Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte Žienky. Prosím poradte mi...zažila ste už niektorá ovulaciu na 30 DC? Totižto ja som mala dostat MS na 32DC 13.1. Ta už nedorazila. Dnes som uz 42DC. Na 40DC test negatívny...od vcera mam strasne bolesti bradaviek aj podbruško furt ako keby uz uz pride MS ale ta nikde. Dnes na teste velmi velmi slaba druha ciarka ale moze to byt aj kanalik. Moja otazka znie...je realne otehotniet 2dni pred MS?😱 išli sme naplno pretože sme si boli isti ze sa nic nenoze stať😳 dakujem za každu odpoved
Tak u nás sa to zas tento mesiac nepodarilo. Navyše ma posielajú na rôzne vyšetrenia pre vysoký prolaktín. Dnes som si objednala víkendový kurz hormonálnej jógy,ktorý bude vo februári,tak snáď ma tiež troška hodí psychicky aj fyzicky do pohody 🙂 Verím ,že tento rok sa nám to skôr či neskôr podarí 🙂
@mirus11 vydrž ešte nemusí byť nič stratené
@bejka90 a ty si koľko dpo??
@shellynda vidiis nerieš značky je to taaaam zajtra bude silnejsia 😊😊😉
Ako som zvedavá ako budem tento mesiac skákať 😁
So seba som uz na prášky bála som sa aby som nemala ten močak boľavy tak si davam kapicunku tinkturu a veru pomaha prechádza ma ten divný pocit huraa.....ale zas cítim mandlu v krku 🙈🙈🙈 mňa porazí🤦♀️ neviem či mám takú zlú imunitu alebo čo sa deje taaak to bude vážne sranda asi aj s teplotami 😂😂
@marionluna tiez si myslim,ze sa tym nestresuj...a pevne ver,ze to bude ok....drzim palce...testiky krasne...
@marionluna este nie, este skoro na to:( ale rozmyslam ci zajtra rano urobit nech viem ci ai mozem dat vecer vinko s kamaratkami :D len tie prsia ma tak bolia uz tyzden ze mi to pride akoby mi mrcha mala prist skorej... mozno tym, ze pijem ten inofolic ci ako sa to vola :D
@mirus11 ešte počkaj čo ďalšie dni možno motyka vystrelí čo ty vieš a ak nie ide sa ďalej
@marionluna ty už nemeriam načo aj ved nás krásne ciarky tak nech len silnejú a nech je všetko ok
@bejka90 nás graaasny graf 🤩 Držím palce
Ja dnes s bt rovnako... len s tým ze ráno som mala ružovo na toaletnom a keď som išla v praci na wc už nič .... či to z dola alebo či z močak netuším ale pri močovom by sa to opakovalo nie? Zatiaľ mi pomáhajú kvapky a čaje a som relativne ok ale silno premýšľam že zajtra pôjdem k dr.nech ma vyšetrí bojím sa zapalu jak čert kríža
@marionluna tak ten 1 den uz vydrzim :D chcem z ranneho mocu a uvidime zajtra joj bodaj by to vyslo :((

@julianka007 ťažko sa to porovná, keď je iný test, ale som rada, že tam aspoň je😍, len nech silnie 🙏.Pošlem potom ďalšie testy a uvidíme 😃