Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 moc ďakujem 😘, len aby som to už dotiahla do úspešného konca🙏
@shellynda držím mooc palčeky nech všetko dobre dopadne . My ideme konečne do brna 13.3 máme termín.
@butterfly333 júúúj super 😃, tak už je to na správnej ceste, budem na teba myslieť a silno držať palce 🍀😍... Uvidíš, už sa to podarí 🙏
@shellynda ďakujem verím že sa to podarí
@butterfly333 podarí určite 🙏, len tomu musíš veriť... 💖
@evi38 super ze uz ti nie je zle. Mne je teraz zle ked si dam nieco kusok viac...
Minuly tyzdeň v praci som povedala na personalnom takze sluzobky uz mi nehrozia. Dnes 2 kolegyniam co s nimi sedim kvoli Corona virusu bo jedna z tych 2 ma na starosti krizovy management a vcera jeden kolega letel do ciny... Personalne mi povedalo ze mozem pracovat z domu ked chcem. Ja este neviem ci cakam, v piatok o tyzden hadam po kontrole uz budem vediet. A inak bachor uz mi pekne narastol 🙂 nepovedala si kolegyniam ze co cakas?
Ahojte 🙂 u mňa dnes žiadna výrazna zmena. Teplota sa drží hore a bolesti opäť žiadne.Akurát som ráno šlapla do hovna a teraz utopila mobil vo wc. Dúfam,že pacientom dnes neublížim. Ako ste na tom vy?
Ahojte baby. Ja som dlho neprispievala, Asi dva cykly som merala len na potvrdenie ovulky, tento mesiac meriam cely a som z toho na nervy. nie som si absolutne ista, ci mi appka vyznacila dobre ovulku. Testy su negativne, max. Duch aj to s velkou fantaziou.... uz rozmyslam, ze zamierim tovno do labaku 😕 este som zabudla, lf mam 14 dni. Cize mrcha ma prist zajtra. Dakujem vam vsetkym za ochotu
@butterfly333 super! Drzim palce,daj vediet ako ste dopadli...ja tiez uvazujem nad Brnom.
@kukurica77 ďakujem určite sa ozvem. Verím že nám pomôžu
@butterfly333 ďakujem. 😍 Tebe držím prsty nech sa to už podarí čo najskôr. 🙏🙏
@julianka007 gratulujem 🙂
@butterfly333 držím veľmi palce 🙂
@martinade tak to ti verím, že sa bojíš, čo sa týka koronavírusu, ja mám mladšieho synčeka v Ázii, tak tiež sa bojím...pohlavie už vedia všetci, ale tí, čo nevedia tipujú chlapčeka 🙂...držím palce do poradne 🙂
@sparkling ja sa prikláňam tiež až k ovu o 2 dni neskôr 🙂
Ahojte. Toto je prvý mesiac čo si meriam teplotu. Vždy ráno o 6 pred tým než vstanem. Niekde som čítala že pred meraním teploty mam mat minimálne 3 hodiny nerušený spánok. Lenže ja každé ráno okolo 4-5 idem na toaletu. Ovplyvní to meranie teploty? Možno blbá otázka ale ako som povedala robím to prvý krát tak neviem.

@julianka007 gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička