dosť silný a 27.12 má aj poobede už prestalo bolieť brucho. Samozrejme teplota po silvestri tiež nemerana. Dlhé ponocovanie.
Ďakujem za každý názor!!❤️

sulinka333
5. jan 2020

@sonka_miro gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička nech všetko dobre dopadne.

sonka_miro
5. jan 2020

@sulinka333 dakujem🥰

kakatulik
5. jan 2020

@martinade ako dlho musíš ešte užívať tie hormóny? Už by si mohla začať aj vysadzovat, či?

giuli
5. jan 2020

@silviash teploty ti mohlo ovplyvnit to ponocovanie...a pod...chcelo by vidiet ako silno bol pozit.test ...ak by bol pozitivny...ovul.mohla byt 27....treba merat dalej a uvidis ,ako sa vyvinu dalsie teploty

naty1987
5. jan 2020

@giuli ako sa máš???netestujes?

giuli
5. jan 2020

@naty1987 nie naty,uz som netestovala ....teplota padla dole..no MS zatial nikde...nechapem,lebo obvykle dostanem rano ,ked mam nizku teplotu...kuk graf vyssie

naty1987
5. jan 2020

@giuli ja by som skúsila test keď ani ms neni a možno ti bt vyskoci zajtra hore