icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

devana112
2. feb 2020

@monu66 juuuj, gratulujem a dúfam, že všetko dobre dopadne a na jeseň budeš aj ty držať ten batôžtek šťastia❤❤❤ držím palce✊✊✊

martinade
3. feb 2020

@monu66 gratulujem

monu66
3. feb 2020

@kakatulik lieky som naposledy mala este ked som chodila k tomu trulovi, doma uz nemam ziadne lieky ☹️

monu66
3. feb 2020

@martinade dakujem 🙂

monu66
3. feb 2020

@devana112 dakujem 🙂 No stale sa mi nechce verit, ze tie dve ciarky na teste su moje 🙂

dorinecka45
3. feb 2020

a uz klesam :/

c_est_la_vie
3. feb 2020

Baby, opat bluznim ci to nevyslo. 6 dpo o na grafe taketo “velhory”. Prikladam i ovulacny zo vcera. Co myslite?

giuli
3. feb 2020

@c_est_la_vie velmi skoro robit závery, mas vzdy taketo teploty?Vsetky indicie vedu k tehu...no este skoro potvrdit to....pockaj par dni a urob tehu test...drzim ti palce

naty1987
3. feb 2020

@dorinecka45 možno sa ešte zdvihne a pôjde hore
@c_est_la_vie zatiaľ to vyzerá viac než dobre chce to kľud a ešte pár dní čas uvidíš že to bude tam

naty1987
3. feb 2020

Tak a ja som 5dc 😊 začínam nový mesiac s meraním držím nám všetkym palce aby to každej z nás vyšlo tento mesiac chcem vyskúšať aj grep piť keď na iné nebude dobrý aspoň pár vitamínov do tela zas su vsetci okolo soplaví šlahne ma už s toho 😤

giuli
3. feb 2020

@naty1987 drzim palce ,nech je uspesny..

naty1987
3. feb 2020

@giuli ďakujem moja ty akooo???✊🍀

bejka90
3. feb 2020

@naty1987 ja skm sa prave vratila od lekarky lebo mna priedusky bolia od piatky aj teplotujem...no a je to virus a mi ani nic nemoze dat v tehotenstve..len ze mam odpocivat a vela pit...ale tak neviem no ako mam odpocivat ked mam problem sa vypisat v robote :,(

giuli
3. feb 2020

@naty1987 ja tak po starom,z grafov si mozem vybrat,ktory je ten spravny...MS zatial nikde
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

giuli
3. feb 2020

@bejka90 nejak nas tu chytaju tie virozy...skore uzdravenie...nevies si vziat aspon 2dni paragraf?

beatinka
3. feb 2020

@monu66 z celého ❤️ Gratulujem!!! Úžasná novinka! Veľmi sa teším a držím palčeky, nech tento zázrak skonči s tým najšťastnejším spôsobom!!! 🙏

naty1987
3. feb 2020

@bejka90 určite si daj pauzu v práci 2-3dni predsa je telo namáhane a ešte keď si tehu určite neruskuj a oddychuj

naty1987
3. feb 2020

@giuli test si neskúšala???Joj držím palce nech je to taaam

giuli
3. feb 2020

@naty1987 skusala,biely ,no teploty su nizke na tehu...skor sa priklanam k druhemu grafu,kde by som mala byt len 9dpo a ms dorazi 6??

giuli
3. feb 2020

@naty1987 viac biely uz nemoze byt

monu66
3. feb 2020

@beatinka jeeeej, velmi ti zo srdca dakujem 🙂 Neviem ci uz su to hormony, ale normalne mam slzy v ociach ako pekne si to napisala 🙂

nina004
3. feb 2020

Pár dní som tu nebola a toľko zmien 🙂
@monu66 Gratulujem,krásne dve čiarky 🙂
U mňa sú teploty zatiaľ nízke,dnes idem na folikulometriu,tak uvidím či tento mesiac príde ovulka.

anniii
3. feb 2020

Dievčatá, berie tu teraz niektorá z vás klasický Inofolic? Ostalo mi 10 vrecúšok (ex 01/2022), pošlem zadarmo prvej záujemkyni 🙂

arabelka33
3. feb 2020

@anniii nerozhadzalo ti to cyklus? V decembri som si povedala, ze skusim infolic combi, cykly vzdy ukazkove 33 dni. Brala som ho dva mesiace a uz radsej vysadila. Po brani infolicu som momentalne 60 dni a menzes nikde. V stredu sme lekar. Meriam bt, ovu nebola vobec. Divne.

anniii
3. feb 2020

@arabelka33 Ja som nikdy normálny cyklus nemala, takže mi nemal čo rozhádzať 😉 Ani mi ho nenapravil, ale pomohol mi k dvom tehotenstvám.

eduvalia
3. feb 2020

@arabelka33 ja som brala tiez inofolic asi 3 mesiace, rozhadzal mi cyklus uplne. Uz je v norme nastastie.

giuli
3. feb 2020

@anniii js sa hlasim

julianka007
3. feb 2020

@monu66 hlavne chod čo najskôr k doktorovi, nech ti nasadia liečbu a nech urobia všetko pre to, aby sa bábätko udržalo a malo sa v brušku dobre.
Je to neuveriteľné... Ja tomu akosi neviem doteraz uveriť. Až keď ma kopne do mechúra, tak si uvedomím, ze tam asi naozaj rastie naša malá veľká láska.
Ešte nevieme či to bude chlapček, alebo dievčatko. Vo štvrtok sa to už snáď dozvieme. Snáď sa nám ukáže.

anniii
3. feb 2020

@giuli Je tvoj 🙂

giuli
3. feb 2020

@anniii ďakujem zo ♥️