icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
20. jan 2020

@marionluna ďakujem a tiež gratulujem💖držím silno palčeky, nech to máme všetko v poriadku... Veru narovnako sme😍...

shellynda
20. jan 2020

@nina004 ďakujem krásne💖😘

ereska
20. jan 2020

@marionluna
@shellynda gratulujem žienky len tak ďalej

naty1987
20. jan 2020

@shellynda juuuuuj je to taaaaam moooc gratulujem 🤩🤩🤩🥰🥰🥰🥰

shellynda
20. jan 2020

@ereska ďakujem 💖

naty1987
20. jan 2020

@giuli je fajn že už vieš kde je chyba a že už sa vie priamo ísť po tom a riešiť konkrétny problém...srdienko vek nerieš bábo bude keď ma byť upraví sa čo ma a bude to tam uvidíš len neklesaj na duchu hlavu hore je fajn vedieť kde je chyba a ide sa to opraviť aspoň sa potom môžte snažiť aby bol aj výsledok a vieš aj prečo bolo MA dobre to bude
A dohodli ste sa ako???že čo ďalej bude ťa riešiť CAR alebo tvoj gyn?

shellynda
20. jan 2020

@naty1987 ďakujem moc moja😘nedalo mi to a testla som dnes😃teraz už len aby to bolo všetko v poriadku 🙏

naty1987
20. jan 2020

@shellynda jak dobre si spravila 🥰 teraz to bude dobre uvidíš 😘🤩

shellynda
20. jan 2020

@naty1987 a to som vysadila tento cyklus všetko, len kyselinu listovú beriem inak nič, ale strašne ma dnes pichalo brucho, ani vystrieť dnes som sa nemohla, tak reku skusim😃a aha😍

giuli
20. jan 2020

@naty1987 mam ist ku endokr.a ked sa to upravi a my budeme este chciet iui,tak sa mame ohlasit...

devana112
20. jan 2020

@butterfly333 neuveríš, ja som dnes tiež 7. DC😊 a ak pôjde všetko ako má, tak do konca mesiaca by som mala byť po ovu, no a na Valentína by sa šikol darček pre drahého😋

mirus11
20. jan 2020

@shellynda jej moja gratulujem, už nás tu zostane ozaj len pár, akosi tento január je nejaký čarovný, je vidieť ze boli Vianoce a veľa z nás si priali presne takýto po vianočný darček, tak sa prianie začína pomaly plniť 😍

weweronka
Autor odpoveď zmazal
shellynda
20. jan 2020

@mirus11 nebojkaj moja, každá sa dočká určite 🙏😍. Ja som ešte v šoku 😃. Už tá strašná bolesť ako keby mám mať MS čo som mala, tak tá už mi bola čudná a dnes strašné kŕče a všetky tie poz. testíky tu😊, tak som skúsila a radosť veľká. Aj ty máš krásny graf, tak držím palčeky 🍀

butterfly333
20. jan 2020

@devana112 to áno môj drahý ma 2.2. 2020 narodeniny nemáme spolu dieťa tak to by bol super darček. No ak nie aj tak ideme na ivf.

sonka_miro
20. jan 2020

@butterfly333 drzim palce, vyskusaj afrodite alga, za mna mozem odporucat. Tak ako mi to lekar odporucil tak nam to asi aj pomohlo. ✊✊✊

mirus11
20. jan 2020

@butterfly333 môj drahý ma 5.2 narodeniny, tiež by sa mu hodil takýto krásny darček. Ale akosi ma začína bolieť brucho ako keď mám dostať ms, tak tento cyklus to asi nebude víťazné ukončenie, ale nevadí, mame ďalší cyklus 😀

devana112
20. jan 2020

@butterfly333 ak sa môžem spýtať, už ste aj niečo riešili ohľadom ivf? Ja som sa chystala už v októbri, ale gynekológ mi navrhol ešte Clostil, ale zatiaľ sa nič prevratné neudialo.

butterfly333
20. jan 2020

@devana112 máme za sebou 2x IUI neúspešne tak ideme skúsiť ivf len ešte 3.2 idem na reprodukčnu imuno na kontrolný odber.

devana112
20. jan 2020

@butterfly333 uf, tak držím palce, aby to už vyšlo, pri toľkých pozitívnych testoch tuná, sa hádam nalepí aj na teba kúsok tohto šťastia ❤

sonka_miro
20. jan 2020

Srdiecko nam dnes uz krasne blikalo. Dufam ze bude vsetko dobre. Drzim vsetkym palce.

kakatulik
20. jan 2020

Babeny ktore ste tehu...Kontrilujete si aj krcok a hlien? Ako to teraz vyzera u vas na zaciatku?

marionluna
20. jan 2020

@kakatulik ja mam uplne uzavrety krcok nizko tak ze aboslutne neviem nahmatat vchod .. a hlien je malicko ale taky lepkavy biely..

kakatulik
20. jan 2020

@marionluna dakujem a gratulujem samozrejme...🙂

marionluna
20. jan 2020

@shellynda ahoj moja pocuj ty si este budes merat teplotu ci len testy? Ja rozmyslam ze uz nebudem merat nech sa z toto nestresujem ci to ide hore dole .. budem len sem tam robit test a objednam sa ku gyn v 7tt aby uz bolo vidno srdiecko

marionluna
20. jan 2020

@sonka_miro krasa gratulujem!

julianka007
20. jan 2020

@kakatulik teraz si už krcok nesledujem. Ale na začiatku v čase očakávanej MS bol nízko a úplne uzavretý. Hlien mám od začiatku tehu biely a hustý. Niekedy ho je viac niekedy menej.

kakatulik
20. jan 2020

@julianka007 okiii dakujem pekne za odpoved a zelam pohodove tehulkovanie🙂

naty1987
20. jan 2020

https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/article/vychytavky-pre-snazilky/
Baby kuk tu je všetko ohľadom bt aj hlienu taká super pomôcka

martinade
20. jan 2020

@kakatulik ja som mala nizky krcok na zaciatku tehu. Hlien neviem, lebo som bola na progesterone. Ako dnesna teplota?