Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 ja som asi ina... :D pretoze u mna prebieha ovu pri prvej zvysenej bt, vid. moj graf aktualneho cyklu (ovu 21.1.). Mozno je to aj tym, ze mam problem som stitnou zlazou, bohvie... Dva cykly dozadu (spodny graf) som mala ovu az 6.12., a to som si myslela podla bt, ze ovu bola 1.12. No ale nebola, lebo folik na lavej strane som mala 3.12. vo velkosti len 17mm. No ale ako hovorim, moj pripad zrejme suvisi so stitnou zlazou
@marionluna a @shellynda tisko vam gratulujem a drzim silno palce, aby vam testiky kazdym dnom krasne tmavli 🙂
@naty1987 moja neviem lebo ja som si kupila 3 druhy a potom povyhadzovala obaly ale je to uplne presne ten isty typ ako rapiclear.. 🙂
@julianka007 ďakujem moc😘a nebudem ani ja radčej merať a budem silno dúfať, že tentokrát to už bude všetko v poriadku 🙏😍
@shellynda no ono je to pekné vidieť ako ten graf stúpa. Dokonca je to upkojujúce, ale keď teplota jeden deň klesne, druhý deň zas trošku klesne, tak už to sú riadne nervy. Vtedy som sa na to vykašľala a povedala si, že mi to za to nestojí. Hlavne nech to tak aj ďalej pokračuje. Dnes si testovala? Ako to vyzerá.
@julianka007 no to áno 😊, keď to ide ukážkovo, tak je to pekné, ale ak to hapruje, človek sa bojí 😳... Nebudem radčej už dlho merať.Ja sa veľmi moc teším a dúfam, že to tentoraz bude už v poriadku 🙏, ale ten strach tu bude určite až pokiaľ ten uzlík nebudem mať doma pri sebe😍💖...dnes som test robila, ale iný, tak ťažko porovnať, ale duch tam je 😃
@shellynda škoda, že iný test. Bola som zvedavá na rozdiel. Nevadí... Ale duch tam je. Nech už poriadne zosilnie. 🙂🙏😍

@martinade teraz budem trochu za blbu:D ale.to je 16 den cyklu?:D notoked som vymazala, tak mi hodilo ovulaciu na 14teho