icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
30. jan 2020

@giuli ono niekedy keď to človek neriesi tak sa to podarí
Ja od včera špinenie a dnes 1dc jupiii konečne normálna červená krv 👏🤩🥳

giuli
30. jan 2020

@naty1987 to je super draha moja,ze sa telo pekne nastartovalo
Mas pravdu,niekedy staci naozaj neriesit...aj ked s mojim tsh kto vie. .

bejka90
30. jan 2020

Ahojte,dnes som konecne 1x zdolala 37 🙂

giuli
30. jan 2020

@bejka90 krasne...len tak dalej

eduvalia
30. jan 2020

Dobre ranko prajem, ja dnes takto 🙏🙏🙏

giuli
30. jan 2020

@eduvalia super..teplota sla pekne hore...

zuzik5891
30. jan 2020

@eduvalia skvelé...a si sa bála toho poklesu 😘🍀

naty1987
30. jan 2020

@bejka90
@eduvalia krásne grafi baby 🤩🤩

eduvalia
30. jan 2020

@zuzik5891 po viac ako roku snazenia sa uz bojim cohokolvek. Verim, ze tento krat sa na nas stastie usmialo.

nina004
30. jan 2020

@eduvalia Veľmi pekne pokračuješ. Držím ✊

jelka21
30. jan 2020

@nina004 inofolic uz beriem...😃

evita2176
30. jan 2020

@zuzik5891 ahoj Zuzi tak ako dnes kedy mas kontrolu? Ako to dopadlo?? 😍✊

shellynda
30. jan 2020

@eduvalia test neskúsiš 😉krásny graf 🍀

shellynda
30. jan 2020

@naty1987 presne ako píšeš, niekedy keď to neriešiš, tak práve vtedy sa to podarí.Ja som teraz neriešila lieky, vytamíny, nič, len BT som merala a povedala som si, že január si dám očistu a aha 👶, pomohlo to😍

shellynda
30. jan 2020

@giuli pekne ti ide teplota hore, len nech stúpa 🍀😃moc ti prajem, aby sa ti už podarilo a dáš sem pozitívny test🙏😘

eduvalia
30. jan 2020

@shellynda skusila som rano ale uplne biely bol. Som len 9DPO, ale pocit, ze sa mrcha blizi, nezmizol. Tak len verim, ze nepride a konecne sa to podarilo.

shellynda
30. jan 2020

@eduvalia držím palce aby MS neprišla 🍀. Môže to byť ešte zavčasu testovať, možno zajtra už bude aspoň dúšik 😊

giuli
30. jan 2020

@shellynda dakujem, no mam pocit,ze na mma daco lezie...hlava,klby,kosti,teplotu zatial nemam,trosku nadchu....ci nie je tá vyssia teplota prave preto....

shellynda
30. jan 2020

@giuli no ak budeš chorá, tak aj teplota pôjde hore, ale dúfam, že toto ešte nie je s toho,teda ak sa ešte necítiš naozaj dosť zle...

eduvalia
30. jan 2020

@giuli drzim palceky, aby to nebola choroba, ale uzlicek 🙏🙏🙏

giuli
30. jan 2020

@shellynda nie,neumieram,taky zaciatok prechladnutia...rano som mala telesnu teplotu 36,7...a bt 36,9...a merala som skor o hodinu,kvoli praci....

bejka90
30. jan 2020

@eduvalia moj test bol 10dpo biely takze klidek...;)

shellynda
30. jan 2020

@giuli tak potom by som to nepripisovala chorobe 😊. Uvidíme ako bude zajtra🍀

shellynda
30. jan 2020

@eduvalia
@bejka90 áno, kľudne môže byť ešte biely, lebo každej sa môže inokedy uhniezdiť, niekomu skôr, niekomu neskôr😊

zuzik5891
30. jan 2020

@eduvalia vyzerá to viac ako nádejne 😘
@evita2176 mojko...Moja kontrola dopadla presne tak ako som predpokladala...vaječník v ktorom mám tie dva vajíčka moja gynekologička nenašla...proste je príliš jemná aby sa mi tam špárala napriek tomu že to bolí ako ďas...v centre môj vaječník už poznajú takže tam to ide raz dva ale dnes to dr.vzdala takže neviem o koľko podrástli

martinade
30. jan 2020

@zuzik5891 tak to je aka kontrola... teda mohla sa posnažit...

naty1987
30. jan 2020

@shellynda ja mam objednaný inositol a chcem fertipronu mne sa páči že v jednom sacku mam všetko a že je tam aj D-čko čiže posilnim aj imunitu skôr to berem ako len vitamíny či to pomoze na ovu netuším 😂😂😂😂 ale tapletky neznášam zapijat tak sa mi toto aj preto páči 😂😁😁🙈

A že mám ms sa teším predsa je to tretia od injekcii do vnútra si nevidím a telo potrebovalo oddych ved dostalo zabrať minuly rok a teraz som brala aj tak druhe atb.cize u mňa je všetko v poriadku som spokojná a februar je mooooj pozitívny mesiac 😁😁😁🥰🍀

naty1987
30. jan 2020

@eduvalia ešte počkaj možno sa ciarky ukážu na 12-13dpo 😉😉✊🍀
@giuli juj moja cajikuj ,duuufam že to nebude choroba ✊🍀

evita2176
30. jan 2020

@zuzik5891 no to snad nieje ani mozne 🥴 ale nevadi 🙂 ovu bude cez vikend a to je tvoj drahy doma 😊 cize to super vystihnete 🍀✊🙏🙏🙏

zuzik5891
30. jan 2020

@martinade ja sa nehnevám keďže viem že sa fakt snažila len ho proste nenašla...
@evita2176 uvidíme kedy bude...pri mne nikdy nevieš...zaujímavé je že ma bolí ľavý vaječník a tie dva vajíčka mám v pravom🤷‍♀️