icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

strangerthing
1. feb 2020

@julianka007 trochu jsi me uklidnila. Ale hrozne bych si prala, aby to vyslo ☺️ 9.2. jedeme na dovolenou, a tam nic nechci resit.

strangerthing
Autor odpoveď zmazal
eduvalia
1. feb 2020

Zacala som spinit 😢😢😢 ach jaaj

giuli
1. feb 2020

@eduvalia to mi je luto...

eduvalia
1. feb 2020

@giuli nuz nevadi. Snazime sa dalej.

giuli
1. feb 2020

@eduvalia jasne...

tryromy
1. feb 2020

@giuli tak je este cas 😉

monu66
1. feb 2020

@dominika_sk krasnucky je, gratulujem 🙂 Vela zdravia prajem vam obom 🙂

mirus11
1. feb 2020

@eduvalia ideme spolu nový cyklus

nina004
1. feb 2020

@eduvalia To je mi ľúto,graf vyzeral tak krásne. Ale každý mesiac je nová šanca. 🙂 Možno práve február bude ten váš mesiac. 😉

zuzik5891
1. feb 2020

@dominika_sk bože môj❤❤❤❤❤...tak už je na svete pokladík krásny...veľa som na teba myslela ako sa ti darí...veľmi sa teším a želám maličkému zo ❤ šťastný život 🍀

taily30
2. feb 2020

@dominika_sk srdecne gratulujem!

dorinecka45
2. feb 2020

ahojte, prosim co poviete? myslite ze este je sanca? dnes rano test biely, ale uz od ovulacie mam bolesti v krizoch a krce ako pri ms. dakujem

dominika_sk
2. feb 2020

@zuzik5891
@taily30 ďakujem,kočky, strašne mi dava zabrať a ja už mam z vyčerpania permanentnu teplotu 37-38, aj zapal prsnika som už prekonala ale je krasny❤️

taily30
2. feb 2020

@dominika_sk joooj boze a co nespava? Ci koliky mate? Nastastie zapal prsnika som nemala, ale zevraj biely kapustny list pomaha a slivovicove obklady.

mimka91
2. feb 2020

@dorinecka45 ahoj jasne, ze stale mas sancu 🙂 podla mna si testovala velmi zavcasu. Ja som mala slabulinkatu druhu ciarku az na 11dpo.

zuzik5891
2. feb 2020

@dominika_sk no začiatky sú síce ťažšie ale už onedlho budete úplne zohraný tým...🤗

dorinecka45
2. feb 2020

@mimka91 dakujem za odpoved.. ja len ze nemam tu trojfazovu krivku :/ ta teplota uz nejak nechce stupnut. hej testovala som skoro, lebo som hrozne nedockava, a mam rapid clear testy a v pribalovom letaku sa ohanaju tym, ze zachytia hcg uz 5 dni po oplodneni.. no neviem, neviem

giuli
2. feb 2020

@dorinecka45 testovala si skoro...a vobec nemusis mat 3fazovu krivku...väčšinou tretia faza nastupi mierne v case ocakavanej MS- nie je pravidlom....skus testovat tak cca 10dpo...,ak to bolo uspesne ,tak mozno uz by tam daco bolo..drzim palce

eduvalia
2. feb 2020

Tak baby, neviem uz co si o tom mysliet. BT hore, stale spinim (bez krvy).

giuli
2. feb 2020

@eduvalia pokial iba spinis je to ok,aj teplota je super....dnes si test neskusala?

eduvalia
2. feb 2020

@giuli skusala, ale stale nic. Brucho neboli ani krce nemam.

giuli
2. feb 2020

@eduvalia aku dlhu mas lut.fazu?uz len vyckat,co z toho bude..

eduvalia
2. feb 2020

@giuli Posledne mesiace tak 12dni. Cize dnes to vychadza na 12den.

giuli
2. feb 2020

@eduvalia tak drzim palce zaby si dnesny den preskocila bez ms a aj tie nasledujuce

monu66
2. feb 2020

Ahojte zienky, chcem sa vas opytat, lebo mam nieco asi so zrakom a po 17-tich rokoch snazenia uz tak lahko neuverim, ale je toto na teste duch? Ovulacia bola o den neskor nez graf ukazuje.

ikonica
2. feb 2020

@monu66 je taaaam 🙂

ikonica
2. feb 2020

@monu66 este by som skusila nejaky lepsi test... Ale ak ti tento nikdy falosne neduchoval tak... Si tehula 🙂

monu66
2. feb 2020

@ikonica to fakt? Dakujem 🙂 Bojim sa tesit, lebo mam hnisavu anginu a ja debil som si vcera dala na drazdivy kasel stoptussin

ikonica
2. feb 2020

@monu66 to nic, babo este nie je napojene na tvoj obeh... Beries atb?