icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
2. feb 2020

@ikonica toto bol ten one step a zatial som nikdy na nom ducha nemala. Zajtra vyskusam ten mamatest

ikonica
2. feb 2020

@monu66 drzim prsty ;)

monu66
2. feb 2020

@ikonica ano beriem zinnat

monu66
2. feb 2020

@ikonica dakujem 🙂 , no ale pravdupovediac vobec neverim, ze by sa pri mojich vysledkoch a manzelovom spermiograme zadarilo. Volala som manzelovi, ze test ukazuje druhu ciarku a on ze to bude urcite chybny test nejaky smejdovy. Chudiatko moje uz ani on neveri, ze by sa u nas stal zazrak. Zajtra dam rano vediet ako dopadol mamatest

ikonica
2. feb 2020

@monu66 tak uvidime zajtra... Ale na tomto teste ju je vidiet.. ✊✊✊

ikonica
2. feb 2020

@monu66 nezabudaj... Zazraky sa deju... Prave teraz jeden taky kojim 🙂

shellynda
2. feb 2020

@monu66 wáááu, ja tam vidím krásne // 🍀... Držím moc palce, aby ti čiaročky silneli a bolo všetko v poriadku 🙏💖

shellynda
2. feb 2020

@giuli ahoj moja, tak ako pokračuješ, čo graf 😍?

giuli
2. feb 2020

@monu66 oci mas v poriadku....ruzovkasta ciarka je tam....juuujjj tesim sa..držím silno palce nech uz len silnie..

naty1987
2. feb 2020

@monu66 vidiiim tam tiež krásne dve juuuj silno držím palce nech silnie a nech si hlavne zdravaa
@shellynda ako pokračujes aj si 3ste testovala???Či už si bola u dr.???
@giuli ako sa máš???Ako pokračujes ty mojko

giuli
2. feb 2020

@shellynda juj moja...ja namiesto hore ,som nabrala smer dole....no MS necitim...niekedy mam pocit,ze mozno to bol anovul.cyklus...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

giuli
2. feb 2020

@monu66 zazraky sa deju...hlavne,ked to najmenej cakas...ver tomu...

giuli
2. feb 2020

@naty1987 naty moja...nejak klesam...ci sa mi vracia teplota do normalu??Ani sama neviem,....co z toho bude

shellynda
2. feb 2020

@naty1987 ahoj, no ja testujem každý 2 deň ešte 😅... Pôjdem až budúci pondelok, lebo dúfam a moc by som chcela, keby bolo už aj 💖vidieť 😍🙏...

monu66
2. feb 2020

@ikonica dakujem 🙂 Na zazraky verim, tak ak by test nebol chybny, tak by v tejto uzasnej skupinke sa zrodili uz dva zazraky.

shellynda
2. feb 2020

@giuli júúúj prečo klesá 😔, možno zajtra ešte podskočí🙏... Veď keď sa ešte necítiš na MS, tak je dobre💖

giuli
2. feb 2020

@shellynda ja sa uz nijak necitim🤣....uvidim zajtra ,co to prinesie...no ako som pisala..druha aplik.urcila ovulaciu neskor....tak ani nevie,coho sa drzat...

monu66
2. feb 2020

@shellynda
@giuli
@naty1987
Dievcata moc vam zo srdca dakujem 🙂 Ja som si vzdy myslela, ze ked objavim dve ciarky, ze padnem na zadok. No ale skor si nahovaram, ze to bude urcite pokazeny test alebo mozno antibiotikum ma taky vplyv na test, proste tazko sa mi ma verit ze by sa mohlo zadarit. Ani nic necitim ineho oproti inym cyklom, len ma furt dnes tak zvlastno boli lavy vajo, tak ako keby pulzujuco.

giuli
2. feb 2020

@monu66 bud v klude..,ani raz pri mojich tehotenstvach som nic necitila....co je nic ,je nic..az v nejakom 7tt...bolrstiv podbrusku....kozy mam velke...tak som necitils,ze by sa zväčšili alebo boli bolave....

ikonica
2. feb 2020

@monu66 je ich tu viaaac... ;)

mimka91
2. feb 2020

@dorinecka45 vobec nemusis mat 3 fazovu krivku, ale ak si najdes 2 ciarky, tak uz nemeraj BT ja som chcela BT merat do prvej navstevy gynekologa, ale len ma to stresovalo, kedze teplota klesala aj stupala a zas klesala...drzim prsteky a este par dni pockaj kym budes opat testovat

monu66
2. feb 2020

@ikonica ano pravdu mas, viac zazrakov tu je, napr. martinade... 🙂

monu66
2. feb 2020

@giuli dakujem 🙂 ok ostanem v klude, vlastne aj som v klude, lebo stale som v tom, ze test je chybny. Kedze do rana urcite nevydrzim, tak som poslala manzela pre mamatesty a tak poobede vyskusam dalsi. No ale lavy vajecnik ma zacina dost boliet, tak dufam, ze ked sa nahodou zadarilo, tak to nebude mimomaternicove tehu. Idem si ja radsej pozriet nejaku komediu, lebo uz rozmyslam nad hlupostami

anniii
2. feb 2020

@monu66 Ja tam nevidím ducha, ale krásnu čiarku. Chybný test možno ukáže ducha, ale takúto čiarku podľa mňa nie, hlavne pri takom ukážkovom grafe. Silno držím palce.

kakatulik
2. feb 2020

@monu66 jeminenkyyy srdenko mojeeee,ani neviem čo povedať.🤩😍❤️💓😘😘😘😘

monu66
2. feb 2020

@anniii velmi dakujem 🙂 Ja prave moc do uvahy tentokrat graf neberiem, lebo v noci moc kaslem, takze ani ten spanok nie je bohvie aky. Inac ked tak citam to co kazdej z vas odpisujem, tak je vidiet ako moc sa bojim sklamania a namiesto toho aby som sa zacala tesit, tak sa len vyhovaram, ze bud test je pokazeny alebo ze bt nie je urcite ukazkova kvoli chorobe. Za taku hodinku alebo dve si pojdem znova spravit test a ak aj ten nieco ukaze, tak zacnem tomu verit 🙂

monu66
2. feb 2020

@kakatulik dakujem, ale zatial si to nechcem nepripustit. Vcera som mala dostat MS, ale kvoli chorobe sa mohla aj opozdit, tak uvidim co cas prinesie 🙂

monu66
2. feb 2020

... nechcem nepripustit 😀 ze by hormony mohli za to? 😀

kakatulik
2. feb 2020

@monu66 pochopila som. Veľmi,veľmi ti to želám 😘

monu66
2. feb 2020

@kakatulik velmi zo srdca ti dakujem, aj ja tebe zelam, aby sa ti zadarilo a aj vsetkym zienkam tu na konikovi aj mimo neho.