Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 dakujem, vsetkym prajem aby si nasli vytuzene II. Zazraky sa deju ✊😘
Ahojte dievčatá,pripájam sa k Vám,dlho to tu čítam a dávate mi nádej a silu ❤️ my sa snažíme vyše roka,počas toho 1x mimomaternicové. Momentálne beriem len kyselinu listovú,po pol roku samosnazenia idem opäť na gyndu žiadať o pomoc.myslim že tento mesiac sa už zázrak nestane :( cykly mám 28dnove. Prosím o Váš názor
@giuli ďakujem, každý mesiac verím a dávam si veľa argumentov keď to nevyjde,klasika 🤷 tento mesiac bola ovulácia z tej operovanej strany(laparoskopia,ale vajcovody nechali) akosi mam odvtedy bolesti, väčšinou skončia po pár dňoch, tak uvidím čo sa z toho vyklube. Ak by trošku stúpla teplota bola by som viac šťastná. Meram 3 mesiac,vždy je tá časť po ovulacii iná,raz to skáče ako ho horskej dráhe. No, ženské telo je nevyspytateľné
@marionluna aj test sa moze mylit....treba merat dalej a uvidis, ci sa teploty budu drzat hore..
@marionluna len pekne testík ďalej...kg hormón vybehne zrazu...to že ti stúpla bt je normálne...ona po pozitívnom teste ešte klesne a opäť stúpne...nieje to síce pravidlo ale je to časté 🤗...ja by som sa najbližšie 3-4 dni posnažím uz len kôli tomu egg hlienu...v ňom spermie krásne vydržia...a aj preto ak by si náhodou Nevystihla vrchol na ovu teste tak nech to máte poistené...držím palce ❤
Dakujem baby, ale stale moc nerozumiem tomu, ze podla bazalnej teploty je ovulacia posledny den niznych teplot, tak preco ten FF vyznacuje neskor tu ovulaciu? A ovulacne testy by teda mali ukazovat pozitivitu posledny den najnizsej teploty? Z tohto som fakt jelen.. keby mi to niekto vysvetlil pls
@marionluna ak mas test pozitivny..ovulacia po nom prichadza do 12-48hod...teda najlepsie je mat styk v den pozitivneho testu plus nasledujuce min 2dni....
Graf ti vyznaci ovulaciu vtedy ,ak po min. 6dnoch s nizkou teplotou nasleduju 3 dni s vyssou teplotou ,aspon jedna teplota z 3, musi byt vyssia aspon 0,2st....
Nie je pravidlom ,ze teplota musi uplne klesnut pred ovulkou....ani to,ze pozit.tes je len jeden den,niekedy mozu byt aj dva dni za sebou...vtedy pocitas ovulaciu od posledneho pozit.testu...
@sonka_miro ale mne sa vidi,ze zltkovy vak je tam....uz len srdiecko a to bude ,uvidis..drzim palce ....
@marionluna ešte sa mohlo stať že si nevystihla vrchol testovanie mohla byť včera ovulka nakoľko už si mala aj bielkový hlien a test už slabol a dnes si už išla hore s teplotou
No tak sme pekne dneska zamiesili.. akoze neviem co si mam mysliet o tych ovu testoch lebo ja dnes mam uplne strsne vysoko krcok ze ledva som ho nahmatala a taky egg hlien ze 10cm natahovaci.. takze ja mam dnes ovulaciu si myslim aj podla teploty, tak neviem co ten test nacvicuje na mna 😁 uvidime rano ci teplota pojde hore
@marionluna egg hlien je vždy pred ovuláciou...podľa mňa ti zajtra teplota klesne...testík stmavne a o 12 -48 ovulácia prebehne...ten hlien a všetko okolo toho je len predpríprava...ale uvidíme ráno 🤗
@zuzik5891 hej, moze to tak byt. Som zvedava rano, len blbe je ze to uz nevieme potvrdit, kedze zajtra pozajtra je muz mimo.. nevadii 😊🙏🏼
@marionluna uplne bud v pohode...nie je len test vzdy smerodatny....niekedy moze zblbnut...uvidis podla teplot...a spermie dokazu prezit v dobrom prostredi max 5dni...nic nie je stratene

@giuli toto mam z 30.12. - 20DC. Predtym som merala od 14DC ale ani nahodou pozotivne. Po 20DC som nemerala, vyletovali sme, nebolo kedy
Toto by mala byt 4ta MS po nestastnom porode, prvy cyklus, co meram. Predtym som mala 28dnove cykly jak hodinky..same novoty pre mna 🙂