Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobre ranko baby, mam otazku ku meraniu BT. Meram stale v rovnaky cas, teraz druhy cyklus, aby som vedela, ako telo funguje predtym, nez sa mozeme zacat snazit. Ide o to, ze vcera a predvcerom som si odmerala teplotu dvakrat za sebou. Z postele som sa ani nepohla, len vyckala asi 30sek-1minutu a odmerala zas. Prve teploty nizsie. Zapisala som obe a vysledok vidite dole. S vyssimi mi ovulku vyznacilo (mala som aj trocha hlienu, aj bolesti), s nizsime ne. Ktore nechat?
@shellynda tak dufam...🙂 to clovek chodi vecer do postele akoby mali byt Vianoce kazde dalsie rano:D vcera som inak pokusne odmerala teplotu bez toho aby som vstala z postele 4x za polhodinu....a prva bola 36,69, druha 36,82 a posledne 2 boli 36,9.to tak moze za polhodinu skakat ked som sa z miesta nepohla a bola som v tej ,,polhodine?"
Merať sa má len raz. Teplomer schladí prostredie v pošve a preto môže byť ďalšia nižšia. Aj samotný teplomer sa tým,že zvlhne,sa ochladí. Zapísať tú prvú a už neeperimentovat.
@kika123kika pijem teraz alchemilku chcem aj ten dzus vyskusat je to obyc grep alebo ten ruzovy?
@ereska ktory gel si pouzivala? Normalny alebo ten podporu pocatia? Neviem ci kupit alebo ci su to vyhodene peniaze. Ananas som minuly cyklus jedla a nevyslo.
Ja dnes ovu test negativny,teplota nestupla ...takze ,asi sa ovul.nekonala....zvlastne aj hlien som mala ,aj bolesti,aj ovu test viac menej pozit.a teplota v kybli....co uz....
Želám Vam krasny,pohodovy vikend😊
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Je dost mozne,ze teplota bola merana v tu hod.kedy norm.meriam,no nie po min.6hod.spanku....o hodinu bola ovela vyssia ,stale merana po spanku...zajtra budem mudrejsia..🤔
@weweronka ja som pila grep cerveny vstavila som ho do toho jeden citronik a bolo mala som tolko hlienu ze az 🙂 drzim palce 🙂 ✊🏼🙏🏽🍀
@weweronka a mam aj ja gel conceive ale ja nedavam uplne dnu len pouzijeme prepacte na predohru a tolko 🙂 cize ziadny aplikator 🙂
@kika123kika hehe oki skusim ten grep a uvidime. Kolko a kedy si ho zacala pit? 😁ten gel som tiez chcela to balenie v tube nie ten aplikator tak este sa rozhodnem ci si aj to zabezpecim
@weweronka nakolko som mavala na 13dc ovulku tak som zacala 10-11dc a tak ze rano a vecer pol pol grepu 🙂 pozri sa skusku jic nedas 🙂 my ho aj teraz pouzivame aj ked sa nesnazime nemam po nom ziadne problemy 🙂
@bejka90 ja presne to iste, ako som aj hore pisala - meriam pod jazykom (nenahrievam teplomer dopredu...) a vcera aj dnes som skusila dvakrat po sebe a prve boli nizsie teploty.. ked som zadala vyssie, tak aj ovu mi zapisal FF 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Tak uz fakt neviem, ci nahrievat, ci ne, ci ako teda 😀
@naty1987 tak to ti verím 😃ja sa idem tiež zblázniť od radosti, lebo nič som tento mesiac neužívala, dala som si očistu a zrazu toto, zázrak 🤩... Ja na 5-6 DPO som mala hrozné MS bolesti celí deň až som chodila na záchod kukať, že či som to nedostala, toto som predtým nikdy nemala a pichanie hrozné a hneď vtedy začala bolesť pŕs, ale inak nič ani teraz, len občasné pichanie v bruchu trošku a prsia bolia 😊

Asi zacinam klesat :( mam 4 dni do mrsky