icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

strangerthing
31. jan 2020

@giuli ahoooj. ☺️ Moc moc moc dekuju 😘

shellynda
31. jan 2020

@strangerthing ahoj😊graf vyzerá moc dobre👍a ten pokles si tiež myslím, že by mohol byť IP... Držím palce🙏

mirus11
31. jan 2020

Ženy co hovorite na tento ovu test, viem ze nie je pozitívny, len mi príde akýsi divný, takýto som mala minulý cyklus na 16DC.myslíte že sa blíži pomaly ovulácia? Lebo včera som mala ovu test skoro žiadna druhá čiarka tam nebola, len úplne slabú ka. A dnes na moj podiv akosi je už viac viditeľná.

giuli
31. jan 2020

@mirus11 ono je pritomny LH stale a aj stale moze ukazat ciarku..ja mam v podstate vzdy takto sfarbene...testuj dalej,je dost mozne ,ze u teba to bude mat iny priebeh a zosilnie na pozitivny....pre porovnanie ti posielam moje

mirus11
31. jan 2020

@giuli u teba sú tie testy aké pekne, ale u mňa mam vždy celý čas po Ovu len také úplne slabé tie druhe čiarky, toto ma dnes akosi zaskočilo, ale neviem prečo, ale mam tento mesiac akýsi zvláštny cyklus, na 5DC ma dosť bolelo brucho, ako keď mam pred ovulaciou, tak som urobila ovu test, ale bola úplne slabá druhá čiarka, a dnes som 8DC a zrazu je už viditeľnejsia,a ešte k tomu ma pobolievaju prsia, čo mňa nikdy neboleli po mensese 8dc.to moje telo je akési divne v poslednej dobe.

mirus11
31. jan 2020

@giuli ale skúsim urobiť ešte navečer, ale ja mávam ovuláciu až na 16,17 dokonca 18dc,niekedy aj neskor.

giuli
31. jan 2020

@mirus11 zatial ti staci urobit kazdy den okolo 13.00,ak budes vidiet,ze intenzita je o dost silnejsia skus teatnut aj 2krat denne ...naor.o 10.00 a 14.00...ja som tak robila...drzim palce

mirus11
31. jan 2020

@giuli dobre moja, zajtra urobím okolo 13h lebo o 10h a o 14h keď som aj v práci sa mi nedá.

mirus11
31. jan 2020

@giuli moja urobila som ešte teraz jeden, a je o trošičku viditeľnej sila ako na fotke, krcok mam vysoko meksi a po otvorený, ešte aj brucho ma pobolieva, prsia tiež,. Ale mohlo by to byt, že by som mala o tak skorší čas ovuláciu? Viem ze ak by aj bola, tak to bude asi za 2-3dni,ale aj tak by bola o dosť skôr, ako som mala 4 posledné cykly.

giuli
31. jan 2020

@mirus11 bolesti,hlien mozu byt aj par dni pred ovulaciou...uplne v pohode mozes mat vrchol poz.testu zajtra,pozajtra a potom k ovulacii pride od 12-48hod....hod test ...ak sa da

mirus11
31. jan 2020

@giuli lepšie mi to nejde odfotit, ale v skutočnosti je vidieť lepšie, a hej aj taký priesvitný hlien ako bielok som si dnes všimla počas dňa, tak som fakt ze zvedavá, čo to moje telo vymýšľa. A malo to byt tak krásne budúci týždeň, ideme na svadbu a cez víkend mala byť ovu, tak som fakt zvedavá, ale myslím, že do budúceho víkendu to asi nevydrzi

giuli
31. jan 2020

@mirus11 ktovie....hlien moze byt aj 5-6dni pred ovu...tam uz len testovanie to potvrdi..

giuli
31. jan 2020

@mirus11 ahh,este...najlepsie je testovat jednou znackou,nemaju vsetky rovnake mnozstvo farbiva

mirus11
31. jan 2020

@giuli nevadí, mne by to aj vyhovovalo, keď by to bolo aj za 5-6dni, tak budem bruchu dohovarat, aby ešte pockalo pár dni☺️a k tým testom, budem sa snažiť testovať jedným testom.

giuli
31. jan 2020

@mirus11 budem ti drzat palce ,nech to dopadne tak ,ako si zelas

dominika_sk
1. feb 2020

Dlhšie som tu nebola, tak vam predstavujem Kubka😍 narodil sa 23.1.
Bolo to take to, tento mesiac mam tie ovulačne testy strašne divne😁 test 10dpo

ereska
1. feb 2020

@dominika_sk zlatinko malé
aký je krásny gratulujem z celého srdiečka

ikonica
1. feb 2020

@dominika_sk gratulujem 🙂 a zelam hlavne zdravicko celej rodinke 🙂

81anina
1. feb 2020

@dominika_sk krásne bábo gratulujem 😍

strangerthing
1. feb 2020

Krásné ráno 🙂 Tak jsem zkoušela ovu test (nemam doma těhotenské) a 10 DPO jenom testovaci carka. 😞 Všude jsem četla, jakmile je zena tehotna, tak i ovu test je pozitivni.

giuli
1. feb 2020

@dominika_sk gratulujem k bábätku...♥️
Len som Dominika nepochopila tie ovu testy,test 10dpo??🤔Si po porode a testujes??Prepac,nechapem.

giuli
1. feb 2020

@strangerthing nemusi a moze,nie je to pravidlo,ze aj ovu test ukaze....

nina004
1. feb 2020

@eduvalia Ahoj, ako sa cítiš dnes? Ostala teplota hore? A čo test,neskúšala si?

nina004
1. feb 2020

@giuli Ahoj. Ako si na tom dnes? Drží sa teplota?

giuli
1. feb 2020

Ja dnes takto....trosku pokles,test biely
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

giuli
1. feb 2020

@nina004 trosku pokles...mam dve aplikacie a kazda ukazuje ovul.inac....tak si musim vybrat...ktora je ok....uvidim podla ms...lut.fazu mam 11dni

butterfly333
1. feb 2020

@dominika_sk krásny drobček drobček gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička

kakatulik
1. feb 2020

@giuli ahoj,potvrdzujem že aj choroba môže zvýšiť BT. Bolí ma hrdlo jak fras. TT nezvyzena,zato BT vyskočila na 36,86. Ovulka ešte asi nebola,čiže asi toľko..

ikonica
1. feb 2020

@giuli podla mna chcela ukazat ake boli testy v mesiaci ked pocali toto babo ;)

eduvalia
1. feb 2020

@nina004 ahoj, dnes teplota isla o kusok hore, vcera vecer ma zacali boliet stehna, co mavam v den ms alebo pred. Tak neviem. Brucho stale citim. Test je total biely. Takze asi nic.