Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dorinecka45 neviem preco ale nejde mi pridat foto. este to skusim ale nerada by som to tu potom zaspamovala
Ahojte baby.Bola som dnes v CAR na folikumotriu a dr nevidela žiaden folikul. Mám prísť v piatok zas či sa niečo náhodou neukáže. Ale našla mi cystu ,ktorá sa spravila zrejme za ten mesiac,čo som tam nebola. Už som z toho zúfalá. Myslela som,že keď sa podarí dať dolu prolaktín ,tak to už bude ok. A ono prdlajs. Pritom inak vyzerá ,že som v poriadku aspoň podľa ultrazvuku a hormonálneho profilu. Tak ja už neviem ,čo mám robiť ,aby ťa ovulka chodila 😣 Mám pocit,že vždy ,keď k dr idem ,tak je to horšie a horšie ... 😖 A už začínam byť zúfalá 😕
@dorinecka45 skús pridať foto ešte raz. Niekedy má aj koník výpadok.
@nina004 zazrak, konecne sa to pripojilo.. no rada by som sa oyptala ci to vyzera na ovu a popripade kedy mam ocakavat ms. meriam prvy cyklus a mam neprivadelni ms. dakujem
@martinade neboj sa ked sa to tam dobre zaryje tak uz to tam zostane 🥰✊🏼🍀 vsetko bude v najvacsom poriadku 🙂 este nie bohuzial :/ chcela som ist po 4mesiacoch na odber no pojdem po 3 🙂 pojdem v marci a potom sa ukaze ci je este pozitivna toxoplazma a ak je negat tak mozme ist naplno na to 🙂
@kika123kika drzim prsteky nech uz mozete ist na plno....
@martinade matka gratulujem moc sa teším že ste v poriadku a všetko ide super moc vám držím päste
@dorinecka45 záleží akú má LF ak máš 14 dní tak od včera za 14 dní ak bola včera ovulka
@dorinecka45 vyzera,ze ovulka bola cca na 18dc,len si asi nemerala v rovnaky cas...zajtra ,ked sa bude drzat hore,by malo oznacit ovul....ms cca od ovulky na 14dpo...drzim palce v merani a
k uspechu
@dorinecka45 Graf vyzerá dobre. Pokiaľ bude aj zajtra teplota vyššia ,tak už aj graf by ti mal vyhodnotiť ovu podľa mňa na 17DC. A kedy príde MS je ťažko povedať. Každá žena má inú dĺžku luteálnej fázy. To si odsleduješ tento mesiac,že po akej dlhej dobe od ovu príde MS a na ďalší mesiac už budeš vedieť,kedy ju asi čakať.Dĺžka luteálnej fázy sa zvyčajne nemení
@dorinecka45 nemusis ist spat v rovnaky cas,merat musis v rovnakom case,aspon po 6hod.spanku.....v noci kludne wc,napit sa,to neskresli teploty....
@martinade dakujeme ❤️🙏🏽
@dorinecka45 to je základ merať v rovnaky čas keď sa ti sem tam stane že o hodinku skôr odmerala tak prirátať 0,1 ak o hodinku neskôr odratas 0,1
Dnes mi ešte volal dr.z centra a ani mi z 2,3 stúplo na 3,9...je to vôbec možné?...A tsh mám 0,97 čo som sa tešila ako malá...možno pomohlo že som schudla 8 kíl...neviem...
@bejka90 tisko gratulujem nech pekne silnie ✊✊
@sonka_miro dakujem ;))))

@martinade v 20tt.. Neboj, ver babatku, vsetko bude ok... Nechapem naco to chcu opakovat, ved sa to uz nezmeni, ked tam teraz nic nenasli.
Malicka bude mat v pondelok 3 meaiace. Rastie ako z vody, chvala bohu celkom dobre spinka v noci, o tyzden v utorok prve ockovanie, dufam ze to dobre zvladne.