Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ereska
@ikonica
@81anina
@butterfly333 ďakujem kočky a držim palce❤️
@giuli ano ukazujem ovulačne testy a hcg test v mesiaci kedy to vyšlo že aj takto može vyzerať tehotenstvo keďže sme sa dlhšie snažili a bola som v tejto skupinke.
@dominika_sk gratulujem este raz,ano,ikonica mi to ozrejmila😁😉
@strangerthing z mojej skúsenosti viem, že tak skoro, ani ovulacny neukáže. Ja som ho nemala pozitívny až do meskajucej MS. Až potom keď už bolo vysoké HCG, tak tam bola riadna testovacia čiarka. Nestrácala by som ešte nádej.
@dominika_sk ach nádherný ... 😍 Nechce sa mi veriť, že to už. Veď to bolo len nedávno čo sme hľadali čiarky. Z celého srdca blahoželám... a prajem vám obom veľa zdravia a dni plné radosti. Ja si teraz užívam prvé pohyby bábätka v brušku. Je to neopísateľný pocit.... neviem sa toho nabažiť.
Ahojte, viem, ze su temy o chorobe v tehotenstve, ale chcem sa vas opytat, ci nemate skusenosti s chorobou na zaciatku tehotenstva, ci to moze nejak uskodit alebo ci nemozem potratit z choroby;( bolest hrdla to je u mna asi uz bezna vec kedze pracujem v skolke tak sa chorobam nikdy nevyhnem...len od vcera citim riadne priedusky tak ttochu mam obavy :(
@bejka90 ahoj, ja ked som cakala syna, tak som dostala infekcny zapal priedusiek, pracovala som v obchodnom centre.. bolo to tak zle, ze som musela brat atb, 1. trimester, na pribalovom letaku vyslovene napisane ze sa neodporuca v tehotenstve.. strasne som plakala a lekar mi vtedy povedal ze bud ich budem brat,v pripade ze budu komolikacie tak vieme co a ako., alebo skoncim v nemocnici a tam uz mi daju ine hnusy a ani sa ma nebudu pytat ci s tym suhlasim. bolo to fakt zle, nemohla som dychat. a dopadlo to dobre. malemu tu nijak neublizilo. mozno som len mala stastie, ale fakt som nechcela ist do nemocnice
@bejka90 chcela som tym povedat ze to bolo omnoho horsie ako viroza a bolest v hrdle a zvladli sme to obaja 🙂 nestresuj sa prilis, len posilni imunitu. viem ze v skolke si nepomizes, tam su deti chore nonstop, ale urcite to nie su tak vazne infekty. len to netreba zanedbat, co si mysl8m ze v tvojom pripade nehrozí
@dorinecka45 dakujem 🙂
@eduvalia no pekne vyzerá. Ak bude tmavnúť, tak to môže byť kľudne tehu.
@julianka007
@eduvalia ja som tiež skúsila ovu test hneď ako som si našla ducha na tehu teste, lebo som o tom veľa počula, tak reku skúsim čo je na tom pravdy, ale mala som ho neg. a pozitívny bol až v čase, kedy mala byť MS, čo už chálabohu neprišla 😍... Tak asi jazdnej to inak ukazuje😊
@eduvalia jeee to je super. Ja 10 DPO a nikde nic
@julianka007 mňa už kope v posteli lebo ma koliky😬 prajem ti nech všetko vyjde tvojich predstav a ďakujem🍀❤️
@tryromy podla FF som 10dpo....a podla inej aplikacii 7dpo
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

@dominika_sk krásny piskotik to je💓😍🤩