icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
12. feb 2020

@nina004 ahoj silno drzim päste aby ti to vyslo na 1* .
Ja dnes ako vcera..klesam zu to bude asi iste ze tam nic nieje.. :( ten Test zo vcera som rozobrala a bol tam duch alebo kanalik alebo co..dnes som uz veru ani netestovala..asi by to bolo zbytocne ked 4 dni klesam.. :(

monu66
12. feb 2020

@martinade dakujem za ukazku grafu. Dufam, ze sa mi MS coskoro spusti, lebo mam neuveritelne bolesti ale nie ako na MS

nina004
12. feb 2020

@evita2176 Ahoj. Čakala som ,že sa teplota zdvihne u teba. Stále je ,ale dosť vysoko oproti teplotám pred ovu. Nehádž ešte flintu do žita. A keby to tento cyklus nevyšlo ,tak snáď vyjde ďalší . Ono aj to prvé IUI je stresujúce ,lebo nevieš ,čo ťa čaká.

devana112
12. feb 2020

@mirus11 ja som mala čosi podobné v júni, celý jún bol stres, a tiež aj ja aj appka sme boli zmätené😁

evita2176
12. feb 2020

@nina004 dakujem. Aj ja som dufala ze pojde hore uz len kvoli tomu duchovi na teste ale nie :( no veru prve IUI. Bol by zazrak keby sa podarilo hned na prvy krat.. :( uvidime kedy dojde ms budem zas stimulovat a skusime o 2 mesiace zas nakolko mam jeden vajickovod neprechodny 😣
Dakujem za mile slova . Tebe vela vela stastia prajem 🍀🤰

martinade
12. feb 2020

@monu66 drzim prsteky nech už mozes znovu sa snazilkovat...

martinade
12. feb 2020

@mirus11 niekedy zvykne na 2-3dpo spadnut teplota pod cover line. Meraj dalej...

naty1987
12. feb 2020

Ahoj babulky dlhšie som tu nebola ako bola som čítala ale u mňa nebola nijaká zmena čím by som prispela stále meriam bt tento cyklus je vážne zaujímavý lebo meriam konečne bazalny teplomerom tak bt je už presná a aj celkom nízka no uvidím kedy bude ovu a užívam inositol aj cisty a čo čítam o ňom veľa si ho chvália tak hádam pomôže 😊
@shellynda moc gratulujem k prvej kontrole že je všetko ok veľa sa s tebou teším 🤩🤩🥰
@monu66 tak veľmi mi to je ľúto a viem ako sa cítiš presne tie ženy nemam rada ani ja a nechápem prečo je to tak ...raz mi niekto povedal že preto lebo oni to nechcú nemajú stres s toho či príde ms žijú zo dňa na deň a tak sa im podarí otehu raz dva no kde je pravda neviem ale je to nespravodlive

mirus11
12. feb 2020

@devana112 ale tam si tiež ovu nemala, či?

kakatulik
12. feb 2020

@monu66 no vieš, je úplne normálne že si kladies otázky aké si kladies,ale odpoveď nečakaj hneď. Určite ju dostaneš,ale nie teraz. Neviem prečo sa dejú rôzne veci,ale keby som ich pochopila, asi by mi hlavu rozhodilo,preto sa už nepytam....
Ten utros vyssd. A skús piť tak intenzívnejsie Alchenilku.

julianka007
12. feb 2020

@monu66 súhlasím s tou Alchemilkou. Ta je dobrá aj pri silných MS bolestiach a aj na lepšie vyčistenie. Neboj sa MS sa spusti. Ja ked som bola v januári v rovnakej situácii, tak trvalo asi týždeň kým sa hodnota HCG 23 znížila a potom sa spustila MS. Prajem veľa sily fyzickej aj psychickej. Si silná žena. Zvládneš to. Sme stavané na to, aby sme sa dokázali zvládnuť aj takúto hroznú bolesť a neskôr sa znova postavili na nohy a snažili sa ďalej. Myslim na teba každý deň a prajem nech to čo najskôr prejde, aj keď zabudnúť sa nedá nikdy. Posielam silné objatie.

nina004
12. feb 2020

@mirus11 Budeš mať aspoň na porovnanie pre ďalšie cykly.

nina004
12. feb 2020

@evita2176 Pri ďalšom IUI budeš mať už ten stres menší. Ja som to minulý mesiac veľmi prežívala. Poprvé stres ,čo ma čaká a potom som sa stále kontrolovala. Teraz je to už lepšie. Opadol stres pred samotným IUI a kontrolovanie zostalo ,ale určite menej 🙂 Asi to bude horšie pár dní pred MS.
Uvidíš ako budeš pokračovať tento cyklus. Ešte to nie je úplne stratené ,hlavne ,keď si tam ducha videla. Ale keby nie tento,tak ten o dva mesiace snáď bude ten top cyklus 🙂

devana112
12. feb 2020

@mirus11 nemala, i keď pocity boli na 16. DC, pototm mi pomaličky stúpala a nakoniec tá harmonika, ani appka mi ju nevyznačila, len ja som v tom čase mala aj stresové obdobie, aj ms ten mesiac bola taká nijaká

mirus11
12. feb 2020

@devana112 tak som zvedavá na moju Harmoniku, lebo aj ja som mala v pondelok príšerne bolesti a utorok už nič, čo u mňa nebýva zvykom ja mávam pred ovu bolesti aj par dni pred tým, ako ju mam mat a tento cyklus je akýsi špeciál 😂😀

devana112
12. feb 2020

@mirus11 meraj ďalej, možno sa harmonika odharmonikuje 😁 a keď nie, tak stáva sa, nie sme stroje, podstatné je, že sa to nedeje každý mesiac😉 meraniu zdar!😊✊✊

abigaile
12. feb 2020

Dievcata, nasla som jednu stranku v anglictine (da sa hodit do translatora), mozno ju uz aj niektore poznate...ale pre nas zaciatocnicky vcelku dobra info 🙂

5 hlavnych typov bazalnych grafov a co znamenaju:
http://marygynblog.com/5-major-types-of-basal-b...

monu66
12. feb 2020

@kakatulik dakujem, ten utfos som uz vysadila

strangerthing
12. feb 2020

@monu66 zivot neni fer :( drz se!! Porad si rikam, ze preci ty bozi mlyny musi mlyt, ikdyz pomalu, ale melou. Moje mamka potratila detatko, pak nemohla hrozne dlouho otehotnet a pak necekane jsem byla ja 🙂 Monunko drz se!! ❤️

jelka21
12. feb 2020

Zienky toto mi nikto neuveri...pred dvomi tyzdnami som tu riesila onuvulacny cyklus, nizku bt...ale pred 10- mi dnami som zacala citit pohyby v brusku, tak si vravim plyny...lenze su stale intenzívnejšie, uz aj cez den...rifle na brusku ma akurat zacali tlacit a tento mesiac mrcha neprisla...ale bohyby predsa zacinaju najskor v 15tt...tehotenské testy robim kazdy mesiac, posledny pred 3- mi dnami a vsetky negativne, ani len dusik...inac nic, ziadne priznaky...dnes som sla na krv, kedze dokiho mam 400 km ďaleko, nech zistim ci mam len paranoju a test pozitivny, no len 20 IU/l....tak nechapem co sa deje...pomoooc

jelka21
12. feb 2020

Inak mam zosite svaly a abominoplastiku bruska po dvoch tehu...

bona69
12. feb 2020

@jelka21 tak to som veľmi zvedavá na rozlusknutie tejto záhady 😀želám aby to naozaj neboli len vetry😁😘to by bola pecka

monu66
12. feb 2020

@julianka007 dakujem krasne. Ked pridem domov, tak si hned spravim tu alchemilku

giuli
12. feb 2020

@jelka21 zvlastne...ak to bude tehu tak gratulujem....,
Tiez mam zvlastnu skusenost....,kwd som zila v ITA..nevedwli mi krvou ,vysetrenim zistit tehu.,vraj si to iba namyslam...bola som uz v 11tt ,ked mi ju dr.nakoniec potvrdil na sone a dcera mala 4cm
Dufam,ze to tehu bude a nic vážnejšie 👍👍😉

monu66
12. feb 2020

@strangerthing dakujem krasne

zuzik5891
12. feb 2020

@monu66 mala som to podobne...pred spustením potraty mi ešte teplota vybehla...myslím na teba aby si sa dala čím skôr do poriadku🙏❤

evi38
12. feb 2020

@bona69 ďakujem pekne 🙂 ty ako?
@monu66 je mi to veľmi ľúto, verím, že sa Vám čoskoro zadarí, prajem veľa síl
@shellynda gratulujem 🙂

evi38
12. feb 2020

@julianka007 ahoj, ako dopadla poradňa, už viete pohlavie? 🙂

evi38
12. feb 2020

@martinade Maťka, super, že je ti už lepšie, mne už tiež 🙂...u mňa už + 11 kg a každý si myslí, že čakám chlapčeka 😀 vraj podľa tváre a bruška...ešte v práci nevedia?

julianka007
12. feb 2020

@evi38 poradňa dopadla dobre... A vyzerá to na dievčatko. Takže moje tušenie sa splnilo, ale upozornil nás doktor, že je to tak na 90% a že stáva sa, že je v pôrodnici prekvapenie v podobe bimbaska, ale myslím, že to nieje náš prípad. V 30tt nám to má ešte potvrdiť.