icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
22. jan 2020

@julianka007 ťažko sa to porovná, keď je iný test, ale som rada, že tam aspoň je😍, len nech silnie 🙏.Pošlem potom ďalšie testy a uvidíme 😃

megica33
22. jan 2020

Ahojte Žienky. Prosím poradte mi...zažila ste už niektorá ovulaciu na 30 DC? Totižto ja som mala dostat MS na 32DC 13.1. Ta už nedorazila. Dnes som uz 42DC. Na 40DC test negatívny...od vcera mam strasne bolesti bradaviek aj podbruško furt ako keby uz uz pride MS ale ta nikde. Dnes na teste velmi velmi slaba druha ciarka ale moze to byt aj kanalik. Moja otazka znie...je realne otehotniet 2dni pred MS?😱 išli sme naplno pretože sme si boli isti ze sa nic nenoze stať😳 dakujem za každu odpoved

ja197
22. jan 2020

@megica33 samozrejme že je to možné, neotehotnela by si 2 dni pred ms, ale vzhľadom k tomu keby si mala ovulku 30 dc tak v skutočnosti by si ms mala mať na 44-45 deň...jednoducho sa mohla posunúť ovu a šup je to tam 😊

giuli
22. jan 2020

@megica33 nechraneny styk moze vzdy prinasat
riziko pocatia......skus zopakovat test za dva dni...dosť mozne ,ze si mala ovela neskor ovulaciu..a ta je mozna aj ns 30dc,aj na 50dc...zalezi od zeny....no aj dlhe cykly mozu koncit tehotenstvom...

nina004
22. jan 2020

Tak u nás sa to zas tento mesiac nepodarilo. Navyše ma posielajú na rôzne vyšetrenia pre vysoký prolaktín. Dnes som si objednala víkendový kurz hormonálnej jógy,ktorý bude vo februári,tak snáď ma tiež troška hodí psychicky aj fyzicky do pohody 🙂 Verím ,že tento rok sa nám to skôr či neskôr podarí 🙂

megica33
22. jan 2020

@giuli
@ja197 och baby ... ved dve deti sme pocali presne v strede cyklu. Nikdy by ma nenapadlo ze takto sa to moze posunut 🤦🏼‍♀️ Skusim este zajtra rano test a uvidime ale v mojom pripade to bude zázrak 😳

giuli
22. jan 2020

@megica33 tak,ale meskat ti mozu z viacerych dovodov,nemusi to byt bezpodmienecne tehotenstvo...skus test a kedvyjde negativny hladaj pricinu inde...mozno si bola prechladnuta,stres,lieky ....mne sa v decembri posunul cely cyklus o 10dni kvoli antb.

naty1987
22. jan 2020

@mirus11 vydrž ešte nemusí byť nič stratené
@bejka90 a ty si koľko dpo??
@shellynda vidiis nerieš značky je to taaaam zajtra bude silnejsia 😊😊😉
Ako som zvedavá ako budem tento mesiac skákať 😁
So seba som uz na prášky bála som sa aby som nemala ten močak boľavy tak si davam kapicunku tinkturu a veru pomaha prechádza ma ten divný pocit huraa.....ale zas cítim mandlu v krku 🙈🙈🙈 mňa porazí🤦‍♀️ neviem či mám takú zlú imunitu alebo čo sa deje taaak to bude vážne sranda asi aj s teplotami 😂😂

naty1987
22. jan 2020

@shellynda tie prvé testy to boli ake???
Nech je u teba hlavne všetko ok mojko

bejka90
23. jan 2020

@naty1987 ja som dnes 9dpo... ale neviem ci mozem dnesnu teplotu brat do uvahy, lebo som sla na wc a merala slm 45 minut nato :( hm?

giuli
23. jan 2020

@bejka90 ak si isla spat do postele a nerobila si nejaku fyz.aktivitu ,tak uplne v pohode mozes brat do uvahy tuto teplotu a zapisat ju.Nezdala sa ti ,ci ?

mirus11
23. jan 2020

No žienky, u mňa dnes opet pokles, tak už je to jasne, pre istotu som urobila ráno aj test, ale bol bielucky. Takže ja sa staviam do radu do ďalšieho cyklu a mesiaca. A to bol manžel doma presne na tie ovulacne dni, ale graf vizera veru celkom snubne až na tieto posledné dni😯😞

marionluna
23. jan 2020

Baby ja uz od dneska nemeriam.. je to pre mna len zbytocny stres.. budu tam vykyvy a nechce sa mi pri kazdom stresovat.. mam 14Dpo nadherne dve ciarky 😍

giuli
23. jan 2020

@marionluna tiez si myslim,ze sa tym nestresuj...a pevne ver,ze to bude ok....drzim palce...testiky krasne...

bejka90
23. jan 2020

@giuli tak sli sme spat uz o pol 9 takze spanku bolo az az :D len ja tak striktne beriem vsetko ked raz su nejake pravidla tak to nechcem porusovat...:D tak zda sa mi celkom stupla o nieco takze som spokojna...ten moj graf vyzera ako schody :D raz hore razdole

giuli
23. jan 2020

@bejka90 je uplne v pohode....
Ja vstanem niekedy aj 2×na wc....a nerobi to sarapatu...

bejka90
23. jan 2020

@giuli tak to vstavam aj ja :D len nie tak blizko merania... ale myslim ze malo by byt dobre..skusila som po 5 minutovej aktivite a uz to stuplo hned o 0,1 tak to uz by bol vacsi rozdiel

bejka90
Autor odpoveď zmazal
bejka90
23. jan 2020
mirus11
23. jan 2020

@weweronka a ty ako?

marionluna
23. jan 2020

@bejka90 test si skusala? Vyzera to super

bejka90
23. jan 2020

@marionluna este nie, este skoro na to:( ale rozmyslam ci zajtra rano urobit nech viem ci ai mozem dat vecer vinko s kamaratkami :D len tie prsia ma tak bolia uz tyzden ze mi to pride akoby mi mrcha mala prist skorej... mozno tym, ze pijem ten inofolic ci ako sa to vola :D

naty1987
23. jan 2020

@mirus11 ešte počkaj čo ďalšie dni možno motyka vystrelí čo ty vieš a ak nie ide sa ďalej
@marionluna ty už nemeriam načo aj ved nás krásne ciarky tak nech len silnejú a nech je všetko ok
@bejka90 nás graaasny graf 🤩 Držím palce

bejka90
23. jan 2020

@naty1987 dakujem;) no meriam prvy krat tak je to aj pre mna novinka 🙂

mirus11
23. jan 2020

@naty1987 moja u mňa už motyka nevystreli, keď tak sa hlbšie zatne dolu, i keď ma brucho už vôbec neboli, ale testy hovoria jasne, ze treba pokračovať ďalej. 😀

naty1987
23. jan 2020

Ja dnes s bt rovnako... len s tým ze ráno som mala ružovo na toaletnom a keď som išla v praci na wc už nič .... či to z dola alebo či z močak netuším ale pri močovom by sa to opakovalo nie? Zatiaľ mi pomáhajú kvapky a čaje a som relativne ok ale silno premýšľam že zajtra pôjdem k dr.nech ma vyšetrí bojím sa zapalu jak čert kríža

marionluna
23. jan 2020

@bejka90 mne uz ukazalo na 9dpo 🙂

bejka90
23. jan 2020

@marionluna tak ten 1 den uz vydrzim :D chcem z ranneho mocu a uvidime zajtra joj bodaj by to vyslo :((

giuli
23. jan 2020

@naty1987 ak uhniezdenie ,tak super to jemne spinenie...ak z mocaku,tak to je horsie...snad ta prvá varianta bude ta spravna😉
Ja som dnes zistila pl.hlien...teplota trosku stupla,ovu.testy vcera negativne,dnes este spravim...