icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
30. jan 2020

@zuzik5891 ver ze bude..aj mna pobolieva na lavej strane a na pravom mam mat zajtra ovu ..dnes ma 19mm

zuzik5891
30. jan 2020

@evita2176 foliky by som mala mať dnes cca 16 a 17mm veľké...no uvidíme ako to bude ďalej

giuli
30. jan 2020

@zuzik5891 ides na sono?

zuzik5891
30. jan 2020

@giuli bola som ale nenašla mi vaječník...mám ho prišitý k brušnej dutine...je dosť vysoko

selinaliana
30. jan 2020

Dievvata mam na predaj personu na urcenie plodnych a neplodnych dni plus na 7 mesiacov testovacie tycinky. Cena spolu 100e

kakatulik
30. jan 2020

@zuzik5891 ahoj Zuzu....a nie je problem pre vajcovod sa k nemu dostat....inak ani mne naposledy nenasla lavy vajecnik...ktovie ci je schovany za crevom ci co.....

dorinecka45
30. jan 2020

baby moze byt ze takto skoro po ovu mam uz brutalne pred menstruacne bolesti? akoze uz cca dva dni ma bolia krize a brucho zo spodu. ale dnes uz len cakam kedy vybuchnem alebo co. mam pocit ze mam uplne napnute brusko zo spodu, bolesti silne a krize ani nehovorim. ms mavam nepravidelnu od 28 do 31, raz som mala aj 34. viem ze si bt nemeram presny cas, asi preto tam mam take skoky. ale ked ja si dam budik, teplomer si dam pod perinu nech sa ohreje a zaspim :D bude to chcet viac budikov

zuzik5891
30. jan 2020

@kakatulik ja mám všetko priechodné...vajíčkovody sú úplne čisté...veď som bola na predkoch čo mi narkózu pichla mimo žilu...no ja ho mám po cisárskom prišitý k brušnú dutinu...v CAR ho už nájdu krásne ale tam som bola ako na klavíri...nevadí..trošku som aj rátala s tým že ho nenájde...keď som v 2018 potratila dr.v nemocnici mi do správy napísal že pravý vaječník nevizualizuje...takže tu tých lekárov čo nevidia máme viac

ja197
30. jan 2020

Ahojte baby, ja síce niesom snažilka, ale kvôli mojim kadejakým cyklom ešte občas odmeriam teplotu, aby som vedela kedy cca čakať ms...tento cyklus je ale úplne zvláštny, tak ma celkom zaujíma či sú možné dve ovulky s odstupom 3 dni v jednom cykle...od štvrtka ma hrozne boleli na striedačku obidva vaječníky, bol aj čisto plodný hlien, v nedeľu a v pondelok ale už bolel len pravý, bolesť ustúpila, tak som si bola na istom, že ovulka prebehla, čo aj potvrdila teplota...lenže včera sa znova objavil plodný hlien a vrátila sa bolesť ľavého vaječníka a normálne mi ho ide urvať od rána chvíľami, zápal nemám, je to čisto ovulačná bolesť, teplota dnes trošku zostúpila dolu, tak ma zaujíma táto záhada...viem že je to málo pravdepodobné alebo možno aj nemožné, len som dnes rozmýšľala, že čo keď je vajíčko na oboch stranách, jedno sa uvoľní a hormóny zabránia druhému aby sa uvoľnilo o pár dní neskôr, alebo je možné že sa uvoľní aj druhé, keď niesú rovnakej veľkosti ale jedno je menšie? 😊 snáď chápete moju vyčerpávajúcu otázku , je čisto teoretická 😊

nina004
30. jan 2020

Baby držte prsty,ráno mám ísť na magnetickú rezonanciu,tak snáď dopadne dobre.

giuli
31. jan 2020

Dobre ranko....ja sice citim zatiahnute hrdlo..no telesna teplota iba 36,5..a ..BT 37 ...moze byt z prechladnutia??https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

shellynda
31. jan 2020

@giuli akurát som na teba myslela, že ako ti je a čo urobí graf😍.... Tak ja si nemyslím, že BT je z prechladnutia, podľa mňa, keby bola, tak aj telesná by bola vysoká, ale horúčku nemáš 😊

eduvalia
31. jan 2020

Dobre ranko, dnes som opat o nieco klesla. Uz neviem co si o tom mysliet ☹️

bejka90
31. jan 2020

@giuli dobre ranko ;) mna skoro cely januarbolelo hrdlo a 2 dni som mala aj teplotu....a nemyslim si, ze moje teploty to ovplyvnilo ;)

giuli
31. jan 2020

@bejka90
@shellynda die cata,naozaj som v pomykove..moje poovul.teploty max 36,8....iba v tehu som mala vyssie max 37,1

giuli
31. jan 2020

@eduvalia este stale je to ok....moze to ist hore,dole,tie poklesy nie su tak veľké

eduvalia
31. jan 2020

@giuli prajem nam obom, aby sa nam to podarilo konecne 😘

giuli
31. jan 2020

@eduvalia ja držím palce Vam vsetkym....som tu hadam ta najstaršia, mam dve deti,takze ja si mozem zelat pre vas iba zdrave tehotenstva. Mne keby to nevyšlo ,svet sa nezruti😉😊

shellynda
31. jan 2020

@eduvalia
@giuli aj ja vám to moc prajem 🙏 a budem silno držať palce 😍

shellynda
31. jan 2020

@giuli obe máme dve deti, ale aj tak si zaslúžime tretie 😍... Aj ty budeš mať, neboj, ja tomu verim 🙏... Veď aj ja som už strácala nádej, že sa to ešte niekedy podarí

giuli
31. jan 2020

@shellynda zlata...dakujem Ti za podporu

bejka90
31. jan 2020

@giuli tak drzim veeeelmi silno prsty nech to vyjde;))))

kakatulik
31. jan 2020

@giuli ahoj....bez ohľadu na chorobu je BT vydy vyšší Až ako TT.😉

giuli
31. jan 2020

@kakatulik jj,to mi je jasne,len ten skok nechapem...mozno to fakt ovplyvnilo prechladnutie...a to zistim az o par dni....

giuli
31. jan 2020

@bejka90 dakujem 😉

nina004
31. jan 2020

@giuli Ahoj.Tvoj graf vyzerá úplne luxusne.A 0,5stupňa je oproti telesnej teplote o dosť viac. A to si myslím,že chorobou nebude. Takže silno držím prsty 🍀a dúfam,že ti to vyjde. Pre teba to bude dar a pre nás ostatné nádej,že sa to môže podariť aj napriek tomu,že lekári si to úplne nemyslia ✊✊✊

@eduvalia Tvoj graf je veľmi pekný. Stále máš teplotu o dosť vyššiu ako pred ovulkou. Takýto malý pokles v teplote vôbec nič neznamená,môže to ovplyvniť veľa drobných vecí ako teplota v miestnosti ,kvalita spánku atď. Som zvedavá ako budeš pokračovať ✊🍀

giuli
31. jan 2020

@nina004 dakujem za povzbudive slova....tie patria nam vsetkym...krasne napisane...😉😊

strangerthing
31. jan 2020

Ahoj holky 🙂 Mate to tu skvělé a tak se k vám vetřu 🙂 dneska jsem 9DPO. Co myslite, jak to vypada? Asi se zatim ned nic moc urcit, ze?

eduvalia
31. jan 2020

@nina004 dakujem za povzbudenie. Uvidime, ako sa to bude vyvijat. Bolest brucha ako ked prichadza MS je stale, obcas je intenzivnejsia, obcas ju necitim vobec. Trva to uz od 4DPO asi az do dnes, co je 10DPO. Uz mi to popravde lezie na nervy, stale cakam a kontrolujem, ci uz prisla a stale chvalabohu nic. 🙏😘

giuli
31. jan 2020

@strangerthing ahoj...ja si myslim ,ze ovul.bola o jeden den skor...a to 22dc...ten 4dpo moze byt impl.pokles ,teploty pekne...nech sa to drzim vo vyskach..a vitaj