icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
22. jan 2020

@martinade teraz budem trochu za blbu:D ale.to je 16 den cyklu?:D notoked som vymazala, tak mi hodilo ovulaciu na 14teho

giuli
22. jan 2020

@bejka90 ano,lebo vtedy bola najnizs8a teplota...a aj ostatne boli nizsie ,ako tie po ovulacii

marionluna
22. jan 2020

Baby u vas vyzeraju tie grafy uzasne tiez drzim palce!!! Inak ja ked tak kukam na tie svoje testy co som si robila od 4Dpo tak na tom 5 je uz naozaj duch.. ked to takto porovnavam.. ono naozaj ten hormon sa zrejme zacne vylucovat hned po uhniezdeni v ten den.. zazrak je to pre mna

ikonica
Autor odpoveď zmazal
giuli
22. jan 2020

@marionluna krasne grafiky...

bejka90
22. jan 2020

@giuli takze 14.1. Mozem ratat ovu?

naty1987
22. jan 2020

@marionluna a tie červené to boli čo za testy???inak kraaasne silnies 👏😊😊

monu66
22. jan 2020

@bejka90 ja som asi ina... :D pretoze u mna prebieha ovu pri prvej zvysenej bt, vid. moj graf aktualneho cyklu (ovu 21.1.). Mozno je to aj tym, ze mam problem som stitnou zlazou, bohvie... Dva cykly dozadu (spodny graf) som mala ovu az 6.12., a to som si myslela podla bt, ze ovu bola 1.12. No ale nebola, lebo folik na lavej strane som mala 3.12. vo velkosti len 17mm. No ale ako hovorim, moj pripad zrejme suvisi so stitnou zlazou

monu66
22. jan 2020

@marionluna a @shellynda tisko vam gratulujem a drzim silno palce, aby vam testiky kazdym dnom krasne tmavli 🙂

giuli
22. jan 2020

@bejka90 tazko je povedat,pretoze mas len prvy graf...,ale podla mna rataj ten 14dc a uvidis ,aka dlha bude lutealna faza...a potom aj tie nasledujuce grafy,tak sa budes vediet odpichnut,lebo lut.faza je viac menej nemenna...

marionluna
22. jan 2020

@naty1987 moja neviem lebo ja som si kupila 3 druhy a potom povyhadzovala obaly ale je to uplne presne ten isty typ ako rapiclear.. 🙂

bejka90
22. jan 2020

@monu66 fuha novyzera dost zaujimavo ten tvoj graf 🙂

martinade
22. jan 2020

@bejka90 uplne hore su kalendarne dni a prvy riadok hned pod teplotami s nazvom DAY su dni cyklu

monu66
22. jan 2020

@bejka90 to ano... Ja moc ukazkovy graf nemavam, tak bt si meriavam, aby som vedela, kedy som uz v lf a kedy ocakavat MS. V lete planujeme prve ivf, len podmienkou lekara je, aby hodnoty TSH boli pod 2,0

shellynda
22. jan 2020

@devana112 ďakujem 💖

shellynda
22. jan 2020

@julianka007 ďakujem moc😘a nebudem ani ja radčej merať a budem silno dúfať, že tentokrát to už bude všetko v poriadku 🙏😍

julianka007
22. jan 2020

@shellynda no ono je to pekné vidieť ako ten graf stúpa. Dokonca je to upkojujúce, ale keď teplota jeden deň klesne, druhý deň zas trošku klesne, tak už to sú riadne nervy. Vtedy som sa na to vykašľala a povedala si, že mi to za to nestojí. Hlavne nech to tak aj ďalej pokračuje. Dnes si testovala? Ako to vyzerá.

shellynda
22. jan 2020

@julianka007 no to áno 😊, keď to ide ukážkovo, tak je to pekné, ale ak to hapruje, človek sa bojí 😳... Nebudem radčej už dlho merať.Ja sa veľmi moc teším a dúfam, že to tentoraz bude už v poriadku 🙏, ale ten strach tu bude určite až pokiaľ ten uzlík nebudem mať doma pri sebe😍💖...dnes som test robila, ale iný, tak ťažko porovnať, ale duch tam je 😃

shellynda
22. jan 2020

@mirus11
@naty1987 babenky ako pokračujete 😊čo grafy?

julianka007
22. jan 2020

@shellynda škoda, že iný test. Bola som zvedavá na rozdiel. Nevadí... Ale duch tam je. Nech už poriadne zosilnie. 🙂🙏😍

mirus11
22. jan 2020

@shellynda no ja som dnes trochu klesla, tak už budem čakať cez víkend ms, dnes som urobila aj test, ale nič z toho.

mirus11
22. jan 2020

@shellynda tieto som dnes urobila, ale ten druhy je akýsi rozmazany

naty1987
22. jan 2020

@shellynda nevadí že iný test duch tam je a je ruzovyyyy🤩 čiže silniet bude
Ja som dnes klesla na 36,9 bude to u mna zaujíma ešte ako vidím 😂😂😂😂

bejka90
22. jan 2020

@mirus11 mas aj nejake priznaky uz pred ms?:(

mirus11
22. jan 2020

@bejka90 už včera ma dosť bolelo brucho, dnes už menej, ale viem ze tento cyklus mrcha určite príde, len dúfam, že počká aspom do nedeli, aby som mala tu lutealnu dĺžku aspom 12-13dni,kedze testy sú biele 😩😭

bejka90
22. jan 2020

@mirus11 aha:( tak drzim palce nech to este pocka... mna prsia bolia uz 6ty den ale mam to dostat az o tyzden tak neviem co tak skoro ma bolia:(

mirus11
22. jan 2020

@kakatulik no ako, ms už dorazila?

kakatulik
22. jan 2020

@mirus11 neeee😗, ale tuším už makne krcok,tak snáď už skoro.

shellynda
22. jan 2020

@naty1987 ťažko sa mi porovnáva, keď nie je ten istý, no ale máš pravdu, duch tam predca len je 😃... Júúúj ale sa bojím, len nech to dobre dopadne 🙏... Ten tvoj pokles je zaujímavý 😍držím palčeky 🍀

shellynda
22. jan 2020

@mirus11 ešte počkaj, ešte máš málo DPO, ešte to tam môže byť 🙏držím palce 🍀😘