icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
1. feb 2020

@dominika_sk krásny piskotik to je💓😍🤩

giuli
1. feb 2020

@kakatulik tiez si myslim..mne uz je docela fajn...choro som sa citila snad 1,5dna...skore uzdravenie
.

giuli
1. feb 2020

@ikonica ozaj,to ma nenapadlo...necitala som medzi riadkami...dakujem

dominika_sk
1. feb 2020

@ereska
@ikonica
@81anina
@butterfly333 ďakujem kočky a držim palce❤️
@giuli ano ukazujem ovulačne testy a hcg test v mesiaci kedy to vyšlo že aj takto može vyzerať tehotenstvo keďže sme sa dlhšie snažili a bola som v tejto skupinke.

giuli
1. feb 2020

@dominika_sk gratulujem este raz,ano,ikonica mi to ozrejmila😁😉

julianka007
1. feb 2020

@strangerthing z mojej skúsenosti viem, že tak skoro, ani ovulacny neukáže. Ja som ho nemala pozitívny až do meskajucej MS. Až potom keď už bolo vysoké HCG, tak tam bola riadna testovacia čiarka. Nestrácala by som ešte nádej.

julianka007
1. feb 2020

@dominika_sk ach nádherný ... 😍 Nechce sa mi veriť, že to už. Veď to bolo len nedávno čo sme hľadali čiarky. Z celého srdca blahoželám... a prajem vám obom veľa zdravia a dni plné radosti. Ja si teraz užívam prvé pohyby bábätka v brušku. Je to neopísateľný pocit.... neviem sa toho nabažiť.

eduvalia
1. feb 2020

Baby, kedze sa tu bavite o ovu testoch, tak som skusila jeden aj ja. Som 11DPO, tehu test biely a ovu takto.

bejka90
1. feb 2020

Ahojte, viem, ze su temy o chorobe v tehotenstve, ale chcem sa vas opytat, ci nemate skusenosti s chorobou na zaciatku tehotenstva, ci to moze nejak uskodit alebo ci nemozem potratit z choroby;( bolest hrdla to je u mna asi uz bezna vec kedze pracujem v skolke tak sa chorobam nikdy nevyhnem...len od vcera citim riadne priedusky tak ttochu mam obavy :(

dorinecka45
1. feb 2020

@bejka90 ahoj, ja ked som cakala syna, tak som dostala infekcny zapal priedusiek, pracovala som v obchodnom centre.. bolo to tak zle, ze som musela brat atb, 1. trimester, na pribalovom letaku vyslovene napisane ze sa neodporuca v tehotenstve.. strasne som plakala a lekar mi vtedy povedal ze bud ich budem brat,v pripade ze budu komolikacie tak vieme co a ako., alebo skoncim v nemocnici a tam uz mi daju ine hnusy a ani sa ma nebudu pytat ci s tym suhlasim. bolo to fakt zle, nemohla som dychat. a dopadlo to dobre. malemu tu nijak neublizilo. mozno som len mala stastie, ale fakt som nechcela ist do nemocnice

dorinecka45
1. feb 2020

@bejka90 chcela som tym povedat ze to bolo omnoho horsie ako viroza a bolest v hrdle a zvladli sme to obaja 🙂 nestresuj sa prilis, len posilni imunitu. viem ze v skolke si nepomizes, tam su deti chore nonstop, ale urcite to nie su tak vazne infekty. len to netreba zanedbat, co si mysl8m ze v tvojom pripade nehrozí

bejka90
1. feb 2020

@dorinecka45 dakujem 🙂

julianka007
1. feb 2020

@eduvalia no pekne vyzerá. Ak bude tmavnúť, tak to môže byť kľudne tehu.

shellynda
1. feb 2020

@julianka007
@eduvalia ja som tiež skúsila ovu test hneď ako som si našla ducha na tehu teste, lebo som o tom veľa počula, tak reku skúsim čo je na tom pravdy, ale mala som ho neg. a pozitívny bol až v čase, kedy mala byť MS, čo už chálabohu neprišla 😍... Tak asi jazdnej to inak ukazuje😊

shellynda
1. feb 2020

@giuli to ešte nie je nejaký veľký pokles, to aj ja som takto mala😊 a teda ak ti už je fajn a nie si chorá, tak si myslím, že BT ti nič neovplyvnilo😉som zvedavá, ako bude zajtra💖

eduvalia
1. feb 2020

@shellynda zajtra by mala prist MS, tak uvidim. Tehu testy zatial nic neukazauju. 🙏🙏🙏

strangerthing
1. feb 2020

@eduvalia jeee to je super. Ja 10 DPO a nikde nic

giuli
1. feb 2020

@bejka90 urcite nie moja,ja robim v skole a tym chorobam sa v detskom kolektive bohužiaľ nevyhneme....musela by si mat velmi vysoke teploty,aby to malo nejaky vplyv ...ja na konci tehotensva druheho som mala chripku so 40tepl.a maly je uplne ok...drzim palce

giuli
1. feb 2020

@shellynda normalne,ze vyskusam ovu,tak ste ma tu navnadili😁

dominika_sk
1. feb 2020

@julianka007 mňa už kope v posteli lebo ma koliky😬 prajem ti nech všetko vyjde tvojich predstav a ďakujem🍀❤️

eduvalia
1. feb 2020

@giuli som zvedava na tvoj 😘

bejka90
1. feb 2020

@giuli dakujem pekne moja;) tak som uz pokojnejsia, lebo teploty chvalabohu nemam ;)

giuli
1. feb 2020

@eduvalia vysiel bledsi ,ako ktorykolvek predtym...u mna nula bodov..

eduvalia
1. feb 2020

@giuli hmm🤔 radsej sa nespoliehat na ovu. Kazdopadne verim, ze coskoro si najdeme // 🙏🙏🙏

tryromy
1. feb 2020

@giuli ja som mala pozit ovu az pri duchovi.

giuli
1. feb 2020

@tryromy ja ti neviem moja,cely moj cyklus je zvlastny...vzdy po ovu mam teploty ako hadov...idu za sebou...a tento skace

shellynda
1. feb 2020

@giuli vidíš, vidíš 😃?ja som mala tiež vždy hadov a teploty síce vysoké, ale rovná čiara a nič a teraz to skákalo a hľa 😉... Ovu test ti kľudne ešte nemusí nič ukázať... Ešte MS nemáš, tak to nevzdávaj a ja dúfam, že ani nepríde 💖🙏

tryromy
1. feb 2020

@giuli kolko dpo si? Ja som mala duch na 11 a mam tiez LF 11

giuli
1. feb 2020

@shellynda si zlata,kolko optimizmu mas pre mna....ja uz tak stojim s chladnou hlavou pri zemi....vzdy si poviem sama pre seba,co chces ,ty stara korcula,ked uz mas vsetko...😁😁🤣

giuli
1. feb 2020

@tryromy podla FF som 10dpo....a podla inej aplikacii 7dpo
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...