Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@naty1987 moja ja mam BT 36,4 a akosi ma začína pobolieva brucho, a konečne by mal byť tento víkend mm doma, tak možno sa aj trafíme.minuly cyklus som mala ovulku 17dc,ale vôbec som nemala okolo toho času bolesť brucha, ale teraz ma akosi začína bolieť brucho, tak bude asi zasa ovu cca 17-18dc
Babulky prosím, ak viete poraďte mi, lebo ja som s toho jeleň 🤷♀️... BT merám vždy presne o 6.00,ale dnes som potrebovala ísť a záchod o 5.15,tak som zamerala a bola 36.8.Lahla som si do postele a o 6.00 som teda zase zamerala a bola 36.5🤔. Ktorú si mám teda zapísať, lebo je to veľký rozdiel
Dievčatá, ženy, ta zázraky sa dejú!!! Dnes sme boli na spermiograme po 3 mesiacoch a spermie sa našli! Neviem koľko, neviem nič, ale našli. A vraj dokonca pohyblivé, takže vraj s týmto nálezom by sa dalo ísť kľudne na IVF. Dohodli sme sa, že nedáme zamraziť, lebo pri rozmrazovaní 2/3 neprežijú a mohlo by sa stať, že nezostane nič. Ale tak pre nás je najdôležitejšie, že sa tvoria a môžu sa dostať von. Aj tak sme rátali minimálne s TESA, takže pre nás je toto úplný zázrak. V októbri absolútna nula aj po centrifúge a teraz toto! Pre nás sa tento rok po dnešku nemohol začať lepšie!!! 16.1. máme konzultáciu ku ivf tak sa neviem dočkať, kedy to všetko začne! Všetkým vám držím palce, nech sa môžte tešiť aj z takýchto malých, no pre nás veľkych zázrakov ❤️

@marionluna krásny pozitívny ovu test. Môj taky ukážkový ešte zatiaľ nebol ani raz. Ale možno aj mňa tento cyklus prekvapí.