icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

elinosar
16. jan 2020

@nina004 ja beriem clostilbegyt prvy mesiac a progesteron uz rok a pol. Bez liekov by som nemala ziadne cykly. Mam zavazny PCO. Doktor povedal ze som tazsi pripad 😀 na dalsi mesiac poziadam o IUI a nasledne o IVF. Nebudem uz cakat. Moj muz ma po 50tke tak aj kvoli nemu sa ponahlam. Ale pred rokom mal spermiogram vraj dobry.

marionluna
16. jan 2020

@nina004 ja mavam LF tiez tak 11 dni.. mozno sa ti to este dvihne.. ja takto..

nina004
16. jan 2020

@marionluna Vyzerá pekne ten graf 🙂 Ja to vidím veľmi veľmi nádejne 🙂

nina004
16. jan 2020

@elinosar Uff,tak to máš ťažké. Ale,čo som čítala,tak na Clostybegyt baby pekne reagujú aj s PCO. Ja som ho brala teraz druhý mesiac,prvý mesiac som naň ani nezareagovala. IuI máme za sebou tiež ,ale na IVF sa zatiaľ necítim. Dúfam,že to dáme aj bez toho.Ale vyšli mi teraz horšie výsledky z cyto,tak by to chcelo bábo čím skôr,aby som potom mohla na zákrok,keď sa to zhorší 🙂

elinosar
16. jan 2020

@nina004 tak to aby sme obe mali dve ciarky co najskor 🙂 prajem ti to

nina004
16. jan 2020

@elinosar kiežby,uvidíme cez víkend 🙂

mirus11
16. jan 2020

@elinosar aj si testovala? Ako to dopadlo?

elinosar
16. jan 2020

@mirus11 test bol negativny :/ asi je este priskoro

naty1987
17. jan 2020

Dobre ránko ja som dnes stúpla ...ovu sa blizi len neviem či je dnes či zajtra?lebo včera som cítila aj vajecniky 🤔

giuli
17. jan 2020

@naty1987 normalne vyzera,ze bola vcera...uvidis podľa teplot...ak budu hore,tak ti prehodi podľa mna na 15dc,ak dobre vidim,cisla su rozmazane

mirus11
17. jan 2020

@naty1987 ja dnes takto, som už teraz zvedavá, čo bude zajtra, lebo každý deň mi ide o čosi teplota hore.

shellynda
17. jan 2020

@mirus11 wau😃pekne ide hore😉

shellynda
17. jan 2020

@naty1987 no tak ovu je tu 😃... Tiež si myslím ako
@giuli že ovu bola 15teho

shellynda
17. jan 2020

Ja dnes takto🙂... Prsia mi idú vybuchnúť😅tak ma bolia

mirus11
17. jan 2020

@shellynda aj u teba to vyzera veľmi pekne, už sa teším na tvoje krásne //

nina004
17. jan 2020

@elinosar skús ešte o pár dní,možno je to skoro na testovanie.

@mirus11 tebe tá teplota krásne stúpa,taký skok som ešte asi ani nevidela ;)

@naty1987 ja by som povedala,že ovu už možno včera bola,ale uvidíš podľa nasledujúcich teplôt.

@shellynda pekný graf, vyzerá to dosť nádejne. 🙂

giuli
17. jan 2020

@mirus11 pekne stupas👍

giuli
17. jan 2020

@shellynda pekny grafik..

naty1987
17. jan 2020

@giuli keď tak klikni na obrázok a ono to nebude rozmazane 😊
Diky baby takže u nás tento mesiac nič pokiaľ bola ovu lebo boli sme spolu toho 12teho že by 3 dní vydržali a počkali na vajko 🤔???No dnes sme doma sami bez malého ale to už bude asi aj tak neskoro 🤔

naty1987
17. jan 2020

@shellynda kraaaasny graf vyzerá to fakt super u teba 💕🥰

naty1987
17. jan 2020

@mirus11 paradicka 🤩 aj u teba to vyzerá pekne 🤩
Držím vám silno palce 🤩✊🍀

marionluna
17. jan 2020

Ja dnes takto .. teplotka sa drzi.. 8DPO. Akurat som zacala meravat o 6.00 lebo maly zacal vstavat o hodinu skorej..
Skusala som test lebo som nedockava ale biely.. viem ze je skoro este

giuli
17. jan 2020

@naty1987 jj,uz som tak spravila a to je teda 16dc..uplne v pohode to mohli prezit chlapci.....drzim palce....👍👍

naty1987
17. jan 2020

@giuli uvidíme teda lebo s drahym som bola síce včera ale dal si pozor 🙈😂 skúsim poistiť ešte dnes😁

giuli
17. jan 2020

@naty1987 vsak to si praveze pozor nema dat🤣🤣🤣,co nacvicoval zmenu??

nina004
17. jan 2020

@marionluna to vyzerá sľubne. Počkaj ešte nejaké dva dni a keď bude teplota rovnaká,tak by už mohlo niečo aj na teste vyskočiť.🍀

evi38
17. jan 2020

@martinade Maťka ako dopadla kontrola?

naty1987
17. jan 2020

@giuli neviem co nacvicoval🙈🙈 uvidíme ďalšie dni večer poistime 😂

melaniiiiia
17. jan 2020

Ahoj. Idem si po radu. Druhý mesiac meriam bazálnu teplotu a moc sa v tom ešte nevyznám. Beriem Duphaston od 16DC 10 dní už druhý mesiac a zároveň aj Inofolic tretí mesiac. Myslíte, že ovulka prebehla? Testy som nikdy nemala rovnaké toľko dní za sebou. Vždy pred ovu silneli a po ovu boli už biele.

giuli
17. jan 2020

@melaniiiiia zatial su negativne..aj graf dost nizke hodnoty....nezostáva ine ,len merať a testovat dalej....