Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 dakujem, verím že v tom budeme spolu 😉 sme na začiatku dlhej cesty, ale hlavne že sme sa vybrali dobrým smerom. Držím palce nech je všetko ok ❤️
@michaela889 dakujem 🙂
Baby, co hovorite na mamatesty? Mam pocit, ze sa v poslednej dobe dost zlumpacili...
@kakatulik ok pozriem a dakujem. No prave som na fore nasla jednu zienku co predava utrogestan dve balenia, tak ak sa postasti a kupim ich od nej, tak by som uz od dnes ich pouzivala. Prosim, ta nevies ake je davkovanie na udrzanie tehotenstva? Dala som si pre istotu rano ten vitex, tak dufam, ze neublizi.
@martinade ok dakujem 🙂 No dnes som velmi nesvoja aj taka dost nervozna ako pred MS + mam aj velmi nafuknute brucho. Manzel uz na mne zbadal, ze som velmi zosmutnela a nie je mi vobec do reci. Vcera som bola este pozitivne naladena a teraz toto. Este by som ta poprosila ohladne togo utrogestanu, ze mam zvolit davkovanie na udrzanie gravidity?
@monu66 Vitex podporuje tvorbu progesteronu..neviem ako by mohla jedna tbl.ublizit.
Ja si zvyknem vkladatutros dva rano a dva vecer....super ze si zohnala .Aj keby to nemalo byt,tak vysadis a hotovo....
TT si robila?Ako vyzera?
Prave som pozerala, ze v synlab stoji HCG 11 eur. Isla by som na tvojom mieste zajtra na odber a podla toho ako to bude vyzerat by som vkladala,alebo nie. Ale daj si uz az dnes ak budes mat utros.
@dorinecka45 skoda:( ale este meraj, co ked motyka vystreli...;)
@bejka90 no merat budem dalej uz len koli tomu, aby som cely cyklus dokoncila. nech mam nabuduce s cim porovnavat.
@dorinecka45 tak tak meraj urcite....;) aj ja si este kazdy 2-3 den odmeriam ci mam cca rovnaku teplotu, a aj gynekologicke som sa vcera pochvalila ze podla teploty viem kedysom mala ovulaciu tak povedala ze hej, moze byt:D ze prkne v strede cyklu

@monu66 bohužial nie, to bolo to prve pred rokom a par mesiacov. Teraz som na 10dpo mala hcg 554 a ani sono zo zaciatku som si nedala spravit, kedze sono su vlny...
Ale velmi silno drzim prsteky.