icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
12. feb 2020

@julianka007 gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička

evita2176
12. feb 2020

@nina004 dakujem velmi pekne si asi jedina kto este veri :D no po 2 IUI uz budem veru aj ja inak rozmyslat asi ..ked viel co ma caka...🤷‍♀️

shellynda
12. feb 2020

@evi38 ďakujem 😘

shellynda
12. feb 2020

@butterfly333 moc ďakujem 😘, len aby som to už dotiahla do úspešného konca🙏

shellynda
12. feb 2020

@naty1987 ďakujem ti moc moja 😘, len tam je ten strach a bude až do konca, ale tak myslím len pozitívne 😍

butterfly333
12. feb 2020

@shellynda držím mooc palčeky nech všetko dobre dopadne . My ideme konečne do brna 13.3 máme termín.

shellynda
12. feb 2020

@butterfly333 júúúj super 😃, tak už je to na správnej ceste, budem na teba myslieť a silno držať palce 🍀😍... Uvidíš, už sa to podarí 🙏

butterfly333
12. feb 2020

@shellynda ďakujem verím že sa to podarí

shellynda
12. feb 2020

@butterfly333 podarí určite 🙏, len tomu musíš veriť... 💖

martinade
12. feb 2020

@evi38 super ze uz ti nie je zle. Mne je teraz zle ked si dam nieco kusok viac...
Minuly tyzdeň v praci som povedala na personalnom takze sluzobky uz mi nehrozia. Dnes 2 kolegyniam co s nimi sedim kvoli Corona virusu bo jedna z tych 2 ma na starosti krizovy management a vcera jeden kolega letel do ciny... Personalne mi povedalo ze mozem pracovat z domu ked chcem. Ja este neviem ci cakam, v piatok o tyzden hadam po kontrole uz budem vediet. A inak bachor uz mi pekne narastol 🙂 nepovedala si kolegyniam ze co cakas?

ereska
12. feb 2020

@monu66 úplne ťa chápem moje posledné tehu najprv potrat v Tom 14 tt a potom keď som o tri mesiace otehotnela prestalo biť srdiečko ako minulý rok bol pre mňa hrozný no ja som bola už 8-9 TT keď prestalo biť tak mne ešte dlho po kyrete ukazoval //

ereska
12. feb 2020

@monu66 no a tiež som čakala vyše dva týždne či sa to spustí no nič nakoniec kyret

nina004
13. feb 2020

Ahojte 🙂 u mňa dnes žiadna výrazna zmena. Teplota sa drží hore a bolesti opäť žiadne.Akurát som ráno šlapla do hovna a teraz utopila mobil vo wc. Dúfam,že pacientom dnes neublížim. Ako ste na tom vy?

sparkling
13. feb 2020

Ahojte baby. Ja som dlho neprispievala, Asi dva cykly som merala len na potvrdenie ovulky, tento mesiac meriam cely a som z toho na nervy. nie som si absolutne ista, ci mi appka vyznacila dobre ovulku. Testy su negativne, max. Duch aj to s velkou fantaziou.... uz rozmyslam, ze zamierim tovno do labaku 😕 este som zabudla, lf mam 14 dni. Cize mrcha ma prist zajtra. Dakujem vam vsetkym za ochotu

kakatulik
13. feb 2020

@sparkling no vieš čo,ono ti to zaznacilo asi podľa egg hlienu,ale teoreticky mohla byť až 15dc. Este by som nerobila závery, teploty sa pekne držia.

sparkling
13. feb 2020

@kakatulik no prave, ze je to take divne. Vzdy mi ju znaci na posledny den + ovulaku, ale to mi vzdy vylezu teploty. A tento mesiac no neviem...

kakatulik
13. feb 2020

@sparkling musíš počkať, že čo bude....

kukurica77
13. feb 2020

@butterfly333 super! Drzim palce,daj vediet ako ste dopadli...ja tiez uvazujem nad Brnom.

mirus11
13. feb 2020

@sparkling moja u teba to vizera veľmi pekne, u mňa ani neviem ci ovulka vôbec bola, v pondelok som mala príšerne bolesť vaječníkov, a appka mi vyznacilo úplne divne ovulku, ale viem ze vtedy určite nebola, ako je vyznačená. Na druhej appke my ovu pre istotu nevyzná išlo vôbec 😀

giuli
13. feb 2020

@nina004 budes mat stasticko....okrem toho mobilu...rozober a nechaj susit

giuli
13. feb 2020

@sparkling mozno,ak by si zrusila tuteplotu z 8dc by ju aj prehodilo na 10dc...neskusala si??

butterfly333
13. feb 2020

@kukurica77 ďakujem určite sa ozvem. Verím že nám pomôžu

julianka007
13. feb 2020

@butterfly333 ďakujem. 😍 Tebe držím prsty nech sa to už podarí čo najskôr. 🙏🙏

evi38
13. feb 2020

@julianka007 gratulujem 🙂
@butterfly333 držím veľmi palce 🙂
@martinade tak to ti verím, že sa bojíš, čo sa týka koronavírusu, ja mám mladšieho synčeka v Ázii, tak tiež sa bojím...pohlavie už vedia všetci, ale tí, čo nevedia tipujú chlapčeka 🙂...držím palce do poradne 🙂
@sparkling ja sa prikláňam tiež až k ovu o 2 dni neskôr 🙂

majka_3
13. feb 2020

Ahoj baby
Prvy cyklus skúšam meranie bt
Dnes som 17dc čo myslíte... Ide to správnym smerom? Teraz mam pozorovať zvýšenie teploty...ano? Ďakujem

nina004
13. feb 2020

@giuli Tiez som si pomyslela,ze bude stasticko.No kiezby 🙂 Mobil to uz asi nerozchodi,ale stale je to len vec 🙂

giuli
13. feb 2020

@majka_3 ak prebehla ovulacia ,tak teplota by mala ist hore...

majka_3
13. feb 2020

@giuli čiže to sa dozviem o pár dní ci prebehla... No na 20dc mam nasadiť duphaston, snáď to do vtedy budem vedieť...

croxley2013
13. feb 2020

Ahojte. Toto je prvý mesiac čo si meriam teplotu. Vždy ráno o 6 pred tým než vstanem. Niekde som čítala že pred meraním teploty mam mat minimálne 3 hodiny nerušený spánok. Lenže ja každé ráno okolo 4-5 idem na toaletu. Ovplyvní to meranie teploty? Možno blbá otázka ale ako som povedala robím to prvý krát tak neviem.

giuli
13. feb 2020

@majka_3 ano moja,ak pojdu hore ovu prebehla ,no ak nie duphastonom by si ju mohla bloknut ,ak pride neskor...teraz len merat par dni a budes vediet