Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mimka91 dakujem pekne 🙂 tak ja dufam ze uz sa to podari. neplanujem si uz potom merat bt, ja som to tento mesiac skusila len preto, ze sa nam par mesiacov nedarilo a myslela som ze sme sa asi netrafili do ovu. lebo aplikacia mi to bez grafu vypocitavala uplne mimo. tak dufam ze ked som to uz trafili tak to bude ono. a teraz sme po ovu uz neskusali skrz toho ze mam stale tie krcovite bolesti.
@giuli dakujem pekne za odpoved. tak skusim vydrzat, teda musim :D ale ked tu potom vidim baby uz od 7 dpo s duchmi tak uz to neviem vydrzat 🙂 nedockavo kazdy vecer cakam kedy bude rano a aka bude teplota. cloveku z toho vie pekne rychlo hrabnut ;/
@shellynda ja budem rada aj za ms....od kyretu mi ide vaha hore,mozno aj kvoli stitnej a aj kvoli obzerstvu😁a bojim sa ,ze prave ta mi sposobi chaos melu v tele....zajtra sa chystam kupit Myositol 4...je tam aj selen ns stitnu,dcere to endokrynologicka odporucila pri jej hypotyreoze..
@dorinecka45 v tom mas pravdu...ja robim presne to iste...😉
@giuli vies co ja si kazdy den hovorim, ze nepojdem na konika, lebo zas tam bude nejaky pozitivny test, z coho sa sice uprimne tesim, ale zaroven mi to potom robi falsone nadeje, ked zistim ze baby mali rovnake alebo podobne priznaky ako ja. a potom zbytocne testujem aj tri dni po sebe :D a aj tak to tu stale lustrujem od hira dole a porovnavam si svoj graf s ostatnymi a svoje priznaky atd :D proste magor 😂
@giuli áno to je super, to užívaj a štítna robí veľmi zle... Zo štítnej sa veľmi priberá, moja teta to tak mala a nemohla mať deti dlho,tak to liečili a teraz má 3 baby😊. Keď sa dá do normálu, tak to ide ľahšie. Veľa báb pre štítnu nemôže otehotnieť a ani nevie, že v tom je problém
@dorinecka45 je to prirodzene moja,robime to tu vsetky...je to ,ako droga v dobrom slova zmysle...pride rad na kazdu
@giuli skusala... dala by som skor foto, len som dlho s mamkou telefonovala. Asi uz zacinam verit tomu. Zajtra volam ohladne objednania na krv, nakolko mi gynekologicka kazala, ze hned ako raz budem mat pozitivny tehu test, tak sa mam hned objednat. Zrejme mi da nejake lieky na udrzanie

@monu66 uplne chapem tvoje obavy a to ,ze neveris...bols som presne na tom takto v lete....daj potom vedie,nech sa tesime s tebou...drzim paste a silno myslim na teba..