icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
24. sep 2014

@darinka.b podľa mňa nie, testy ani náznak a teploty sú stále nízke, ak by si dla preč hlien, ani ti tú prerušovanú čiaru nedá...ešte možno 22 dc, ak teploty pôjdu hore, lebo na 21 dc si mala asi najsilnejšiu čiarku, len si možno nestihla vrchol alebo nemáš dosť LH. Uvidíme, aké ďalej budú teploty

katkatonkova
24. sep 2014

baby ja si meriam klasickym ortutovym...no idem si objednat digitalny tak uvidim....no a ked sa mi to nezmeni tak moje kroky pojdu smerom k dokymu....

zarzisia
24. sep 2014

@rybkaa aj ja mam na pravej strane stitnej 5mm cystu.

Tak ja sa uz pripravujem na piatok- konrola po MS u Dr. a potom ma caka vikend u "svokry" 😀 Uz teraz jem sladke na pevne nervy 😀 Inak dalsia kamaratka tehotna, takze ja dnes vecer travim s dekou a depkou.

rybkaa
autor
24. sep 2014

@katkatonkova tie by mali byť vraj naspoľahlivejšie, ale treba merať s nimi dosť dlho, aspoň 5 minút a to by som sa ja už buď počúrala alebo znova zaspala 😀 skús radšej digiteplomer, stačí aj na 1 desatinné miesto, kúpiš aj v lekárni za pár evri, skús merať ním, či nastane nejaká zmena

rybkaa
autor
24. sep 2014

@zarzisia a robí ti nejakú šarapatu? mne na to obvoďák prišiel náhodou, mala som chrípku a prehmatal mi hrdlo a sa mu niečo nezdalo, tak ma poslal, jeho dcére jeden lalok vyoperovali, tak s tým mal skúsenosť a hneď mi vybavil termín u skvelej dr. v NEDU v Ľubochni, takže som mala šťastie

jaja9891
24. sep 2014

Zenusky ovu test takmer pozitivny,tak sa idem povenovat drahmu a zajtra smer car na kontrolny utz a dohodnut sa na ivf... bojim,bojim...lebo cyklus bol kratky,ms silna a vajecniky bolia,snad nie nova cysta....drzte palce,pekny vecer...

jaja9891
24. sep 2014

@zarzisia aj moj mm ma nejaky uzlik na stitnej vyse 1 cm tusim,aj ho chcela operovat,ale pred svadbou odmietol,preventivne berie l-thyroxin,aby sa stitna setrila vraj.... inak mne endokrinologicka napisala do spravy eufunkcna stitna zlaza,co to je neviete @rybkaa ? hormony mam ok...

zarzisia
24. sep 2014

@rybkaa Ani neviem.., asi nie. Ja som bola minuly rok chora a citala som na nete vsetky mozne diagnozy a vsugerovala som si, ze mam zvacsenu stitnu zlazu-zle sa mi dychalo, zle prehltalo, vsade som na krku citila hrcky-uplna psycho. Tak som sla k obvodnemu, nech mi ju kukne, ale on nic nenahmatal, ale pre moj klud ma odoslal na endokr. a tam mi Dr. povedal, ze mam stitnu uplne OK, len ze tam mam 5mm cystu. Na kontrolu mam ist az buduci rok. Hned ako mi povedal, ze som OK, tak mi vsetky priznaky zmizli 😉 Psychika- poucenie: necitat ziadne diagnozy na nete, lebo clovek z toho je zrely na pychiatriu

rybkaa
autor
24. sep 2014

@jaja9891 ja to mám asi tiež také veľké má to 10x14x20 mm, ale neberiem nič, ani biopsiu mi nerobili, lebo sa mi to nemení, je to furt rovnaké, len to sledujú, ja mám po celom tele dáke cysty kks 😔 aká to štítna zľaza? nefunkčná? či aký to preklep?

rybkaa
autor
24. sep 2014

@zarzisia ja si to ani necítim, ani o tom neviem, chodím na kontroly 2x do roka, tak uvidíme čo z toho bude, ale kým nemám lieky, tak je to super, bo pri štítke je to potom už na doživotie....veru ani ja nič nečítam, bo som tiež riadny hypochonder 😀

zarzisia
24. sep 2014

@jaja9891 Ja som zvedava, ci som mala-budem mat ovulaciu tento mesiac. K Dr. mi to vychadza na 12DC, tak hadam mi povie, ci tam cosi je/bolo :D Inak mne na endokr. napisal do spravy, ze vsetko v poriadku, ale ze by som mala znizit vahu,... - to viem aj sama, teraz mi to spATI kartu 😝

zarzisia
24. sep 2014

@rybkaa 2x do roka? waw....mne povedal, ze mam cystu v polke februara a ze na kontrolu koniec roka 2016 ..tak ale nie je to Lubochna 😀 Tam by som sa dostala az v aprili a dovtedy by som sa zo seba zblaznila asi.

senta_sofia
24. sep 2014

@zarzisia jaaaaaaaaj, nieco mi hovor o vahe, ja neska listujem v karte, ze kolko som vazila pri minulom tehu v tomto tyzdni a haaaaaaaaanba prehanba, nechcem vidiet finalnu vahu tohto 😀

zarzisia
24. sep 2014

@senta_sofia ja som tolkoto nevazila, ani ked som sla rodit, takze co ti poviem 🙄 hanba mi

senta_sofia
24. sep 2014

@zarzisia tak mne uz tiez vela nechyba 😀

rybkaa
autor
24. sep 2014

@zarzisia čo ja viem, keby ti dr. dal odporučenie, vzali by ťa možno aj skorej, mňa objednajú behom mesiaca, platím tak len 2,5 € ako dáky vstupný poplatok či čo a inak nič a je to ozaj na úrovni, lekári super, som veľmi spoko, keby to všade vyzeralo ako v Ľubochni, tak fíha fúha 100 bodov

rybkaa
autor
24. sep 2014

@zarzisia
@senta_sofia buďte spokojné, ja som ešte ani nerodila a váha ako nikdy 😀 už ju ani nevyťahujem, je na nej nános prachu 😀

zarzisia
24. sep 2014

@rybkaa ja som do Lubochne chodila ako 12-14 rocna. Potom uz nebolo treba chodit. No ja som bola rada, ze mi ten moj doktor vobec ziadanku vypisal, lebo moc nechcel

1234lubka
24. sep 2014

@rybkaa nemeriam..nemam na to nerv ani chut....dr povedal ze som ok...dvakrat bral krv nahormony vsetko ok...dvakrat som bola ked uz bol cyklus 40 dni..astale ze sliznica vysoko coskoro dostanem..aj tak bolo...terazsom mala 46dnovy a po alchemilke hned 34...tak som zvedava teraz...

1234lubka
24. sep 2014

@aurlinka ahaa...tak fajn on asivie 🙂

1234lubka
24. sep 2014

@rybkaa taketo som mala testy...na 19dc vyzeral najsilnejsi ale neskora druhy den uz ciarka taka silna nebola...aj tak na testoch pise ze vyhodnotit po10 minutach, najneskor do 15....

katkatonkova
25. sep 2014

Ahojte kocky....vcera som si pozicala digiteplomer a dnes mi ukazoval 3608...a ten moj ortutovy zase 37,3....objednala som si novy na meranie BT...dojde mi v pondelok tak uvidime....

adamnela
25. sep 2014

Caute koceny...
No u mna to vyzera dnes zatial takto, ked som dnes odmerala teplotu, som sa 3 krat kukla na teplomer, ci dobre vidim, lebo takato pre mna vysoka teplota a este akoze pred ovu, to som nikdy nemala 😕 No zajtra uz urcite pojdem dole z kopeca, lebo uz keby to islo zajtra hore, tak fakt nechapem 😒
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@1234lubka vidim, ze mas presne tie iste testy, co som mala ja...No na ten 19 DC bol naozaj najsilnejsi a mozno si naozaj nevystihla vrchol. Skoda, ze nemame aj teploty, ci by sa to naozaj potvrdilo. Cize teoreticky by mala byt ovulka bud dnes, alebo vcera bola. Mala si nejake bolesti, co vajecniky?
@rybkaa @zarzisia aj moj mm chodi raz rocne do Lubochne, ale kvoli cukrovke. Tiez si pochvaloval, len on tam chodieva aj na 2 tyzdne, cize mu je uz samozrejme dlho, ale ze sa tam pekne spravaju 🙂
@katkatonkova no som zvedava, ked zacnes merat digitalnym, ci sa nieco zmeni...A ked nie, tak by som si tiez asi ziadala to endokrinologicke vysetrenie. Mozno aj preto sa naozaj nedari, lebo Ti nejaky hormon zle pracuje. Ja viem o com hovorim. Aj ked nemam endokrinolg. problem, ale mne zasa n epracuju potvory vajecniky ako by mali 😒 No co uz, kazdu nas nieo trapi...

rybkaa
autor
25. sep 2014

@1234lubka ach jaj, moje "obľúbené" ružové testy 😀 prosím už si ich nekupuj, poplietli už hlavu nejednej babule 🙂 ale hej, na 19 dc vyzerá najsilnejšia, ale nie je to celkom ono.....tieto testy sú tenučké, majú úzke pásiky, často duchujú a tiež sú príliš citlivé a ukazujú čiarky, z ktorých nie je možné vyčítať ovulku jasne...na ovu teste máš mať počas cyklu buď bielo alebo max. slabulinkého ducha a v čase ovulky tam musí byť riadna čiarka, ktorá je jasne určiteteľná, či test pozitívny je alebo nie, takže už viac tieto ružové testy nekupuj, kupuj zelené, široké, keď chceš, obráť sa na mňa, pošlem, ale toto nieee, nie je prijateľné aby testy boli takéto počas 2 týždňov 🙂

paskolinka
25. sep 2014

@katkatonkova inak to je zvlastne, lebo ortutovy teplomer je najpresnejsi. nemas v nom potrhanu ortut? lebo inak nechapem, preco by ukazoval zle... 😨

1234lubka
25. sep 2014

@adamnela heh ja som dnes uz 30dc 🙂 citila som asi dva dni naozaj take ako vajecnik...potom nic a terazcely tyzden trochu citim na jednej strane ...ale neviem ci si to namyslam ci co...predsaked sa clo ek dlhsie snazi uz si aj trosku namysla...aj unavena som jak pes, kruhy mam pod ocami...ale ved pracujem na zmeny..terazrobim poobede pridem o 22:30 domov najskor ojedenastej pol dvanastej idem spat..rano o siestej uz budicek odmaleho...odniest do skolky prist do skolky mi zaberie skoro 50minut...doma uvarit poupratovat...ako kazda zena 🙂 kto bynebol unaveny a nemal kruhy pod ocami 🙂

1234lubka
25. sep 2014

@rybkaa to su davidovu test mam ich zadara,bay tu z mkmiposlali...sakaj mne sa vidi ze by to malo bytovela silnejsie..kazdopadne "nemojkame" sa len vtedy ked myslim ze treba..ten test ked mal cca 5minut bolnaozaj dostsilny azpotom vybledol... a ake odporucas? kolko stoja?

katkatonkova
25. sep 2014

ved uvidime...snad sa to ustali...ono v podstate ja som mala 2 ortutove...len tento som si vybrala lebo meral viac.....a inac momentalne sa staram..o 3 mesacne dievcatko ktore na mne zaspinkalo....uzasny pocit,,,,,skoda ze je to len na hodinku.....

paskolinka
25. sep 2014

dievcata ja zase ten graf pricapim, dole z kopca stale, ale vsak inak pekny 🙂

1234lubka
25. sep 2014

@rybkaa ale podla posledneho cykluby to sedelo...