icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nina004
14. feb 2020

@mirus11 Vyzera to na ten 20DC uvidis v dalsie dni. Kazdy cyklus je iny. Budes aspon do buducna vediet 🙂

kukurica77
14. feb 2020

@evita2176 ahoj,ja zatial len uvazujem nad navstevou tohto centra,ale najprv ma caka operacia a od toho sa bude vyvijat,co bude dalej.Mam cystu a polypy a to musi ist von.Ja ziadne informacie ohladom Brna nemam,iba to,ze je to jedno z lepsich centier pre asistovanu reprodukciu.Viac by ti vedela povedat butterfly333

elinosar
14. feb 2020

Kiezby sa to uz podarilo. Zajtra testujem

butterfly333
14. feb 2020

@kukurica77 moja ja toho tiež o brne veľa neviem len tu od báb ktoré tam boli všetky info hľadám tu na MK a ideme tam teraz 13.3 prvý krát na konzultáciu.

evita2176
14. feb 2020

@nina004 ahoj no ja cakam na ms.. pomalicky zacina...vcera teplota prudko klesla na 36,5 cize nic z toho...tebe veeeeelmi drzim palce 🍀🤰✊

evita2176
14. feb 2020

@kukurica77 dakujem velmi pekne . A mozem sa spytať aku velku mas cystu. Lebo ja mam 19mm a dr vravia ze nevadi nechcu mi ju prepichnut. Je blizko vajicka a ja si myslim ze aj to moze byt dovod preco sa nedari.??

sparkling
14. feb 2020

Ahojte dievcata. Tak ja dnes takto... akurat neviem ci si mam robit starosti, lebo mi odpuchli prsia...na nervy som z toho

evita2176
14. feb 2020

@butterfly333 ahoj a mozem sa spytať ako dlho sa caka na Termin?? Alebo aspon meno centra? Dakujem 🙏

butterfly333
14. feb 2020

@evita2176 vieš čo ja som tam písala tento pondelok a termín mi dala 13.3 do reprogenesis brno.

evita2176
14. feb 2020

@butterfly333 dakujem velmi pekne 🍀🤰🙏

mirus11
14. feb 2020

@sparkling test si robila dnes ráno? Niečo sa tam črtá, aj graf máš krásny. Držím palce, aby ti to už vyšlo 😀

butterfly333
14. feb 2020

@evita2176 nemáš za čo tiež rozmyslate na brnom?

sparkling
14. feb 2020

@mirus11 ano test je z dnesneho rana.

nina004
14. feb 2020

@evita2176 Tak to mi je luto. Snad ten dalsi cyklus bude uspesny. Ja to u seba nevidim nadejne. Brucho uz boli ako kazdy mesiac. Nechame si teraz par mesiacov pohov a v lete alebo po lete by sme skusili IVF. Inak ja mam tiez 19mm cystu paraovarialnu a dr.tvrdi,ze to nicomu nevadi a na otehotnenie to nema vplyv.

nina004
14. feb 2020

@sparkling ja tiez vidim ,ze sa tam cosi crta 🙂 ✊🍀

sparkling
14. feb 2020

@nina004 baby ale ja sa strasne bojim tych bezbolestnych prs. Lebo boleli a prestali. Idem asi do labaku, uz ani nie z nedockavosti, ale nech mam papier, aby ma konecne zacali riesit uz. Lebo to uz bude treti raz. Minule kym som dosla na krv tak boko hcg 4,9

sparkling
14. feb 2020

Baby, tak krv mam negativnu, co je divne... nerozumiem ani testu, ani grafu. Pre mna osobne nema vyznam viac merat. Ani nebudem. Max. Na potvrdenie ovulky.

snowflake07
14. feb 2020

@sparkling
Podla mna ovulka bola na 15 Dc.Je skor zakreslena preto,lebo dalsi den nemas hlien a graf zobral do uvahy hlien a nie ovu test.Skus este ten dalsi den dat egg.Takze si len 12 DPO.Test vyzera byt negativny.Drzim palce buduci mesiac.Musi to vyjst🙏

melaniiiiia
Autor odpoveď zmazal
sparkling
14. feb 2020

@snowflake07 mne znaci ovulku na posledny den + ovu testu kazdy mesiac. Nahodila som eckovy hlien ale ani to nepohlo s tym grafom...

shellynda
14. feb 2020

@naty1987
@giuli ahojte baby😃čo máte nové? Ako pokračujete, čo grafy?

giuli
14. feb 2020

@shellynda ahoj moja,ja dnes 9dc..po MS a meriam druhy den a kaslom kt.nie a nie prejst...ty ako??

shellynda
14. feb 2020

@giuli tak to asi tiež tak😊kašlem trošku a bolí ma dosť hrdlo, tak len cibulový odvar si chlípkam 😃, ale inak super. Budem sledovať tvoj graf a držať palčeky 💖😘

giuli
14. feb 2020

@shellynda dakujem ti...drz sa

evita2176
14. feb 2020

@butterfly333 no vlastne je nam jedno kde :( hlavne aby sme mali uzlicek lasky coskoro pri nas 🙏 tri roky cakat a neuspesne je dost zle..:( viem ze zienky cakaju aj dlhsie ale muz ma coskoro 40 ja 37 a hodinky tikaju na prve dieta dost rychlo..nakolko chceme aspon parku..😅🤰

evita2176
14. feb 2020

@nina004 no aj mne vraveli ze nevadi ale jedna kamoska tiez mala ako ja...prepichli a behom 2mes otehotnela.. Tak chcem vsetko skusit ci to pomoze

naty1987
14. feb 2020

@shellynda ja sa pomaly stveram hore som 16dc😁😁😁😁 ale cítim podbrusko tak ratam že cez víkend by mohla byť ovu

mirus11
14. feb 2020

@naty1987 bože už si 16dc?ako to u teba rýchlo uslo, tak držím palce, aby bola ovulka cez víkend a aby sa vám podarilo tento cyklus. My sme to tento cyklus presvihli? Ale nevadí, mala som veľké stresy, a strašne sa my aj cyklus zamotal, budem rada, ak som mala vôbec tento cyklus ovuláciu.

naty1987
14. feb 2020

@mirus11 no už 16dc ešte som začala merať bt nový teplomerom tak som aj zvedavá kedy bude ovu ale podľa výpočtov aj bolesti asi cez víkend

Snáď budúci mesiac ti to vijde jed tento.nic

strangerthing
15. feb 2020

Ahojte zeny. Vypozorovala jsem, behem naseho cestovani, ze jakmile jdu spat dyl nez obvykle a spatne se mi spi (probouzim se, koukam na hodiny a rano nejsem vyspala) a spime v novem hotelu, tak mam rano treba i o 0,4 stupne vic. Je to mozne? Setkala jste se nektera s tim taky?