icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ceklis
17. jan 2020

Ahojte ❤️ Tak nakoniec sa vypytal maly o skoro 4tyzdne skôr ako bolo v pláne. Už sme doma a klasika, trápime sa s mliekom.
Moc moc všetkých pozdravujeme a prajeme z celého srdca aby sa tento rok podarili dve krásne čiarky každej snAzilke ✊🏻❤️

ikonica
17. jan 2020

@ceklis huraaa gratulujem

sticker
kakatulik
17. jan 2020

@ceklis no tedaa...a kedy? Vcera a dnes som na teba intenzivne myslela a tu to mame....gratulujeeeem🙂 Je krasnucky pupacik.😘Aky bol porod?

81anina
17. jan 2020

@ceklis Jeej srdecne gratulujem krasne babatko 😊😍 tak drzim palce nech mliecko rozbehate aj my sme s tym mali na zaciatku problem a s prestavkami sa trapime do teraz.No prave sa mi zase konecne rozpapal ten moj chrust 😇

ceklis
17. jan 2020

@kakatulik narodil sa 11.1. 😍 asi sa mu páčil dátum. Boli sme s kamarátmi na chate v Oščadnici a zrazu okolo obeda mi začala odtekať voda. Nebyť toho, že maly dostal teploty ani domov nejdeme a skončila by som v Čadci na pohotovosti, veď to ešte počká... ale zbalili sme veci aby ostatne deti nenakazil, prišli domov. A že teda poďme na antolsku. Zbalila som veci a prišli tam o 18:00, mi len vynadali, že do dvoch hodín som tam mala byt. Ale tak, z prvého si pamätám, že to bolo v pohode 🙈 stihli sme to ltt, bola som na 4cm otvorená a už aj kontrakcie boli, ktoré som ale necítila. Išiel sekciou von, ani neriešili normálny pokus.

dolynkag
17. jan 2020

@ceklis tieto príspevky milujem a blahoželám 😍

kakatulik
17. jan 2020

@ceklis no teda...sikovni😍k,aky krasny datum si vybral. Ake miery a meno ?

ceklis
17. jan 2020

@kakatulik vola sa Boris a mal 2690g a 49cm, narodil sa vlastne len 36+3

ereska
17. jan 2020

@ceklis gratulujem z celého srdiečka je nádherný

kakatulik
17. jan 2020

@ceklis ved to uplne staci...super tesiiim sa. Uzivajte si to...tp papanie sa rozbehne. A ako sa tvari velky brat?

giuli
17. jan 2020

@ceklis gratulujem..celej rodinke zelam vela zdravicka ...

ceklis
17. jan 2020

@ereska ďakujem krásne ❤️

ceklis
17. jan 2020

@giuli ďakujem moc moc pekne 🌹

ceklis
17. jan 2020

@kakatulik veľký brat ho ešte nevidel :( je chorý u svokrovcov na antibiotikách, tak som ja s menším doma a muž s väčším u svokrovcov a keď zaspí, chodí za nami. Ide mi srdce roztrhnúť, tak som sa na väčšieho tešila :( no musím vydržať. Do nedele aspoň. Tieto detské choroby zo škôlky 🙈😫😫😫

bona69
17. jan 2020

@ceklis krása 😀 tak si ma prebehla, ja tri týždne skôr 😁 hlavne že ste ok, aj my sme sa trápili s mliekom, nakoniec ostali na um, mrzelo ma to,ale malý je zdravý a rastie ako z vody,ma 10 mesiacov a už chodí sám😀 drzkajte sa😘

kakatulik
17. jan 2020

@ceklis chudatko male,ale nic sa neda robit.😢

kika123kika
17. jan 2020

@ceklis gratulujem je krasny a vela zdravicka prajem ❤️

naty1987
17. jan 2020

@ceklis bože moooj to je krásna kopka štastia 🥰 nech sa ti mliecko rozbehne nech ste zdraví 💕

anitka22
17. jan 2020

Ahojte baby, ja pokracujem takto, cakam a cakam co bude dalej 🙂

giuli
17. jan 2020

@anitka22 neskusala si test...tu vyzera,ze ovul.mohla byt aj skor...na 10dc??

weweronka
17. jan 2020

Ahojte myslite ze zajtra by som mohla skusit testovat? Dufam ze teplota uz neklesne 😁🙏

evi38
17. jan 2020

@ceklis gratulujem, krásna správa, nech sa mliecko rozbehne a ste už všetci spolu 🙂

giuli
17. jan 2020

@weweronka pekny graf...teploty su super hore ,tam mas narast teploty v priemere o 0,7st...ja by som skusila test...zajtra,pozajtra

weweronka
17. jan 2020

@giuli uz sa neviem dockat snad to vyjde 🤩

giuli
17. jan 2020

@weweronka drzim ti palce

weweronka
17. jan 2020

@giuli dakujem snad sa budem mat cim pochvalit

giuli
17. jan 2020

@weweronka daj vediet, ako to dopadne👍👍😉

janfranek
Odpoveď bola odstránená
ceklis
17. jan 2020

@evi38 ďakujem veľmi pekne. Ja len dúfam že to je práve kvôli tomu že mi je smutno za tým prvým 😢 a nie som v klude že ho nemám pri sebe. Keď tak poviem staršiemu keď príde nech sa prisaje 😂😂😂😂😂 tomu to išlo na výbornú 🤪

evita2176
17. jan 2020

@ceklis gratulujem obom vela zdravicka prajem 🥰🍀