Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievcata preco mi do tabulky nezapisuje kolkaty den som DPO? Minuly mesiac ukazovala teraz nie. Ovulacia uz bola som 8 DPO.
@sparkling robila okrem soboty, lebo sme boli odcedtovany, a nechcela som brat celú výzbroj zo sebou. Ale boli negatívne, aspom tie, co som robila. Ale sa mi zdalo jeden deň že by aj bol pozitívny, ale keď som urobila za 2,5h tak nebol vôbec pozotivny. Tak už budem len čakať na MS temto mesiac a budúci ideme na nové kolo, hádam to bude s tou ovulkou lepšie.
@weweronka ahoj, zrejme ti uz skoncila platnost vip verzie, preto uz nemas niektore platene funkcie, medzi ktore patri aj vyznacenie dpo ;)
@havranka31 no mam to mesiac aktivovane neplatenu verziu takze teraz uz len ukazuje ovulaciu a tym sme skoncili? 😁
@butterfly333 držím silno všetky prsty!!!
@nina004 to je šťastie😉 a pacienti isto prežijú😁
@abigaile ďakujem veľmi pekne
@abigaile
@havranka31
Dievcata dakujem za objasnenie. Budem si ratat teda 😉
@tufik07 Ahoj,ak chces mam skoro cele balenie doma. Spotrebu ma do 9/2021😉 kuknem kde s za kolko som kupovala ak by si chcela nejako sa dohodneme a rada posuniem😊
@evi38 @zuzik5891 dakujem vam.
Inac dnes sa mi uz spusta MS, sice pomaly rozbeh to ma, ale pijem velmi vela vody, tak dufam, ze sa rozbehne.
Dievcata, ja som sa dnes taka nahnevana zobudila ohladne mojej gynekologicky, ze som si nasla ineho. Hned ma zobral aj ultrazvuk mi spravil. Chudacik ma asi prepocul, lebo ked zbadal, ze spinim, tak mi hned isiel predpisovat utrogestan a tak som mu znovu povedala, ze hcg uz kleslo. Pre jeho istotu mi zobral znova krv a kedze piatky on nepracuje, tak v pondelok mu mam volat. No, je velmi mily a mal pustenu hudbu na nieco Mozarta, tak som mu skoro na tej koze zaspala. Este stastie, ze mi ukazoval na monitore moju maternicu a vajecniky. No lubi sa mi 🙂 A to jemne vysetrovanie ani nehovorim, musim davat bacha aby som sa nezamilovala 😀
@monu66 juuuj...tak spravila si nový krok a zjavne to bolo správne rozhodnutie...správny...citlivý...ústretový a chápaný gynekológ je na nezaplatenie...ja som sa s takým stretla v CAR...spraví všetko a aj navyše keď ho požiadam ...pevne verím že ti už konecne začnem šťastné obdobie 🍀🙏
@shellynda a @julianka007 dievcata cely den na vas myslim a skoro som zabudla... Velka gratulacia vam obom, najma pevne zdravie vam prajem 🙂 Moc moc sa z vas tesim 🙂
@monu66 si zlatá proste musím bojovať za mňa za manžela ktorý mi je nesmiernou oporou ako on by pre mňa urobil všetko aj ja pre neho a viem že najdôležitejšie je psychická pohoda preto treba všetko zle čím skôr hodiť za seba aj keď viem že je to ťažké aj mňa to veľmi bolí no proste už nám to malého nevráti a verím že teraz tam starkeho , dedkov a babky jeduje v nebicku 😉
@monu66 jéj zlatíčko si veľké 💖ja som tiež posledné dni na teba často myslela ako by som ti len mohla poslať silu🙏. Ja som veľmi smutná s toho, keď aj vám tu sa nie a nie podariť 😪. Ja som zatiaľ v poriadku, ale bojím sa, ako to dopadne a či to dotiahneme do šťastného konca 💖. Mne tiež veľmi moc pomohlo keď som zmenila po poslednom MA Dr., tak verím, že pomôže aj tebe 💖😘
@olivia_0309 Už som si ho objednala ale inak ďakujem 😄
@kukurica77 ahoj mozem sa spytať kolko sa caka na Termin a ako sa vola klinika??
@olivia_0309 ja by som mala o ten inositol záujem, ak je ešte volny
Žienky tak u mňa to vyzerá, že ovu bola asi ten 20dc,uvidim ešte 2 nasledujúce dni ci mi to potvrdia. Ale v tie dni som nemala žiadne bolesti, nič, naposledy som mala dosť výraznú a citelnu bolesť v pondelok, a potom už nič, tak som zvedavá, kedy tento mesiac dorazí mrcha, keďže u mňa tento mesiac nie je žiadna šanca na tehotenstvo, keďže muž je preč. Nevadí, pôjdeme ďalej ďalší cyklus.
@olivia_0309 môžte posunúť, už som zohnala

@croxley2013 absolutne to nema ziadny vplyv na teplotu,aj keby si sla na wc 3krat....ovplyvni ju fyz.namaha,alkohol..nedostatok spanku ...atd....najlepsie je merat aspon po 6hod.spanku