icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
9. jan 2020

@marionluna krásny pozitívny ovu test. Môj taky ukážkový ešte zatiaľ nebol ani raz. Ale možno aj mňa tento cyklus prekvapí.

mirus11
9. jan 2020

@marionluna môžem sa spýtať, aké to mate presne ovu testy?

marionluna
9. jan 2020

@mirus11 pepino z Dmky 🙂

mirus11
9. jan 2020

@marionluna ďakujem.

giuli
9. jan 2020

@marionluna pozitivny....podla pravidiel ,by mala byt ovul .v priebehu 12-48 hod.,

zuzik5891
9. jan 2020

@marionluna testík úžasný...ovu je na spadnutie 🥰

anitka22
9. jan 2020

Ahojte baby, tie ktore sa v tom uz vyznate, nemala by som mat vyssiu teplotu po ovulacii? Zda sa mi to nizke. Velmi z toho este neviem citat...

giuli
9. jan 2020

@anitka22 absolutne ok su tvoje teploty...pred ovulacne mas v priemere 36,4...poovulacne 36.8....rozdiel by mal byt cca 0,5st...+/- 0,1st... je to okk

lenkajh4
9. jan 2020

Môj graf dnes, opäť malý pokles. Momentalne mám nádchu, ta najvyššia teplota bude asi skreslená lebo to ma prišerne škrábalo v krku, predpokladám že to môže mať vplyv na výsledky hodnôt

shellynda
9. jan 2020

@naty1987 ahoj moja, tak ako pokračuješ 😃? Už robíš ovu testy či ešte nie? Ja dnes prvý a už to vyzerá dobre😊

marionluna
9. jan 2020

Baby tak ako vedia krasne tie ovulacne testy ukazat ten vrchol.. dneska som normalne kvoli tomu obetovala tri.. cize definitivne 18DC + 12-48 hod ovulacia

mirus11
9. jan 2020

@shellynda ty to máš poistené skoro každým dňom, držím palce, aby ti to tentoraz vyšlo 😃

naty1987
9. jan 2020

@shellynda testy som neskúšala u mňa je ešte asi skoro a BT nízka 36.3 tak čakám čo bude 😁

mirus11
9. jan 2020

@naty1987 moja ja mam BT 36,4 a akosi ma začína pobolieva brucho, a konečne by mal byť tento víkend mm doma, tak možno sa aj trafíme.minuly cyklus som mala ovulku 17dc,ale vôbec som nemala okolo toho času bolesť brucha, ale teraz ma akosi začína bolieť brucho, tak bude asi zasa ovu cca 17-18dc

naty1987
9. jan 2020

@mirus11 ja ani netuším koľko som dc 🙈🤭😂 ráno som zapisala bt a bolo 😁 ale viem že na ovu mám ešte čas asi týždeň no uvidím nejak to neriešim aj ked veľmi si želám aby to vyšlo nuz neprilepiš to tam 😁

mirus11
9. jan 2020

@naty1987 ved to, že nijako to tam neprilepime 😁u mňa by mal byť prvý krát muž doma na približnú ovuláciu. Keďže jazdí na kamióne je to aj dosť problém sa trafiť v ten správny čas. Ale ja to beriem tak, že čo má byť to bude.

naty1987
9. jan 2020

@mirus11 aj keby ste mali sex kazdy den aj tak to nie je záruka ....čiže presne čo ma byť bude 😊😉

mirus11
9. jan 2020

@naty1987 ved presne to tak beriem ze niekedy menej znamená viac. Ale keď ti mam povedať pravdu, už aj mňa to akosi začína unavovat, stále všetko sledovať, merať atď.Este tento mesiac dokončím a už to nechám tak.

shellynda
9. jan 2020

@mirus11 no poistenie musí byť 👍😅😉... Ďakujem a aj tebe držím palce moc💖

shellynda
9. jan 2020

@naty1987 ja som dnes tiež len tak skúsila ovu test a celkom dobre vyzeral, ale ináč nič iné okrem BT😊

naty1987
9. jan 2020

@mirus11
@shellynda mňa ovu testy bavia 😁 ale doma nemam ziadny ešte bo keď budú určite spravím ale nesuri to viem že asi kedy čo čakať a meranie bt robím každé ráno už tak nejak rutinne že bez toho by to už nebolo ráno 🤭😁

A môj graf dnes som 12dc ani som nevedela 😁

shellynda
10. jan 2020

Babulky prosím, ak viete poraďte mi, lebo ja som s toho jeleň 🤷‍♀️... BT merám vždy presne o 6.00,ale dnes som potrebovala ísť a záchod o 5.15,tak som zamerala a bola 36.8.Lahla som si do postele a o 6.00 som teda zase zamerala a bola 36.5🤔. Ktorú si mám teda zapísať, lebo je to veľký rozdiel

giuli
10. jan 2020

@shellynda tu druhu...ja som to mala presne takto ....vzdy v skorsich rannych hod.bola teplota vyssia ako v case kedy meriam a tuez chodim na WC ....ti teplotu neovplyvni....musela by si sa nejak tazsie namahat

lenkajh4
10. jan 2020

@shellynda tiež si myslím že tu druhú,keby mal v tomto prípade pohyb na to vplyv,tak by teplota ešte vzrástla

shellynda
10. jan 2020

@giuli
@lenkajh4 tak zapisujem teda tú druhú 😊. Ja som tomu nechápala,lebo to bol veľký rozdiel.Ďakujem 💖

evita2176
10. jan 2020

Ahojte dievcata. Co poviete na tento graf? Lebo ja som zmätena....vzdy som merala rano o 5:20 a teploty boli 36,7-9 teraz meram o 7:20 a teplota 36,6 ?? Je to ok??

giuli
10. jan 2020

@evita2176 cely cyklus merias v tu neskorsiu hod.?

evita2176
10. jan 2020

@giuli ano toto je tento mesiac...o 7:20...

beatinka
10. jan 2020

Dievčatá, ženy, ta zázraky sa dejú!!! Dnes sme boli na spermiograme po 3 mesiacoch a spermie sa našli! Neviem koľko, neviem nič, ale našli. A vraj dokonca pohyblivé, takže vraj s týmto nálezom by sa dalo ísť kľudne na IVF. Dohodli sme sa, že nedáme zamraziť, lebo pri rozmrazovaní 2/3 neprežijú a mohlo by sa stať, že nezostane nič. Ale tak pre nás je najdôležitejšie, že sa tvoria a môžu sa dostať von. Aj tak sme rátali minimálne s TESA, takže pre nás je toto úplný zázrak. V októbri absolútna nula aj po centrifúge a teraz toto! Pre nás sa tento rok po dnešku nemohol začať lepšie!!! 16.1. máme konzultáciu ku ivf tak sa neviem dočkať, kedy to všetko začne! Všetkým vám držím palce, nech sa môžte tešiť aj z takýchto malých, no pre nás veľkych zázrakov ❤️

giuli
10. jan 2020

@evita2176 tak to je ok...ak je cely cyklus merany v ten isty cas....