Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@weweronka moja ja som na tom tak potobne, tiež už len čakám do nedeli, mne už 2 dní klesla teplota. Tak čakám co bude nasledovať ešte 3 dni dúfam, že sa my neskrati lutealna dĺžka, lebo už teraz som mávala 12-13 dní. Ú mňa to vyzerá podľa grafu, ako keby my už mala prísť ms, ale už ma ani vôbec brucho neboli, čo ma 2 dní bolelo, ale tehu nie som, robila som aj dnes ráno test a snehobiely.
@naty1987 no veru sa to na teba akosi lepí. Ak neuživaš vitamín D, tak si ho určite nasaď. Ten je najlepší na imunitu. V lete ho nepotrebujeme užívať,lebo je dosť slnka. No od jesene ho užívam až kým niesu krásne slnečné dni. Aj muža som naňho zlomila, lebo každý rok je celú zimu chorý. A veru si zatiaľ pochvaľuje, že mu tento rok zatiaľ nič nebolo.
@mirus11 mna absolutne nebolelo brucho test biely. Dva dni som malinko spinila a na treti sa mi spustila ms aj s bolestami 🤦♀️ od MA co som mala v juni 2019 berem infolic a tento mesiac som vysadila skusim co nato moje telo, BT a ovu povedia. Ak sa o uz tento mesiac nezadari tak ten marec uz budem riesit s gyndou.
@renatka1985 ved toto 😏 bala som sa zacat vobec merat BT ze co zistim ale podla mna vyzeral nadejne. No nic ideme dalej.
Baby tak dneska uz uplne dve silne ciarky.. teplota zo vcera zase vyskocila na takmer 37 cize uz nemeriam a tesim sa.. pocity: taha ma brucho, pri prvom som ziadne este nemala no fakt pri druhom tehu to zena okamzite vie, chodim casto cikat, citim take teplo vo vnutri maternice a sem tam pichnutia, prsia absolutne nebolia ani nic.. rano mam nizky tlak sa mi tocieva hlava ale zle mi nebyva 🙂 som zvedava na vsetko co ma caka dalej

@mirus11 ahoj ja tento mesiac zas nic. Aj ked graf vyzeral nadejne ms prisla a tento mesiac som mala 32 cyklus inak mam 31. Snazime sa kedy mame a nefunguje to zatial. V marci idem ku gynde aby mi spravila nejake vysetrenia a priatela tiez poriesit.