icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nina004
24. jan 2020

@devana112 Mne to isté povedal gynekológ. Na SK mi robil hormonálny profil vždy ,keď sa mu niečo nezdalo. V ČR reagoval môj lekár rovnako ako tvoj. Nakoniec som si sama pýtala žiadanku do CAR ,kde mi urobili všetký možné vyšetrenia. A ľutujem,že som tam nešla skôr,mohla som sa už dávno liečiť

devana112
24. jan 2020

@kakatulik
@giuli
ja som tiež prekvapená, ako keby tie vyšetrenia robil z vlastného vrecka alebo čo... známa mi ho odporučila, lebo vďaka nemu má dieťa, ale nechápem z neho

@shellynda gratulujem a držím palce ❤

kakatulik
24. jan 2020

@devana112 no vies,neviem kolko sa snazite a tak,ale pchat do niekoho Clostyl bez HP je az hazardne. Akoze nepoviem, ked niekto chce HP kazdy druhy mesiac pomaly, ale ked sa niekomu nedari....uz len preto aby mal prehlad. Niektori lekari robia pri podavani hormonov hladinu progesteronu a estradiolu kazdy mesiac 7dpo.

shellynda
24. jan 2020

@devana112 ďakujem 💖

devana112
24. jan 2020

@nina004 No veď toto, neviem, prečo je to taký problém? Ako bez žiadneho vyšetrenia mi dá Clostil a potom tu čítam všade, ako takéto preparáty lekári nasadzujú až po vyšetreniach... ako som sklamaná, že má taký prístup, že najprv vyskúšame toto a keď nie tak toto... a pol roka v ...
@kakatulik tento nie, on mi povedal, že to mi spravia v CAR a dal mi Clostil na ďalšie dva mesiace. Tak potom nechápem, že na čo mi dáva tie hormóny, keď mi všetko spravia v CAR. Už v lete som mu hovorila, že sa snažíme rok bez úspechu. To som u neho bola prvýkrát. Tak mi povedal, že, ak o tri mesiace nebudete tehotná, prídite sa ukázať. Po tých troch mesiacoch mi chcel dať inofolic, tak som sa zasmiala, že to už máme za sebou, tak mi dal hneď Clostil. Presne pre toto som odišla od predošlého lekára... nuž nesmiem byť už hlúpa a trpezlivo čakať na zázrak, ale vziať veci do vlastných rúk.

mirus11
24. jan 2020

Tak zenicky ja hlásim 1DC

kakatulik
24. jan 2020

@mirus11 vyborne,tak zaciname spolu😉

giuli
24. jan 2020

@mirus11 novy cyklus,nova nadej

shellynda
24. jan 2020

@mirus11 držím palce v ďalšom cykle🍀

zuzik5891
24. jan 2020

@shellynda testík je krásny...len tak ďalej ❤🍀

mirus11
24. jan 2020

@kakatulik aj ty si už 1dc,len mne 0risla ms o 2 dní skôr, ako mala, neviem co sa to deje. Tento cyklus som mala lutealnu fázu len 11 dní, minulý cyklus to bolo 13 dní.

giuli
24. jan 2020

@mirus11 a mala si dobre urcenu ovulaciu min .cyklus?

anitka22
24. jan 2020

Ahojte baby, tak toto je moj finalny vitazny graf 🙂 drzim kazdej palce 🤞

weweronka
24. jan 2020

@mirus11 takze to prislo dnes? Ja som 3DC tak som zvedava ako to pojde tento mesiac.

weweronka
24. jan 2020

@anitka22 gratulujem 👍

giuli
24. jan 2020

@anitka22 gratulujem

mirus11
24. jan 2020

@weweronka veru prislo

mirus11
24. jan 2020

@giuli áno mala, tak preto som bola šokovaná, že tento mesiac prišla ms tak skôr.

mirus11
24. jan 2020

@weweronka no ale sa mi to tým pádom posunie o niečo skôr ďalší cyklus, 8.2 ideme na Oravu na svadbu, tak vtedy to približne vychádza, že by mala byť ovulácia, tak som zvedavá, ale aspom viem, že muž bude vtedy doma.

weweronka
24. jan 2020

@mirus11 hlavne je aby bol v spravny cas na spravnom mieste 😁 ja som teraz dlhsie brala ten inofolic tak som zvedava co sa stane lebo som si ho tento mesiac vysadila.

kakatulik
24. jan 2020

@mirus11 áno dnes v noci, čiže 1dc. Ja som mala vždy dlhú lutealku. Niekedy aj 17 dní. Teraz 16. No lenže posledné cykly boli total odvecne,cize som aj rada, že vôbec ovulka bola.

marionluna
24. jan 2020

@anitka22 pozeram ze si tiez mala ovulku ako ja 🙂 tak sme v tom asi narovnako jeden den hore dole☺️ Kedy ides ku gyn?

marionluna
24. jan 2020

Inak baby ja som pred oboma tehu brala kys listovu, magnezium+b6, omega 3 a pila alchemylkovy caj vzdy rano.. ako neviem ci to s tym nejak suvisi, ale mozno pomoze aj vam

anitka22
24. jan 2020

@marionluna vyborne, tak potom budeme asi spolu aj v oktorebcatkach alebo septem. 🙂 som objednana na 13.2., ty?

weweronka
24. jan 2020

Mate niektora odskusane take babske rady pit grepovy dzus pred ovu kvoli plodnemu hlienu pripadne skusala ste niektora conceive gel?🤷‍♀️ ale su to fakt ze hluposti?

marionluna
24. jan 2020

@anitka22 ja tiez na 13.2.🙈 pride mi to ako vecnost cakat este tolko.. ale je mi jasne ze teraz sa aj tak nic rste nedozvieme tak treba cakat .. ako sa citis inak? Tvoje prve?

kika123kika
25. jan 2020

@weweronka ahoj ja ano 🙂 pocas ms alchemilka pocas ovu vytlaceny grep a po ovulke ananasova 100% stava akebo ananas jest na lepsie uhniezdenie a vtedy sa nam podarili dvojky 🙂 sice to nedopadlo dobre sle to uz koli inym problemom a neskor 🙂 cize za skusku nic nedas aj ked sa opat budeme snazit chcem to opat skusit 🙂

ereska
25. jan 2020

@weweronka áno nám to tak vyšlo pri tých posledných tehu pred grepovy džús mala som viac hlienu a sex v deň pozitívneho testu a na druhý deň vzdy s gélom a od 4 dpo ananasovy džús síce som prišla o miminko v 14 TT a druhé v 8tt ale s oplodnenia to nič nemalo tak že za mňa nie sú hlúposti pomohli nám presne aj tieto veci okrem nich som brala kyselinu listovú a bylinkové čaje

shellynda
25. jan 2020

@zuzik5891 ďakujem moja 😘aj tebe držím palce aby si sa čo najskôr ku mne pridala 😍🙏

kalmak
Autor odpoveď zmazal