Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkatonkova tak už asi vieme kde je zrada 🙂 no som zvedavá, ako to teraz pôjde 🙂 kedy máš ms?
@rybkaa ms mam dostat okolo 11 - 12.10.....tak uvidime.....uz si pre malu dosiel otecko....tak kludne dieta som este nevidela....chvilku stikutkala...tak som ju nechala nech zaplace...a potom na mne zaspinkala a ked som ju dala do kocika a tak poprdkala a pustila do gati...a co sa divim tak cely cas bola bez cumlika...ani ho zo sebou nemala....
@paskolinka nie, užívala som ho do 25 DC a teraz neuzivam absolutne nic, preto sa cudujem, ze kam ma to ťahá 😕 No uvidíme zajtra..
@katkatonkova zlatá 🙂 niektoré detičky cumeľ nechcú, hlavne takéto malinké, naučia sa na neho až neskôr. na MS som sa pýtala, lebo najlepšie by bolo, keby si novým teplomerom merala až od nového cyklu, lebo teraz by ti to narobilo skoky 🙂 a hlavne znač do toho programu, tam ti to potom aj pekne vyhodnotí 🙂 a ešte merala si tým ortuťovým dosť dlho? aj 5 minút?
@rybkaa merala som aj dlhsie a kolko krat som aj zaspala pri nom..aj na 30 minut....zacnem normalne od pondelka a aspon si to porovnam s predchadzajucim mesiacom v dany DC
Zienky tak nic nejde tak lahko ako by som chcela...v car zmena programu trosku,a to od 1 dc mam antikoncepciu na 21 dni a potom zacinam pichat injekcie 8 dni a tak kontrola a dalsie pokyny...sme o 320 e lahsi a chladnicku mam plnu injekcii...len ci si ich pichnem sama...aaaach ....sa to predlzilo kvoli antibiotikam co bral mm,lebo do troch mesiacov sa spermie obnovia vsetky...vraj su chlapi velmi citlivy na toto...a to aky rok dlhy lieky neberie...mm ani nechcel este lieky vybrat,ze co ak sa teraz zadari 😀😀😀 to by bol gol teda...
@jaja9891 Eufunkčná struma je zväčšenie štítnej žľazy pri normálnej tvorbe jej hormónov, bez zápalových alebo nádorových zmien... som vyguglila 😉 nebude to ono?
@paskolinka hmm neviem...lebo nemam spomenutu strumu a ani zvacsenie a nic podobne som nenasla...ale zvazovala som ist na kontrolu...mam niekedy pocit,ze nemozem prehltat alebo citim opuchnute hrdlo a bolave v oblasti stitnej...
@aurlinka vsak to nie je az taka tragedia, ci? aj s touto diagnozou maju zeny deti... 🙂
@katkatonkova môžeš aj od pondelka (resp. utorka, keďže teplomer len v pondelok príde 🙂 ) no graf bude skreslený, ale to nevadí - počas cyklu sa nemajú teplomery meniť. A okrem toho - v daný DC v inom mesiaci môžeš mať teploty úplne iné, no aspoň na krivke uvidíš, že už je teplota v normálnej hladine a nie tak strašne vysoko 🙂
@jaja9891 @rybkaa no ja som nasla, ze (asi) z latinskeho "eufinctionalis = eufunkčný, schopný činnosti, schopný vykonávať funkcie". co pri samotnej stitnej zlaze moc zmysel nedava, lebo ta samozrejme ma byt funkcna 😀 zmysel by to davalo v slovnom spojeni s tou strumou, ked to je sice anomalia, ale chceme poukazat na to,ze aj napriek tomu je stitna zlaza funkcna... 😝 tolko moja dedukcia
@paskolinka ja si myslim, ze ked je tam EU, tak to zakonite musi byt len dobre a v sulade so vsetkymi smernicami, nariadeniami, dohovormi atd. 😀
@mawiya zajtra drahus ocakavame spravy od dochtora 🙂 nemysli si, ze vycapenim dvoch ciarok na teste konci tvoja povinnost informovat nas priebezne o diani v brusku 😉)
@senta_sofia a tak by sme mohli mat vlastne bud eufunkcnu alebo eunefunkcnu stitnu zlazu aj vsetko ostatne 😀
@paskolinka inac kukam na tvoj graf, dala si si zalezat tento mesiac, uz len nech to leze vyssie a budem spokojna 🙂
@paskolinka sak taky pekny uhladeny je, ziaden zaznam z EKG, proste pekne si tak plynie ta ciarocka... uz len mierny vzostup a zelene plusko na konci 🙂 aj si uz daco poriesila Trnava/Zilina?

@adamnela no teda kam sa splhas? 😀 este neberies ten duphaston, nie?