Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 Ďakujem moja.
Ja s8m dnes zacala s tymto....vraj je to super na stitnu zlazu....dcera ma tuez problemi a dostala ich v skusob.programe od endokr..tak som s nimi zacala aj ja....je to vlastne myo-inozitol,selén
@giuli zajtra mi mala volat gynekologicka ohladne hcg v krvi a hodnote progesteronu, ale dnes mi volala jej sestricka, ze zajtra mam prist na 10,20 hod. No neviem teraz co si mysliet o tom jej rozhodnuti, ze mi nezavola, ale ja mam prist. Ked som bola u nej, tak mi povedala ze keby som nahodou bola tehu, tak sa predbezne dohodneme na termine ultrazvuku, t.j. 20.2. Myslis, ze ide o zlu spravu a preto ma predvolala?
prosim vas viete mi poradit kedy mam neocakavat ms? podla mna to vyzera ze ms pride, lebo teploty su dake nizke ked pozeram vase grafy.. ja mavam ms od 28 po 31 dc, no kedze si meram prvy cyklus tak neviem aka dlha bude lf. dnes som si znova robila test a samozrejme biely, uz aj prestavam dufat tento mesiac :/ x ♥️ je tam malo, lebo som extremne unavena, ale tak myslim ze okolo ovu stacilo 🙂
@dorinecka45 podla mna nemas nizke hodnoty.... ja sa tiez tocim v takychto teplotach....🙂 a moja tehu teplota je 36,91 aspon tato mi vychadza najcastejsie 🙂
@bejka90 fakt? 😍 kiez by, ja uz sa neviem dockat. ja uz som tolko testov minula, uz som jak chora. toto cakanie je neskutocne... ale stale si myslim ze z toho nic nebude, sa mi nechce verit ze 10dpo by nebol ani slabulinky dusik. aspon ze baby obcas pridavaju foto pozitivnych testov, ze nezabudnem ako ma vyzerat pozitivny test 🤗
@dorinecka45 no ver, ze ani dusik nemusi byt, ani ja som ho nemala :D az tu mi tiez napisali, ze nemusi byt...:D ja skm mala az na 14 dpo... prikladam moj graf, pozri tie teploty... nic extremne vysoke u mna 🙂
@dorinecka45 Test ti ukáže až po uhniezdení, ku ktorému vraj dochádza 6-12 dní po oplodnení, takže ak je test na 10 DPO biely, nemusí to byť konečný výsledok 😉
@bejka90 dakujem za tvoj graf 🙂 ako sa na to dobre pozera ;) no ty tam ides pekne postupne hore, a ja to mam ako na horskej drahe a este k tomu blizko k ciare. to bude ten dovod preco prestavam verit
@dorinecka45 drzim palce,nech sa to drzi hore🙂 a kedy by si mala.dostat ms?

@monu66 noo keby som chcela byt o 7.mej v praci a este naranajkovana, musela by som som vstavat o 4.tej,keby som chcela vsetko uzivat nalacno.....