icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
27. jan 2020

@martinade v 20tt.. Neboj, ver babatku, vsetko bude ok... Nechapem naco to chcu opakovat, ved sa to uz nezmeni, ked tam teraz nic nenasli.

Malicka bude mat v pondelok 3 meaiace. Rastie ako z vody, chvala bohu celkom dobre spinka v noci, o tyzden v utorok prve ockovanie, dufam ze to dobre zvladne.

dorinecka45
27. jan 2020

@dorinecka45 neviem preco ale nejde mi pridat foto. este to skusim ale nerada by som to tu potom zaspamovala

nina004
27. jan 2020

Ahojte baby.Bola som dnes v CAR na folikumotriu a dr nevidela žiaden folikul. Mám prísť v piatok zas či sa niečo náhodou neukáže. Ale našla mi cystu ,ktorá sa spravila zrejme za ten mesiac,čo som tam nebola. Už som z toho zúfalá. Myslela som,že keď sa podarí dať dolu prolaktín ,tak to už bude ok. A ono prdlajs. Pritom inak vyzerá ,že som v poriadku aspoň podľa ultrazvuku a hormonálneho profilu. Tak ja už neviem ,čo mám robiť ,aby ťa ovulka chodila 😣 Mám pocit,že vždy ,keď k dr idem ,tak je to horšie a horšie ... 😖 A už začínam byť zúfalá 😕

nina004
27. jan 2020

@dorinecka45 skús pridať foto ešte raz. Niekedy má aj koník výpadok.

dorinecka45
27. jan 2020
martinade
27. jan 2020

@ikonica drzim prsteky. Boze led si pomyslim, ze len 3 mes. chrobacik sa ide ockovat.... isto to zvladne, hlavne nech nie su teploty

dorinecka45
27. jan 2020

@nina004 zazrak, konecne sa to pripojilo.. no rada by som sa oyptala ci to vyzera na ovu a popripade kedy mam ocakavat ms. meriam prvy cyklus a mam neprivadelni ms. dakujem

kika123kika
27. jan 2020

@martinade neboj sa ked sa to tam dobre zaryje tak uz to tam zostane 🥰✊🏼🍀 vsetko bude v najvacsom poriadku 🙂 este nie bohuzial :/ chcela som ist po 4mesiacoch na odber no pojdem po 3 🙂 pojdem v marci a potom sa ukaze ci je este pozitivna toxoplazma a ak je negat tak mozme ist naplno na to 🙂

martinade
27. jan 2020

@kika123kika drzim prsteky nech uz mozete ist na plno....

ereska
27. jan 2020

@martinade matka gratulujem moc sa teším že ste v poriadku a všetko ide super moc vám držím päste

@dorinecka45 záleží akú má LF ak máš 14 dní tak od včera za 14 dní ak bola včera ovulka

giuli
27. jan 2020

@dorinecka45 vyzera,ze ovulka bola cca na 18dc,len si asi nemerala v rovnaky cas...zajtra ,ked sa bude drzat hore,by malo oznacit ovul....ms cca od ovulky na 14dpo...drzim palce v merani a
k uspechu

nina004
27. jan 2020

@dorinecka45 Graf vyzerá dobre. Pokiaľ bude aj zajtra teplota vyššia ,tak už aj graf by ti mal vyhodnotiť ovu podľa mňa na 17DC. A kedy príde MS je ťažko povedať. Každá žena má inú dĺžku luteálnej fázy. To si odsleduješ tento mesiac,že po akej dlhej dobe od ovu príde MS a na ďalší mesiac už budeš vedieť,kedy ju asi čakať.Dĺžka luteálnej fázy sa zvyčajne nemení

dorinecka45
27. jan 2020

@ereska
@giuli
@nina004 baby dakujem velmi pekne za odpoved. nemeram si kazdy den rovnaky cas, lebo chodim spat v rozne casy :/ ale skusim to napravit. tak ja dufam ze uz tento krat ms nepride, to len aby som vedela kedy mozem testovat 🙂

giuli
27. jan 2020

@dorinecka45 nemusis ist spat v rovnaky cas,merat musis v rovnakom case,aspon po 6hod.spanku.....v noci kludne wc,napit sa,to neskresli teploty....

kika123kika
27. jan 2020

@martinade dakujeme ❤️🙏🏽

martinade
27. jan 2020

@ereska dakujem, ovulka uz bola? Ci este cakas? Dufam ze ti uz dojde skor 💗

ereska
27. jan 2020

@dorinecka45 to je základ merať v rovnaky čas keď sa ti sem tam stane že o hodinku skôr odmerala tak prirátať 0,1 ak o hodinku neskôr odratas 0,1

ereska
27. jan 2020

@martinade tento cyklus ešte nebola PM bola 15.1.

taily30
27. jan 2020

@martinade super sprava, tesim sa.

kakatulik
27. jan 2020

@martinade juuuj supeeer,gratulujem😘uz sa daj do pohody a pokoja a skus si to uzivat😍

naty1987
27. jan 2020

@zuzik5891 super pekne výsledky rak ono to pôjde držím palce nech pekne foliky rastú
@bejka90 myslíš že už bude ms??ako sa cítiš???
@martinade juuuj 🥰🥰🥰❤ hlavne že ste zdraví

bejka90
27. jan 2020

@naty1987 tak netusim :D este zatial nic, akoze prsia ma bolia od 3.dna po ovulacii...no a obcas citim brucho ako pms, tak cakam a cakam...termin mam stvrtok/piatok

naty1987
27. jan 2020

@bejka90 si uuuplne jak ja 😂😂😂😁😁😁 prsia cítim no bruško iba sem tam akoby vajecniky no bohvie co sa deje 😁 ale koncom týždňa mám mať tiež ms tak sme na tom pekne rovnako držím palce nech ti bt stúpne

bejka90
27. jan 2020

@naty1987 :D no som rada, ze v tom nie som sama 🙂 :D len ma trapi ta dnesna teplota:( uvidime zajtra ci klesne alebo vyskoci, este stale sa snazim davat si kusok nadeje🙂 tak drzim aj ja tebe palce ;) rano sa ozvi potom s grafom budem cakat uz skoro rano :D

zuzik5891
27. jan 2020

Dnes mi ešte volal dr.z centra a ani mi z 2,3 stúplo na 3,9...je to vôbec možné?...A tsh mám 0,97 čo som sa tešila ako malá...možno pomohlo že som schudla 8 kíl...neviem...

zuzik5891
27. jan 2020

@martinade konecne sim našla príspevok o tvojom pokladíku...teším sa z toho a len tak ďalej 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🙏❤

naty1987
27. jan 2020

@bejka90 určite sa ozvem tiež som zvedavá joj toto čakanie 😁

bejka90
28. jan 2020

Ahojte dievcata jaa neverim co vidim 🙂)) placem od stastia ;)))) uz slm sa vcera rozlucila pri tom nahlom poklese a dnes zas to vyskocilo tak som si povedala ze to risknem a hla co vidim co som este nikdy nevidela ;))))a tovcera som si po 2 tyzdnoch dala pohar vinka ze uz toaj tak dostanem

sonka_miro
28. jan 2020

@bejka90 tisko gratulujem nech pekne silnie ✊✊

bejka90
28. jan 2020

@sonka_miro dakujem ;))))