icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
6. jan 2020

@giuli silno budem na vas mysliet aby bolo vsetkk okej a aby vsetko vyslo 🙏🏽🍀

sulinka333
6. jan 2020

@giuli moja držím palčeky.

giuli
6. jan 2020

@kika123kika
@sulinka333 dakujem Vam dievcence😊

sulinka333
6. jan 2020
naty1987
6. jan 2020

@giuli no teeeda to na mrzí ale zas aj ms je fajn že prišla a určite vám to vyjde v centre moc ti držím.palce

giuli
6. jan 2020

@naty1987 dakujem,snad tak bude...

eduvalia
7. jan 2020

Ahojte baby, s manzelom sa snazime uz rok o certika. Mam 8DPO a dnes rano sa mi BT zvysila, dva dni uz pocitujem pichanie v maternici, naduvanie. Na test je este skoro, i ked som si ho dnes robila a bol biely. Myslite, ze sa nam to uz konecne podarilo?

giuli
7. jan 2020

@eduvalia vyzera slubne tvoj graf...no este je skoro na testovanie.. najskor 10dpo by som robila,aj to nie je istota,ze tam daco bude...drzim palce

edva1992
7. jan 2020

@giuli ano, to je pravda, na test je skoro. Po tolkych cykloch uz viem, ze sa to aj tak neoplati skor testovat. Verim, ze tento krat nam to vyslo. Obaja sme z lekarskeho hladiska v poriadku.

giuli
7. jan 2020

@edva1992 naozaj vyzera velmi dobre tento graf...merias prvykrat....celkom fajn porovnat si ho s inymi grafmi ,ak mas...

weweronka
7. jan 2020

Ahojte dievcata prvy mesiac meriam BT. Dnes som si robila ovu test a vysiel pozitivny takze by ovu iba mala prist. Podla grafu ale vyzera ze vcera mohla byt ak dnes rano stupla teplota? Alebo to mohlo ovplyvnit ze som v noci bola na wc a potom spala este max 4 hodky kym som merala. Dakujem😉 ps co prosim znamenaju tie sipky na grafe ked predtym boli bodky? 😁

anniii
7. jan 2020

@weweronka Šípky znamenajú, že si merala skôr (alebo neskôr) ako obvykle. Zaujívé je, že ich tam máš viac ako bodiek - už si appka mohla zvyknúť, že meriaš skôr 😉

weweronka
7. jan 2020

@anniii ja meram rovnako ale zapisujem az ked vstanem 😁🙏

giuli
7. jan 2020

@weweronka uz len merat a uvidis,ake budu nasledovne 2 merania,potom by malo vyznacit ovul....čas treba vyznacit manualne,aby ti nerobilo sipky

zuzik5891
7. jan 2020

@weweronka kľudne ti môže zajtra teplota prudko klesnúť a na další deň ti zasa stúpne a už bude len stúpať

weweronka
7. jan 2020

@giuli hej sama som zvedava ale tak asi teplota je presnejsia ako ovu testy

@zuzik5891 sama som zvedava co ukaze lebo neviem ci stupla mojim prerusenym spankom alebo by to mohlo znamenat ze uz ovu bola vcera

Dakujem za info stale len zistujem ako co funguje 👌😉

sonka_miro
7. jan 2020

Tak dnes z krvi potvrdene tehu, hcg 3500. Zajtra ultrazvuk. Dufam ze bude vsetko tak ako ma byt.

ereska
7. jan 2020

@sonka_miro super tíško gratulujem 😉

sulinka333
7. jan 2020

@sonka_miro super číslo gratulujem

giuli
7. jan 2020

@sonka_miro gratulujem

mirus11
7. jan 2020

Žienky idem sa vás skúsenejší spýtať, prečo sa mi ovu testy to dat ivo na niektorých testoch tak rozlieva, alebo ako to správne napísať? Myslíte že ich tam nechávam namocene dlksie ako tam majú byť? Mam na mysli tu označenú časť.

lauritka
7. jan 2020

@mirus11 skus ine testy 🙂

lauritka
7. jan 2020

normalne stači cca 8-10 sekund namočit po rysku.

mirus11
7. jan 2020

@lauritka na tých zo zeleným mi to vôbec nerobí, len na niektorých tých ako sú vyznačené. Tie vyznačené som kúpila od jednej pani, a boli asi z AliExpressu, tak asi zato sú aj také nekvalitné?

mirus11
7. jan 2020

@lauritka aha ja ich nechávam aj 15sekund,nevadi skúsim ich nechať kratšie. Už mám objednane aj iné ovu testy ale chcem aj tieto pomynat, tak reku asi ich ja zle používam. Ale skúsim ich nechať kratšie.

lauritka
7. jan 2020

@mirus11 ano presne.. sice dnes sa uz vsetko pomaly v čine vyrabana.. ale ked chceš ich do kvalitnejšich. tak radšej tieto.

mirus11
7. jan 2020

@lauritka ďakujem za radu, myniem tie co mam ešte doma a potom kúpim inú značku.

kalmak
Autor odpoveď zmazal
kalmak
7. jan 2020

Baby, tot moj sialny graf. Je toto klasicky anovulak?

giuli
7. jan 2020

@kalmak tych predposlednych sedwm merani mi pripada uz celkom ustalenych....mwraj dalej...neskusas ovu testy ??