Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evita2176 ahoj,ja zatial len uvazujem nad navstevou tohto centra,ale najprv ma caka operacia a od toho sa bude vyvijat,co bude dalej.Mam cystu a polypy a to musi ist von.Ja ziadne informacie ohladom Brna nemam,iba to,ze je to jedno z lepsich centier pre asistovanu reprodukciu.Viac by ti vedela povedat butterfly333
@kukurica77 moja ja toho tiež o brne veľa neviem len tu od báb ktoré tam boli všetky info hľadám tu na MK a ideme tam teraz 13.3 prvý krát na konzultáciu.
@kukurica77 dakujem velmi pekne . A mozem sa spytať aku velku mas cystu. Lebo ja mam 19mm a dr vravia ze nevadi nechcu mi ju prepichnut. Je blizko vajicka a ja si myslim ze aj to moze byt dovod preco sa nedari.??
@butterfly333 ahoj a mozem sa spytať ako dlho sa caka na Termin?? Alebo aspon meno centra? Dakujem 🙏
@evita2176 vieš čo ja som tam písala tento pondelok a termín mi dala 13.3 do reprogenesis brno.
@butterfly333 dakujem velmi pekne 🍀🤰🙏
@evita2176 nemáš za čo tiež rozmyslate na brnom?
@evita2176 Tak to mi je luto. Snad ten dalsi cyklus bude uspesny. Ja to u seba nevidim nadejne. Brucho uz boli ako kazdy mesiac. Nechame si teraz par mesiacov pohov a v lete alebo po lete by sme skusili IVF. Inak ja mam tiez 19mm cystu paraovarialnu a dr.tvrdi,ze to nicomu nevadi a na otehotnenie to nema vplyv.
Baby, tak krv mam negativnu, co je divne... nerozumiem ani testu, ani grafu. Pre mna osobne nema vyznam viac merat. Ani nebudem. Max. Na potvrdenie ovulky.
@sparkling
Podla mna ovulka bola na 15 Dc.Je skor zakreslena preto,lebo dalsi den nemas hlien a graf zobral do uvahy hlien a nie ovu test.Skus este ten dalsi den dat egg.Takze si len 12 DPO.Test vyzera byt negativny.Drzim palce buduci mesiac.Musi to vyjst🙏
@snowflake07 mne znaci ovulku na posledny den + ovu testu kazdy mesiac. Nahodila som eckovy hlien ale ani to nepohlo s tym grafom...
@butterfly333 no vlastne je nam jedno kde :( hlavne aby sme mali uzlicek lasky coskoro pri nas 🙏 tri roky cakat a neuspesne je dost zle..:( viem ze zienky cakaju aj dlhsie ale muz ma coskoro 40 ja 37 a hodinky tikaju na prve dieta dost rychlo..nakolko chceme aspon parku..😅🤰
@naty1987 bože už si 16dc?ako to u teba rýchlo uslo, tak držím palce, aby bola ovulka cez víkend a aby sa vám podarilo tento cyklus. My sme to tento cyklus presvihli? Ale nevadí, mala som veľké stresy, a strašne sa my aj cyklus zamotal, budem rada, ak som mala vôbec tento cyklus ovuláciu.
Ahojte zeny. Vypozorovala jsem, behem naseho cestovani, ze jakmile jdu spat dyl nez obvykle a spatne se mi spi (probouzim se, koukam na hodiny a rano nejsem vyspala) a spime v novem hotelu, tak mam rano treba i o 0,4 stupne vic. Je to mozne? Setkala jste se nektera s tim taky?

@mirus11 Vyzera to na ten 20DC uvidis v dalsie dni. Kazdy cyklus je iny. Budes aspon do buducna vediet 🙂