icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bejka90
25. jan 2020

Asi zacinam klesat :( mam 4 dni do mrsky

kalmak
25. jan 2020

Dobre ranko baby, mam otazku ku meraniu BT. Meram stale v rovnaky cas, teraz druhy cyklus, aby som vedela, ako telo funguje predtym, nez sa mozeme zacat snazit. Ide o to, ze vcera a predvcerom som si odmerala teplotu dvakrat za sebou. Z postele som sa ani nepohla, len vyckala asi 30sek-1minutu a odmerala zas. Prve teploty nizsie. Zapisala som obe a vysledok vidite dole. S vyssimi mi ovulku vyznacilo (mala som aj trocha hlienu, aj bolesti), s nizsime ne. Ktore nechat?

shellynda
25. jan 2020

@bejka90 ešte stále je pekný graf😊zajtra môže zase vyskočiť hore 🍀

bejka90
25. jan 2020

@shellynda tak dufam...🙂 to clovek chodi vecer do postele akoby mali byt Vianoce kazde dalsie rano:D vcera som inak pokusne odmerala teplotu bez toho aby som vstala z postele 4x za polhodinu....a prva bola 36,69, druha 36,82 a posledne 2 boli 36,9.to tak moze za polhodinu skakat ked som sa z miesta nepohla a bola som v tej ,,polhodine?"

kakatulik
25. jan 2020

Merať sa má len raz. Teplomer schladí prostredie v pošve a preto môže byť ďalšia nižšia. Aj samotný teplomer sa tým,že zvlhne,sa ochladí. Zapísať tú prvú a už neeperimentovat.

bejka90
25. jan 2020

@kakatulik ja meriamvustach a stale ho necham najskor nahriat cca minutu..no praveze nrchladol ale pridaval na teplote...no dobre viac neexperimentujem.len som chcela vediet ci bude r9vnaka teplota a ocividne nie

shellynda
25. jan 2020

@bejka90 presne tak ako píše
@kakatulik to je😊... Treba to len raz zmerať a tú zapísať,tá je najpresnejšia👍😉

bejka90
25. jan 2020

@shellynda tak som to opravila aj v grafe nech to je podla 1.teploty...tak uvidime co zas zajtra rano :D

shellynda
25. jan 2020

@bejka90 držím palce aby zajtra stúpla 😊🍀

bejka90
25. jan 2020

@shellynda dakujem pekne, vazim si to, uz by som naozaj chcela konecne aj ja cakat 1.babo;(

weweronka
25. jan 2020

@kika123kika pijem teraz alchemilku chcem aj ten dzus vyskusat je to obyc grep alebo ten ruzovy?
@ereska ktory gel si pouzivala? Normalny alebo ten podporu pocatia? Neviem ci kupit alebo ci su to vyhodene peniaze. Ananas som minuly cyklus jedla a nevyslo.

zuzik5891
25. jan 2020

@shellynda no robím pre to maximum ❤🍀

kakatulik
25. jan 2020

@bejka90 rovnaká teplota nebude nikdy,lebo telo nie je stroj, ktorý nsprogramujes. No a v ústach je to ešte o niečo nepresnejsie ,lebo je to viac ovplyvnene vonkajšími vplyvmi,či dychas ústami,alebo nosom atď...v každom prípade treba zapísať prvú nameranú.

naty1987
25. jan 2020

Dobre ránko zienky ja meriam poctivo ďalej bt aj ked mam atb bt rovnaká ako včera hneď som googlila že čo sú to za atb.keby sa naaaahodou stane zázrak a že na začiatku nemajú vpliv...
Ale lieky zabrali teším sa chcela som sa im vyhnúť aale hlavne že mi bude zas dobre 😊😊

giuli
25. jan 2020

Ja dnes ovu test negativny,teplota nestupla ...takze ,asi sa ovul.nekonala....zvlastne aj hlien som mala ,aj bolesti,aj ovu test viac menej pozit.a teplota v kybli....co uz....
Želám Vam krasny,pohodovy vikend😊

giuli
25. jan 2020

https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Je dost mozne,ze teplota bola merana v tu hod.kedy norm.meriam,no nie po min.6hod.spanku....o hodinu bola ovela vyssia ,stale merana po spanku...zajtra budem mudrejsia..🤔

nina004
25. jan 2020

@giuli Teplota ešte nemusí nič znamenať. Mne sa väčšinou zvýši teplota až dva dni po poslednom pozit.ovu teste. Možno už zajtra bude teplota vyššia 🙂

naty1987
25. jan 2020

@giuli príznaky na ovu máš všetky tiež si myslím že ešte počkaj uvidíš že teplota vybehne ved koľko bab bolo že podľa ovu testov nič a dr.na sone už videl folik proste naše telo je jeden zázrak 😊😉

bejka90
25. jan 2020

@naty1987 no ja tiez som nemala ani 1 pozitivny test

kika123kika
25. jan 2020

@weweronka ja som pila grep cerveny vstavila som ho do toho jeden citronik a bolo mala som tolko hlienu ze az 🙂 drzim palce 🙂 ✊🏼🙏🏽🍀

kika123kika
25. jan 2020

@weweronka a mam aj ja gel conceive ale ja nedavam uplne dnu len pouzijeme prepacte na predohru a tolko 🙂 cize ziadny aplikator 🙂

weweronka
25. jan 2020

@kika123kika hehe oki skusim ten grep a uvidime. Kolko a kedy si ho zacala pit? 😁ten gel som tiez chcela to balenie v tube nie ten aplikator tak este sa rozhodnem ci si aj to zabezpecim

kika123kika
25. jan 2020

@weweronka nakolko som mavala na 13dc ovulku tak som zacala 10-11dc a tak ze rano a vecer pol pol grepu 🙂 pozri sa skusku jic nedas 🙂 my ho aj teraz pouzivame aj ked sa nesnazime nemam po nom ziadne problemy 🙂

weweronka
25. jan 2020

@kika123kika dakujem za info idem do toho 😁 snad nieco sa podari

shellynda
25. jan 2020

@bejka90 držím palce aby si sa dočkala čo najskôr 🙏😍

shellynda
25. jan 2020

@naty1987 no super že ti tie lieky zabrali👍😘graf je pekný, tak čakám na pekný výsledok 🤩

shellynda
25. jan 2020

@giuli môže ti vyskočiť už aj zajtra, keď si mala všetky ovu príznaky, tak je dobre. Ty sa najlepšie poznáš, teplota ti ju potvrdí, uvidíš 😊. Ja som pred rokom mala totálne slabé čiarky cez ovu a predca bola a od MA mi ukazovalo silné už, ale dovtedy slabučké, skoro vôbec 🤔

kalmak
25. jan 2020

@bejka90 ja presne to iste, ako som aj hore pisala - meriam pod jazykom (nenahrievam teplomer dopredu...) a vcera aj dnes som skusila dvakrat po sebe a prve boli nizsie teploty.. ked som zadala vyssie, tak aj ovu mi zapisal FF 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Tak uz fakt neviem, ci nahrievat, ci ne, ci ako teda 😀

naty1987
25. jan 2020

@shellynda duuufam kiež by tam boli ciarky ach od šťastia by som skákala
A máš nejaké príznaky???cítiš niečo na sebe?

shellynda
25. jan 2020

@naty1987 tak to ti verím 😃ja sa idem tiež zblázniť od radosti, lebo nič som tento mesiac neužívala, dala som si očistu a zrazu toto, zázrak 🤩... Ja na 5-6 DPO som mala hrozné MS bolesti celí deň až som chodila na záchod kukať, že či som to nedostala, toto som predtým nikdy nemala a pichanie hrozné a hneď vtedy začala bolesť pŕs, ale inak nič ani teraz, len občasné pichanie v bruchu trošku a prsia bolia 😊