Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 dr.vondrakova z gynfivu posla o poschodie nizsie a tam nemali nic volne ,len na 16.6...tak som skusila u nas a dostala som termin na marec,aj to sa mi zda neskoro...
@giuli to vážne nič voľné?Ja som dostsla termín vždy tak do dvoch týždňov. No teraz idem do gyn five do BA dúfam že tam sa toľko nečaká na termín.
@giuli ešte nie ja že ešte je skoro sa objednať no neviem skúsim tam napísať či zavolať?
@butterfly333 odpovedia ti aj na mail....vsak im povies ,kedy by si cca chcela termin....lepsie skor ,ako nikdy..budes mat istotu,ze termin mas a zrusit ho mozes kedykoľvek..
@giuli aha no skúsim len 3.2 chcem ísť na reprodukčnu imuno na kontrolný odber tak neviem kedy budú výsledky.
@marionluna super, drz sa, oddychuj ako sa ti len bude dat, a užívaj si toto krásne obdobie. Ja som dosť klesla, a tým už pomaličky začínam spinit, tak čakám dnes že už dostanem, len ta lutealna fáza sa mi akosi skracuje, a neviem prečo. Už som s toho dosť znechutená, minulý mesiac prišla mrcha o deň skôr, tento mesiac ak dostanem dnes tak o 2 dní skôr a tým to budem mat lutealnu fázu len 11 dní. Už ma nebaví ani nič merat ani sledovat. Lebo aj tak prd s toho.
@marionluna drziiiim palceky nech je to všetko dobré 🤩🤩🥰
@mirus11 krásny graf to bol ale ide sa ďalej a vo februári to vijde ved je valentín tak to sa podarí 🥰
@giuli oooj to tak dlho sa čaká na vyšetrenia???ako naša nr je celaaaa zle čo ti poviem aj buď rada ze ideš inam
Ja som dnes o kúsok stúpla na 36,8 močový úplne prestal ta tinktura mi asi zabrala tuk tuk tuk a celkovo mi je dobre len cítim sem tam vajecniky hlavne včera inak pohodička konečne 😊
@giuli ja ti neviem. Ja, keď som mala TSH okolo 2,3 tak mi Euthurox naordinoval, resp.odporucil gynekológ. Úplne minimálnu dávku.
@butterfly333 j som na Gyn Fiv BA žiadne pozitívne ohlasy nepočula. Osobne som tam bola raz a stačilo.
@giuli Ahoj, podľa mňa ten test už pozitívny máš. 🙂
A ešte k tým liekom. Mne keď teraz našli zvýšený prolaktín,tiež mi dala gynekologička lieky,ale doktor na endokrinológii sa na to moc netváril. Vraj sa mu tým veľmi skreslili výsledky. Tak možno aj preto ti radšej nič nedali a čakajú až čo povie endokrinolog,keď ťa vyšetrí
@naty1987 ahoj moja, nie test som dnes nerobila, lebo sme mimo domu a bolo by veľmi podozrivé, keby hľadám lekáreň, lebo ten môj číha na mňa v kuse, kedy to príde 😅... Dúfam, že to bude v poriadku a chcela by som to trošku udržať v tajnosti, teda aspoň pokiaľ to Dr.nepotvrdí🙏, no ale neviem či sa mi to aj podarí 😍dúfam, že sa čoskoro ku mne pridáš 🍀😘
@giuli na endo má neposielal, lebo to zvýšenie bolo minimálne.On by mi snáď nebol ani nič odporučil,ale ja som zdravotník aj som sa pýtala atď. ..a dávky a kontrolné odbery si riešim viac menej sama.
Ono je jasné,že endokrynilog má širšie spektrum vyšetrení a liekmi by to boli asi skreslené.

@marionluna držím palčeky nech všetko dobre dopadne