icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
3. feb 2020

@monu66 očuvaj,ale lieky na štítnu sa len tak vysadiť nesmú.....hlavne teraz v tehu je to dosť nebezpečné. Bola by veľká škoda,keby to zle dopadlo kvôli tomuto. Robila si ten Digi?

bejka90
3. feb 2020

@giuli volala som uz s pani starostkou tak ma sa mi naspat ozvat a vybavit zastup tak snad vybavi...🙂dnes uz vydrzim nejak a od zajtra snad budem moct odpocivat nech to prejde

giuli
3. feb 2020

@bejka90 urobila si dobre..

bejka90
3. feb 2020

@giuli ale graf zatial celkom slubne vyzera ;) a dakujem;) no nastastie sa asi od zajtra vypisem, uz som hovorila so starostkou ;)

bejka90
3. feb 2020

@anniii ja som ho zacala tetaz v januari pit a hned som aj tehotna:D tak neviem ci rozhadzuje cykly ci nie...ale.mne svagrina vravela ze ona to tiez pila v tehotenstve 1 sacok denne kym ho nrminula

bejka90
3. feb 2020

@giuli uz aj bola za mnou, ze nech ostanem radsej doma, aby sme zbytocne neriskovali... strasne zlata je, keby kazdy zamestnavatel bol taky ako je ona...;)

monu66
3. feb 2020

@nina004 dakujem 🙂 drzim palce k ovulke 🙂

monu66
3. feb 2020

@julianka007 jeeeeej takze uz aj kopanceky zazivas? 🙂 Juuuj teraz mas krasne obdobie, ked citis to malicke stvorenie ako v tebe rastie a hybe sa 🙂 Moj syn vzdy len nozku vystrcil a ked sme mu ju posteklili, tak ju vzdy schoval.Ako ten cas rychlo leti, vsak len teraz si davala testy, ze na nich nieco vidis 🙂

Tak ku gynekologicke idem zajtra rano na 8,30 a cakam na odpoved od sestricky, ktora mi zisti, ci ma na zaklade vysledkov zoberie uz tento tyzden alebo bude stacit prist az toho 14.2. Inac skusala som dnes mamatest a zda sa mi bud rovnaky alebo o trosilinku slabsi oproti vcerajsku, ale zatial nepanikarim, lebo rano mavam zriedeny moc, tak spravim dalsi az vecer okolo 19,00 hod. Ozaj, a kedy mas termin porodu?

monu66
3. feb 2020

@kakatulik ja som ich vysadila cca pred dvoma rokmi na pokyn lekara, lebo som mala uz hodnoty v poriadku. Potom som mala prist na kontrolu o dva roky, ale neprisla som a minuly rok v lete ked som sa u neho chcela objednat, tak mi povedal, ze ma vela pacientov, ze nech si najdem ineho endokrinologa (blbec jeden). Ten digi budem robit dnes vecer, lebo rano som mala dost zriedeny moc. Dufam, ze ten digi nebudem robit moc predcasne, lebo vcera som na letaciku citala, ze ma citlivost 25, tak dufam, ze ukaze pozitivny vysledok.

kakatulik
3. feb 2020

@monu66 ono je fakt divné, že toto povie lekár. Veď tie hodnoty si mala dobré,lebo....fuuu...ten Digi ti urcite už ukáže. Netestuj každý deň,lebo len nervy budeš mať.

julianka007
3. feb 2020

@monu66 už sa teším na tvoj testik. Ak už vlastne MS mešká, tak by mohol už aj Digi ukázať. Som zvedavá. Dúfam, že aj u lekárov všetko prebehne v poriadku a že sa ti poriadne povenuju a nasadia riadnu liečbu.
Termín mám 26.6. Hrozne rýchlo to letí. Už som vlastne v polovici. A ani neviem ako. Tie testy mám stále odložené a občas na ne mrknem, nech sa presvedčim, že je to skutočnosť... 😂🙈
Áno cítim niekedy také riadne kopančeky a niekedy cítim len, že sa otáča. Je to naozaj nádherné.
Držím prsty nech to môžeš znovu zažívať. Každá žena, ktorá túži po dieťatku, tak by to mala aspoň raz v živote zažiť. A pevne verím, že všetky žienky čo čakajú na pozitívne testy, tak ich budú mať.

monu66
3. feb 2020

@giuli tak mala si pravdu, ze staci povedat, ze som tehotna a endokrinologicka ma zoberie co najskor. Zajtra medzi 13,00 - 14,00 hod. sa mam u nej zastavit. Este raz dakujem 🙂

monu66
3. feb 2020

@kakatulik on bol divny od zaciatku... raz povedal, ze budem na liekoch uz cely zivot, co mi bolo aj jasne, kedze od mala som sa liecila na stitku a ked hodnoty boli v norme, tak mi povedal, ze uz lieky nemusim brat s tym, ze kontrola bude o dva roky. No dolezite je, ze zajtra idem k novej a dufam, ze bez liekoch od nej neodidem. Idem k nej aj s vysledkami, takze odber krvi teraz neplanuje.

Ok tak dnes spravim na 100% ten digi. S tym testovanim mas pravdu, normalne som smutna ostala, ked som videla dnesny ranny test, ze je rovnaky alebo mozno o trosicku slabsi. No mala som co robit, aby manzel na mne nic nezbadal.

monu66
3. feb 2020

@julianka007 Dakujem 🙂 MS som mala mat v sobotu, len ma sklamali tie mamatesty, lebo som cakala o dost silnejsiu ciarku, ze aka som narocna, ze? :D Digi test spravim dnes medzi 19,00 - 20,00 hod., tak potom sem hodim vysledok. No, zajtra idem rano ku gynekologicke, ona je fajn pracuje aj v repromedike a potom o 13,00 hod. uz budem sediet v cakarni u endokrinologicky, tak potom dam vediet co a jak.
Ooooo pekny predpokladany datum porodu mas. V ten den je narodena aj moja kamoska, ktora ma obrovske srdiecko. Vraj ludia v znameni raka maju velke srdce a su velmi napomocni. Hihihi, to je milene s tymi testami, ze sa na ne obcas pozries 🙂
Ano, kazda zienka by to krasne obdobie tehotenstva a materstva mala minimalne raz zazit a aj musi - silno drzim vsetky zienkam palce, aby sa im splnil sen byt matkou, viacnasobnou matkou

bejka90
3. feb 2020

@monu66 ahoj,ja som na 14a 16 dpo mala rovnako slabe ciarky... a na 19dpo uz ta druha ciarka krici ;) takze chce to len cas ;) ja som si dnes chcela ten digi kupit co ukazuje aj tyzdne nov 2 lekarniach som bola a nemali ho :(

giuli
3. feb 2020

@monu66 som rada,ze ta vezme hned....super moja👍👍😉

giuli
3. feb 2020

@monu66 nebola to ina znacka??

zuzik5891
3. feb 2020

Babulky...kedy bola ovu podľa vás?...podľa mňa nieje dobre vyznačená ...podľa ovu bolestí a špinenia môžem byť max 2dpo...čo myslíte?

giuli
3. feb 2020

@zuzik5891 podla mna ti ju prehodi na den ,ako vravis,ak zajtra bude teplota hore....tiez zdielam tvoj nazor

nina004
3. feb 2020

Dnes u dr dobre správy. Folikul narástol a má 15mm, v piatok ideme skúsiť IUI, dohodli sme sa s manželom ,že už naposledy 🙏🙏🙏

giuli
3. feb 2020

@nina004 nech je teda piatok urodny ...drzim silno vsetky palce co mam

monu66
3. feb 2020

@bejka90 tak to si ma ukludnila, dakujem 🙂 No pekne, ze tie digi testy nemaju. Ja som ho mala doma asi 3-4roky a uz som myslela, ze ho uz ani nevyuzijem

bejka90
3. feb 2020

@monu66 nie je zaco, drzim velmi silno palce, lebo takto dlho sa snazit, ako som to citala v tvojom pripade no ja by som to asi nezvladla :(

monu66
3. feb 2020

@giuli Dakujem 🙂

monu66
3. feb 2020

Tak zienky, tu je slubeny vysledok digi testu... Manzel stale neveri, vraj az ked to potvrdi gynekologicka 😀 No ale ani ja moc este neskacem od radosti, asi to potrebujem este nejak vstrebat tu radost ci co. Ale za to si uz predstavujem ako nas o jedneho bude viac na Vianoce a tak 🙂

giuli
3. feb 2020

@monu66 za co moja??Ved vies,ze silno drzim palce kazdej jednej z Vas a hlavne zene ako ty, so silnou volou ist dopredu a nevzdavat sa.....musi to dopadnut dobre,ine si nepripustam pre teba😉😉😉👍👍👍

bona69
3. feb 2020

@monu66 krásne, zo ❤️ gratulujem, len nech je všetko ok 😘

giuli
3. feb 2020

@monu66 nadherne....neveriaci Tomas😉😉,po gynekologicke aky dokaz bude chciet🤣

monu66
3. feb 2020

@giuli za vsetko, za to ze stojis pri nas, podporujes nas,... no a nevidim uzco pisem lebo si ma rozplakala, ako si to pekne napisala, dakujem 🙂😘

monu66
3. feb 2020

@bona69 dakujem 🙂