icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lenkajh4
17. jan 2020

Dievčatá, neviete aký býva najčastejší názor gynekológa na meranie bazalnej teploty? V utorok idem na gyndu a neviem či sa priznávať k meraniu,nechcem tam robiť prípadne dusno

butterfly333
17. jan 2020

@ceklis juuuj ten je nadhernučky gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička 😘😘😘

giuli
17. jan 2020

@lenkajh4 bt a ovul.testy sa robia v domacich podmienkach....bohuzial nemame doma sono,ani si nevieme odobrat krv....
Stretla som nazor ,ze lekari zatracuju meranie,lebo to stresuje a naopak niektorí su tomu naklonení.....nechaj si priestor a uvidis,ako dopadne navsteva u lekara,mozno sa ta na to opyta sam od seba....drzim palce

anitka22
17. jan 2020

@weweronka no ten vyzera slubne, drziiim palce 🙂

anitka22
17. jan 2020

@giuli zajtra rano testujem 😁 verim, ze aspon ducha tam najdem 🤞🤞

taily30
18. jan 2020

@ceklis gratulujem ku drobciatku, je krasny. Vela zdravicka obom

naty1987
18. jan 2020

Dobre ranko dievky
@giuli takze ovu už bola???🤔

anniii
18. jan 2020

@lenkajh4 Môj doktor je taký starý hudroš, ale s bazálnou teplotou nemal problém. Prišla som za ním kvôli dlhým cyklom (60+) a povedala som mu, že podľa BT napriek všetkému ovulujem. Vysvetlil mi, ako BT funguje (už som vedela, ale nechala som ho 😉) a nech meriam ďalej, že to overíme folikulometriou. Hneď v tom cykle som otehotnela a CRL mi presne sedí s dátumom ovulácie podľa BT (30 DC), takže môj doktor nemôže nič namietať 😉

anniii
18. jan 2020

@1bubko2 @noatak @ceklis Všetkým gratulujem, dievčatá! Super začiatok roka, nech sa tento rok všetkým pošťastí 🙂

shellynda
18. jan 2020

@naty1987 podľa mňa bola už 😊

shellynda
18. jan 2020

Ja som dnes zase trošku vyskočila 😃

naty1987
18. jan 2020

@shellynda a kedy ???led bola bt najnižšia???
Juuuuuj ty to máš tak krásne 🥰 toto musí byť vytazny 🤩✊

shellynda
18. jan 2020

@naty1987 juj, keby tak bolo, ja by som isto z kože vyskočila od radosti 😃🙏... Podľa mňa 15-16😊 a teraz nech len stúpa 😍

naty1987
18. jan 2020

@shellynda veľmi dobre to vyzerá u teba 😘
Joj kiež by to aj u nás bola pravda 🙏 už len čakať dúfať v zázrak že sú mršky šikovné a prišli do ciela

mirus11
18. jan 2020

@shellynda no ty si super na tom, ja som dnes takto, trochu klesla. A akosi ma dnes bolia vaječníky, raz jedna strana raz druhá, ale ľavú cítim o dosť viac, tak s toho určite nič nebude, lebo z ľavého mi ešte dávnejšie museli kúsok odobrať, kvôli cyste.

marionluna
18. jan 2020

Baby dnes 9DPO.. test takto.. dobre vidim? Ta ciarka mi pride tak na kraji.. je to test medpharma.. vcera test total biely

shellynda
18. jan 2020

@naty1987 vraj úplne v pohode počkajú aj 5 dní, tak isto prišli kam mali 😊no a už len urobiť musia to čo majú 🙏😘

shellynda
18. jan 2020

@mirus11 takýto maličký pokles je v pohode😊aj ja mám hore-dole... Mňa už brucho nebolí, bolelo ma hrozne, ale len jeden deň. Ináč ja som pravú stranu asi nikdy ani necítila, tiež len ľavú stále 🤔

mirus11
18. jan 2020

@marionluna potichučku gratulujem.

naty1987
18. jan 2020

@mirus11 takýto pidi pokles je v pohode a potom ti pekne pôjde bt hore a ešte budes milo prekvapená keď to vijde 😁😊😉

naty1987
18. jan 2020

@marionluna skús iný test tento mi príde zvláštny ta ciarka je veľmi ďaleko akoby sa tam farbivo zaseklo 🤔 držím palce aby si mala testy uz len s dvomi ruzovymi palickami

weweronka
18. jan 2020

Ahojte tak ja som dnes klesla. Skusila som test ale nic 🤦‍♀️

giuli
18. jan 2020

@naty1987 vyzera,ze hej..este si musis pockat na jednu teplotu a oznaci ti ju..drzim palce

giuli
18. jan 2020

@weweronka to mi je luto....

marionluna
18. jan 2020

Baby tak druhy test ina znacka takto

giuli
18. jan 2020

@naty1987 podla mna oznaci 16dc

mirus11
18. jan 2020

@marionluna moja ja som ti už gratulovala tak ešte raz, už teraz bude len a len silniet

giuli
18. jan 2020

@marionluna tak toto je uz okkkk....super...tichucko gratulujem....nech silnie

marionluna
18. jan 2020

@giuli @mirus11 baby dakujem.. aj moj mm to tam jasne vidi.. uvidime budeme to sledovat najblizsie dni.. 🙂

naty1987
18. jan 2020

@marionluna paraaaada 🤩🤩🤩🤩💕 mpc gratulujem krásna ciarka