icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
23. sep 2014

@rybkaa moja a ake maju byt teploty v ustach???ja mam pocit,ze mam rovnake v ustach ako dole,ale to meriam o hodku neskor teraz ako predtym... no a raz som zmerala o hodku skor a fakt bola nizka ta teplota,ale asi aj preto,ze som hned zapla teplomer,inokedy ho trochu podrzim pod jazykom a tak zapnem... a dost rozdiel teda to bol...

aurlinka
23. sep 2014

@jaja9891 HP mám ok, kiežby som bola iba výnimka 🙂

jaja9891
23. sep 2014

@aurlinka tak uz potom jedine ako vravi rybkaa zbehnut na endokrinologiu,ale v ramci HP by mali robit aj TSH zo stitnej tusim...drzim palce,nech si vynimka 🙂 ktora nam potvrdi pravidlo 🙂

adamnela
23. sep 2014

@rybkaa vidis ako to je 😒 Najprv robis testy, aby ste spravne nacasovali sexik a teraz zasa robis testy, aby ste sa mu akurat v tej dobe vyhli... 😒 No ale, das sa do poriadku a bude aj miminko uvidis...A mozno budeme este aj spolu rodit, ktovie 🙂

rybkaa
autor
23. sep 2014

@jaja9891 mala by byť nižšia v ústach, asi o 0,2 stupňa, ja mám nižšie oproti meraniu dole, hoci skáče, ale nevadí 🙂

rybkaa
autor
23. sep 2014

@adamnela najlepšie je, že mi nič neni, nič ma nebolí, takže často na to aj zabudnem, čo ma čaká, že na to nemyslím denne 🙂 dočkať výsledkov bude nekonečné, ale hádam to zbehne a hlavne budú ok, bo ak nie, ta neviem čo ďalej, aký je postup....ale nad tým ani nerozmýšľam, bo zas upadnem do depresie a ja som vtedy fakt nemožná 🙂

adamnela
23. sep 2014

@jaja9891 no vidis, tak uz sme 3, co budeme spolu snivat 🙂 Len nech nam to vsetkym trom pomoze a uz nech je dobre 🙂

adamnela
23. sep 2014

@rybkaa no uplne Ta chapem a urcite musia byt vysledky dobre, ine ani byt nemozu... Hlavku hore moja, daju Ta do poriadku a uz musi byt uz konecne aj dobre, no nie? Treba verit a mysliet pozitivne...Nic ine nam ani neostava...

jaja9891
23. sep 2014

@adamnela ano a vysnivame si svoj velky sen a vsetky to stastne dobojujeme a bude dobre,nemame na vyber...mame jasny ciel,vsak @rybkaa inak ja sa tiez tak snazim vyhybat depke,lebo mi potom riadne hrabe 🙂 a inak som zvedava ci sa mi podari odmerat prebehnutu ovu v ustach 😀

rybkaa
autor
23. sep 2014

@jaja9891 ja som tiež zvedavá, lebo kreslím graf ako záznam z ekg 😀 ale tak dnes test +, očakávam o 2 dni ovu a v piatok teplota hore, azdaj 🙂

adamnela
24. sep 2014

Ahojte kocky...
Tak ja len tak narychlo, akurat ranajkujem a utekacka do roboty zachvilku. Takze kym som este doma, pridavam moj graf ako zatial vyzera, kedze uz sme v takej peknej teme "grafy" 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Neviem, kde sa splham 😒 Ale zajtra zasa pojdem dle a takto hore doleurcite... A zasa od 11 DC zacinam s Dufikom. Normalne rozmyslam, ze si ho nasadim na nejakych len 10 dni a zacnem neskor. Lebo takto ho v podstate uzivam az 15 dni. Rozmyslam, ze by som ho skusila nasadit od nejakeho 16 DC, co myslite? Ci sprostrost?

aurlinka
24. sep 2014

@rybkaa
@jaja9891
po pridaní dnešnej rannej teploty (36,9°) mi stránka premiestnila deň ovulácie, na taký, ktorý podľa mňa bol aj podľa bolesti a hlienu a aj posunula čiary, už to nevyzerá až tak strašidelne 🙂

1234lubka
24. sep 2014

@aurlinka ake dlhe mavas cykli?

jaja9891
24. sep 2014

@rybkaa ja mam zase relativne pekne vyrovnane teploty...len su vyssie a akosi im zatial neverim...a ovu test nic,asi ma chce prekvapit zo dna na den ako teba 😉

jaja9891
24. sep 2014

@adamnela neviem co tym dufikom dr. chce dosiahnut,len ms,nic o ovu nevravela?ak chces,skus,nuc za to nedas....

adamnela
24. sep 2014

@jaja9891 ona len aby sme nečakali zbytočne dlho na kramy a až po laparke začneme stimulovať. Ja si myslim, ze úplne stačí, ked ho budem užívať len 10 dni a nie 15. Dávam tak par dni k dobru, ze možno príde aj ovulka, aj ked viem, ze je to skôr nemozne..

adamnela
24. sep 2014

@aurlinka no vyzera to uz veru lepšie, uvidíme aké budú ďalšie teploty 😕

paskolinka
24. sep 2014

@aurlinka takto uz to vyzera fajn, keby sa ta teplota udrzala takto vyssie, tak pohoda 🙂

aurlinka
24. sep 2014

@1234lubka ako kedy. Od 28 a uz bolo aj 60dni. Zalezi od ovu. Vzdy mam lutealnu fazu 15dni. Ale ovu uz raz prisla na 45dc.

1234lubka
24. sep 2014

@aurlinka hmm tomas podobne cykli ako ja...toho roku som mala najdlhsi 54 a najkratsi teraz 34dnovy...pomohol alchemilkovy caj...pila som ho do 17dc...a ms prisla na 35den...tento mesiac som pilado 14dc,ovu bola myslim ze asi 20-21 podla ovu testov...uvidim ci som sa strafila 🙂

rybkaa
autor
24. sep 2014

@1234lubka neberies inofolic alebo nieco? Ten dviha teplotu...uz to vyzera lepsie no teploty su vyssie hlavne ak meras v ustach...no uvidime ako to pojde dalej 🙂

rybkaa
autor
24. sep 2014

@1234lubka jaj prepac to patrilo @aurlinka 🙂

1234lubka
24. sep 2014

@rybkaa ved sa mi to nezdalo 😀 🙂 🙂ale mozem odpovedat 😀 😀 brala som inofolic ale tento cyklus som mala len 10sackov, minuly 17...teraz neberiem nic...len tu alchemilku pijem...na zaciatku cyklz...teraz som ju pila len do 14dc lebo sa mi zdalo zeovu teyt ukazal ovu alenakoniec bol pozitivny az 19dc cize ovubola tak 20-21dc, dnes som 29...cakam

aurlinka
24. sep 2014

@rybkaa beriem inofolic ale uz asi tri mesiace. Ze by to bolo tym? 🙂

aurlinka
24. sep 2014

@1234lubka alchemilku som pila aj ja. Cyklus mi skratila na cca 34dni ale ze vraj sa to nemoze pit dlhodobo tak som teraz v mesacnej pauze ale kedze ovu bola 21dc (ne)ocakavam ms na 36.den.

1234lubka
24. sep 2014

@aurlinka no dlhodobo v kuse myslim...ked ju pijes dva tyzdne a dva tyzdne nie takto je dostatocna prestavka...ja som mala ovu tiezvtedy adi kedy ty...tak cakam...do 30.9...1.10test

janderka
24. sep 2014

kocky, po dlhsom case sa znovu hlasim. U mna snazenie stale dookola to iste, s cervenym zaverom ☹ Ale zacala som uzivat gynex aaaa baby po 4 rokoch mam konecne mrchu bez migreny. Kazdy mesiac som s nou bojovala ked prisla mrcha a v den ovu. Proste ked sa mi menila hladina hormonov, tak migrena jak svina... Takto som tom mala od prveho porodu az doteraz. Normalne nechapem, a dufam ze nezarieknem klop-klop 😅
@rybkaa tebe sa nieco zmenilo od kedy si zacala s gynexom? ci si ho uz vysadila? a ake si mala davkovanie? a este aj mrchu mam konecne silnejsiu, no teda taku ako ma byt. Pred tym som uzivala duphastom, a po nom som mala mrchu ledva 3 dni aj to len taku uplne slabu. Myslim ze aj
@adamnela spominala ze po dufiku ma slabu mrchu. Baby drzte sa, tie ktore caka nejaky zakrok drzim palce aby to dobre dopadlo a snad tu coskoro zase pribudne dalsia tehulka.

adamnela
24. sep 2014

@janderka ano tiež som kramovala ledva 3 dni a slabo..No ono je to len krvacanie z poklesu hormónov, nie také ozajstné..

rybkaa
autor
24. sep 2014

@aurlinka áno, aj mne dvíhal teplotu, mala som vtedy pred ovu tiež vyššie teploty, kukni si moje grafy, konkrétne druhý až piaty cyklus po MA, vtedy som brala inofolic, tiež mám tak vysoko teploty, akurát že mi posunul ovulku na 14 dc, s čím som bola spokojná 🙂 Keď si pozrieš ďalšie grafy, tam sú už predovulačné teploty nižšie, to som už inofolic nebrala, od siedmeho cyklu som prešla na gynex http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

rybkaa
autor
24. sep 2014

@1234lubka mne alchemilka nerobila dobre, rozmetala mi cyklus, predĺžila, zobrala hlien, tak som ju vysadila, potom to už bolo ok. Meriaš aj teplotu? Riešila si nejako s dr. prečo máš také dlhé cykly?