Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bejka90 dakujem, no to roaveze neviem. mavam 28 az 31 dnovy cyklus, dnes je 29 dc, ale vsade sa pise ze lutealna faza by mala byt 14 dni, to by mi vychadzalo az 34, co sa mi zda vela. 34 som mala iba raz, a to so slabo pozitivnym testom, ruzova ciarka len o nieco slabsia ako kontrolna, co si myslim ze bolo biochemicke, lebo som potom mala silnejsiu a dlhsiu ms. len vtedy som ani nemerala bt ani nic. na konika som sa zaregistrovala az ked som vyhladavala o tom info. a tu sa vela dozvedam
@dorinecka45 skus test o 2-3 dni a budeme mudrejsie 🙂 snad tam uz bude nieco vidiet 🙂 a ako je to pri tom biochemickom? Vyjde pozitivny test, dostanes ms a tym to konci?:( alebo ako?
@bejka90 no vtedy to bolo tak, ze sme zacali riesit ze by sme chceli druhe. a kedze pri orvom to vyslo na orvy krat, tak som neriesila nejaku ovulaciu, testy a dpo a dc ani nic. proste som pockala kym mi bude meskat. a uz bol 34den rano, psravila som test a vysla ruzova ciarka. ale slabsia, len by som nepovedala ze vyslovene duch. lenze to som este nevedela, ze ciarka nemusi byt rovnako silna ako kontrolna. tak som test zahodila a neriesila. vecer prisli silne krca, mrcha silna, krv husta a trvala 7dni plus spinenie. tam som zacala patrat a zistila som ze to bol pozitivny test a ze to oravdepodobne bolo biochemicke.zacali sme riesit gynekologa, ten nechce nikdy hovorit nic zle, tamze toto neriesil. robil mi hromonalne, folimulometriu a poslal ma endokrynologovi a diabetologicke. vraj naznacene pco, ale to iba napisal do soravy, nepovedal mi nic. diabeticka mi urobila ogtt a pivedala ze je to hranicne ale ze nemam inzulinorezistenciu. a endokrinologa neuspesne hladam. tsh mam mierne zvysene, a auz tu som sa dozvedela ze by malo byt max do 2.
@bejka90 ospravedlnujem sa, pisem cez telefon tak mam vela preklepov
@dorinecka45 fuuuha, no dakujem za vysvetlenie🙂 tak dufam, ze to teraz vyjde ;) daj vediet potom ked si urobis test, budem na teba mysliet 🙂
@bejka90 dakujem, budem sa snazit netestovat aspon 3 dni :D
@dorinecka45 najlepsie je nemat doma testy :D
@bejka90 no uz mi ostal iba jeden takze nemam na vyber :D musim to vydrzat 😱
@bejka90 biochemicke tehotensvo v podstate nezaregistrujes,spravis si test ,kt.vyjde pozitivne no MS nakoniec pride v obvyklom.case alebo s meskanim par dni...je o nieco silnejsia ,ako inokedy....
MA....tehu uz moze byt potvrdene lekarom ,dokonca moze uz bit srdiecko ....a pri kontrole ,bez nejakeho krvacania,ci prudkej bolesti zistia ,ze plod uz nema akciu srdca alebo sa nevyvija...obvykle sa to stane v prvom.trimestri....
Pontanny potrat,zena zacne samovolne stracat- potracat plod...silne samovolne krvacanie..
Ahoojte. Děje se mi taková zvláštní věc 🙂 právě jsem 3 DC, druhy cyklus po vynechání HA, a MS už není tak silná jako první a druhý den.... Může to být pitím Kontryhelu? Taky jsem si vzala dnes podruhé fytosoju... Jenom, jestli se to někomu taky stalo 🙂
@strangerthing ak tie dva dni si mala dostatocne silne krvacanie je to ok...dalsie dni to moze byt slabsie...niekedy trva aj 4-6 po HAK kym sa to ustali...ja prve 3dni vodopad,potom slabsie ,dokopy ms takych 6dni....
@strangerthing ja som po vysadení HA mala MS dva dni a na tretí deň už len špinenie. A zostalo mi to tak doteraz a to už sú roky. Hovorila som to aj doktorovi, ale povedal,že to nevadí. Pokiaľ sa maternica za tie tri dni dokáže dostatočne vyčistiť, tak to stačí.

@anniii tak ja dufam ze este nie je koniec, ale ani neviem kedy je termin ms, ze by som uz mohla aspon tusit. preto testujem uz teraz, no a samozrejme aj preto ze som nedockava.. len mam stale krce, iba vcera som nemala. a kes dnes nadranom zas prisli krce tak uz som si myslela ze sa po.aly rozbehne ms