Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda no ja som zvedavá na seba ďalšie dni aj ked som vravela že sme možno ovu nestihli no dúfam v zázrak aj ked nič si nejdem nahovárať a pevné stojím na zemi predsa aj ten zapal do toho tak uvidím ale moc moc duuufam 😊
Zatiaľ máš slušne príznaky 🤩 ved si na začiatku a drahy už to vie?či ešte čakáš
@naty1987 dúfam že sa ti podarí, silno budem držať palce 🙏💖... Už ma obieha ako vlk, lebo presne vie môj cyklus a čakááá a čakááá, že už by som mala byť konečne tehu, že veď som sa snažil ako blázon 😂😅. Už sa pýta, lebo včera som mala dostať MS a nič, tak už sa vyhováram, že každú chvíľku a je s toho smutný, ale zajtra má moja malá narodeniny, tak tam to vypálim v plnej paráde a sa zbláznia od radosti 😍
@zabka1987 no ten je nadhernučky gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička. 😘😘😘
@zabka1987 no ten je zlatunky... 😍😍😍😍 To musela byť láska na prvý pohľad... Veľa zdravíčka prajem malému aj maminke...
@marionluna sranda ako naraz 🙂 ja nie som teda vobec trpezlivy clovek ale snad to rychlo ubehne. Je to moje druhe ťehotenstvo, ale po 7 rokoch takze som uz vsetko zabudla 😳
@naty1987 urcite si urob test. Duch uz urcite by mal byt na 9,10Dpo 🙂 ak si tehotna teda. Graf je pekny
@mirus11
@marionluna
@shellynda tebe je ako??k dr.ides kedy?
ste zlateeee😁😁😁 skúsim zajtra pozajtra test to som síce v práci ale aspoň nejaké kúpim som ake zvedava na ráno aká bude bt ...
@shellynda a mala si duphaston doma??strach bude asi už stále ale uvidíš dobre bude
@butterfly333 ďakujem 😊

Ahoj baby, dávno som tu nebola. Predstavujem vám nášho Artura, narodil sa 13.01.2020 ♥️ prajem vám aby ste si úspešne našli dve ciarocky na teste 💕 možno sa tu ešte ukážem o pár týždňov 😁😘 rozmýšľam, ze ešte jedno by sme mohli dat. Majte sa krásne žienky