icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
24. jan 2020

@marionluna držím palčeky nech všetko dobre dopadne

anniii
24. jan 2020

@bejka90 Aj ja som na 10 DPO mala biely test, až na 13 DPO slabú čiarku.

bejka90
24. jan 2020

@anniii anooo? Notak potom mam este aspon malu nadej....🙂 lebo tu dievcata co davalitak uz aj 9 den mali

giuli
24. jan 2020

@butterfly333 dr.vondrakova z gynfivu posla o poschodie nizsie a tam nemali nic volne ,len na 16.6...tak som skusila u nas a dostala som termin na marec,aj to sa mi zda neskoro...

butterfly333
24. jan 2020

@giuli to vážne nič voľné?Ja som dostsla termín vždy tak do dvoch týždňov. No teraz idem do gyn five do BA dúfam že tam sa toľko nečaká na termín.

giuli
24. jan 2020

@butterfly333 veruže nic...aspon je to o 3 mesiace skor ,ako v NR...

giuli
24. jan 2020

@butterfly333 a uz mas termin do BA...

butterfly333
24. jan 2020

@giuli ešte nie ja že ešte je skoro sa objednať no neviem skúsim tam napísať či zavolať?

giuli
24. jan 2020

@butterfly333 odpovedia ti aj na mail....vsak im povies ,kedy by si cca chcela termin....lepsie skor ,ako nikdy..budes mat istotu,ze termin mas a zrusit ho mozes kedykoľvek..

butterfly333
24. jan 2020

@giuli aha no skúsim len 3.2 chcem ísť na reprodukčnu imuno na kontrolný odber tak neviem kedy budú výsledky.

mirus11
24. jan 2020

@weweronka tak ja dnes už úplný pokles, tak už čakám dnes ms

mirus11
24. jan 2020

@marionluna super, drz sa, oddychuj ako sa ti len bude dat, a užívaj si toto krásne obdobie. Ja som dosť klesla, a tým už pomaličky začínam spinit, tak čakám dnes že už dostanem, len ta lutealna fáza sa mi akosi skracuje, a neviem prečo. Už som s toho dosť znechutená, minulý mesiac prišla mrcha o deň skôr, tento mesiac ak dostanem dnes tak o 2 dní skôr a tým to budem mat lutealnu fázu len 11 dní. Už ma nebaví ani nič merat ani sledovat. Lebo aj tak prd s toho.

anniii
24. jan 2020

@bejka90 Graf máš pekný, nádej je 🙂 Keď na 10 DPO nebolo nič, povedala som si, že budem testovať, až keď bude meškať MS, ale nevydržala som to.

naty1987
24. jan 2020

@marionluna drziiiim palceky nech je to všetko dobré 🤩🤩🥰
@mirus11 krásny graf to bol ale ide sa ďalej a vo februári to vijde ved je valentín tak to sa podarí 🥰
@giuli oooj to tak dlho sa čaká na vyšetrenia???ako naša nr je celaaaa zle čo ti poviem aj buď rada ze ideš inam

naty1987
24. jan 2020

Ja som dnes o kúsok stúpla na 36,8 močový úplne prestal ta tinktura mi asi zabrala tuk tuk tuk a celkovo mi je dobre len cítim sem tam vajecniky hlavne včera inak pohodička konečne 😊

giuli
24. jan 2020

@naty1987 veru,ako som pisala,cele zle...js uz od vcera bolesti ,no a na oboch stranach...test som robila večer...mne sa zda uz pozitivny,no apka stale vypisuje nizku hodnotu...,tak ja neviem...

weweronka
24. jan 2020

@mirus11 to ma mrzi tiez to vyzeralo nadejne. Ideme dalej uvidime ci februar bude nas 😊

bejka90
24. jan 2020

@anniii no ved ja som si tiez povedala ze ked mi nahodou nepride tak az vtedy otestujem..tak uvidime no mam este asi 6 dni na to

kakatulik
24. jan 2020

@giuli ja ti neviem. Ja, keď som mala TSH okolo 2,3 tak mi Euthurox naordinoval, resp.odporucil gynekológ. Úplne minimálnu dávku.
@butterfly333 j som na Gyn Fiv BA žiadne pozitívne ohlasy nepočula. Osobne som tam bola raz a stačilo.

giuli
24. jan 2020

@kakatulik nevedela som ,ze to moze naordinovat aj gyn...ci ten ta poslal na endokrinologiu?

nina004
24. jan 2020

@giuli Ahoj, podľa mňa ten test už pozitívny máš. 🙂

A ešte k tým liekom. Mne keď teraz našli zvýšený prolaktín,tiež mi dala gynekologička lieky,ale doktor na endokrinológii sa na to moc netváril. Vraj sa mu tým veľmi skreslili výsledky. Tak možno aj preto ti radšej nič nedali a čakajú až čo povie endokrinolog,keď ťa vyšetrí

giuli
24. jan 2020

@nina004 ja ti neviem...dnes som este nerobila...no aj bolesti nie su uz take silne ako boli vcera....dakujem za odpoved

shellynda
24. jan 2020

@naty1987 ahoj moja, nie test som dnes nerobila, lebo sme mimo domu a bolo by veľmi podozrivé, keby hľadám lekáreň, lebo ten môj číha na mňa v kuse, kedy to príde 😅... Dúfam, že to bude v poriadku a chcela by som to trošku udržať v tajnosti, teda aspoň pokiaľ to Dr.nepotvrdí🙏, no ale neviem či sa mi to aj podarí 😍dúfam, že sa čoskoro ku mne pridáš 🍀😘

marionluna
24. jan 2020

@giuli podla mna uz dnes mas ovulku, ten test vyzeral pozitivne

shellynda
24. jan 2020

@giuli test máš už pekný 😍šupni na to😃držím palčeky 💖

anniii
24. jan 2020

@giuli Ak by sa dnes podarilo, aspoň sa na tú endokrinológiu dostaneš skôr 😉

giuli
24. jan 2020

@anniii 👍👍🤣vsetko zle je na nieco dobre

kakatulik
24. jan 2020

@giuli na endo má neposielal, lebo to zvýšenie bolo minimálne.On by mi snáď nebol ani nič odporučil,ale ja som zdravotník aj som sa pýtala atď. ..a dávky a kontrolné odbery si riešim viac menej sama.
Ono je jasné,že endokrynilog má širšie spektrum vyšetrení a liekmi by to boli asi skreslené.

naty1987
24. jan 2020

@giuli see na appku a vrhnúť sa na muža len sama vieš kedy je ovu a appka ti ju môže potvrdit 😊😊😊 držím palce nech ti to vijde

giuli
24. jan 2020

@naty1987 jj draha,se...m na nu 🤣teraz som akurat spravils test...chystam sa do prace,tak sa aspon trosku vysusi zatial...