icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
15. feb 2020

@naty1987 aj ja už 2 cyklus tiež meriam s bzalnym teplomerom a tie hodnoty sú úplne iné, ako s tým klasickým. Ja som sa s neho tešila ako malé dieta😂😀

majka_3
15. feb 2020

Ahoj
Co myslite.. Už je po ovu?
Včera som skúsila ovu test a je takýto... Tak neviem. Ci ešte len mam ovu čakať alebo už prebehla a len ostal tmavý test... Nejaké odborné oko 👁 😊 kto sa vyzná.
Dnes má začali bolieť prsia a mam aj ružový hlien po utreti....
Ďakujem za každé info 😊

giuli
15. feb 2020

@mirus11 rozmyslam ,ze si ho kupim....si s nom spokojná, meria presnejsie na 2des.cisla?

giuli
15. feb 2020

@majka_3 niekedy ani test nie je 100% tmavy a napriek tomu ovul.prebehne...podla teplot uz bola a pozorujes aj priznaky...este zaznamenat 1-2teploty a mozes s urcitostou povedat ci ano alebo nie...podla mna👍

majka_3
15. feb 2020

@giuli áno príznaky som mala, mala som hlien, bolesť vaječníkov... Včera som ale mala príšernu bolesť maternice.. Následne tri hodky nato hnedkasty hlien...A dnes to ružové ráno... Môže to byť kvôli prebehnútej ovu?
Podľa teba prosím na ktorý deň mohla padnúť ta ovu?
Ďakujem 😊

naty1987
15. feb 2020

@mirus11 ani nehovor keď prišiel teplomer tešila som ako decko z hračky 😁😁😁😁
@giuli je super maria pekne na 2desetinne čísla ja som spokojná

naty1987
15. feb 2020
naty1987
15. feb 2020

Pridavam graf ovu ešte nebola ratam že dnes zajtra asi bude cítim podbrusko uz asi 2dni no dnes oveľa viac než iné dni tak snáď to vijde

giuli
15. feb 2020

@majka_3 podla mna ju vyznacilo spravne

giuli
15. feb 2020

@majka_3 ano ten ruz.vytok mohol byt sposobeny prebehnutou ovul....

giuli
15. feb 2020

@naty1987 drzim palce,nech to vyjde....a kupim aj ja..meriam obyc.digit.

majka_3
15. feb 2020

@giuli ďakujem 😊

naty1987
15. feb 2020

@giuli tiež som merala obyc.a je to uuuplne iné keď merias bazalnym je vážne presný 😊

zuzik5891
15. feb 2020

Baby...hlásim 1DC...teplomer som už odložila do šuflíka...musím si od toho oddýchnuť...moje grafy ma le deptali...

mirus11
15. feb 2020

@giuli určite, ja vôbec nebanujem, že som ho kúpila, inak kúpila som ho v DM drogerie

mirus11
15. feb 2020

No mne jedna appka už dnes označila aj ovulku, ale neviem veru, či ozaj vtedy bola, lebo ten čas som nemala žiadne bolesti, naposledy som mala bolesti v pondelok, no neviem, tento cyklus je akýsi divný celý. Ale nevadí, som zvedavá aká bude dlhá LF tento mesiac. Lebo minulý mesiac som mala ledva 11dni LF.

monu66
15. feb 2020

Ahojte zienky, sice neviem ktore z vas, ale velmi krasne dakujem za srdiecka 🙂
@shellynda dakujem 🙂 Neboj sa, urcite vsetko dopadne na vybornu, alebo malinke ma silnu maminu 🙂
@zuzik5891 Dakujem 🙂 Tak to je dobre, ze mas takeho gynekologa akeho mas. Mali by byt vsetci taki, ale bohuzial je ich len male percento. Sice este neviem ci tento moj novy gynekolog bude ozaj super, ale isto viem, ze tu moju gynekologicku trebalo vymenit
@julianka007 Dakujem 🙂 Inac nasla som vcera na nete alchemilku, ale v kapsulach, tak aj tie vyskusam
@butterfly333 a tebe silno drzim palce ohladne Brna 🙂 Idete do Reprofit-u?

monu66
15. feb 2020

@shellynda namiesto "lebo malinke..." som ti napisala "alebo malinke..."

butterfly333
15. feb 2020

@monu66 ideme do reprogenesis.

monu66
15. feb 2020

@giuli ty uzivas ten Myositol, ze? Prosim ta kolko gramov obsahuje jedna tableta toho myo-inozitolu? Rozmyslam, ze by som si to aj ja zaobstarala 🙂

giuli
15. feb 2020

@monu66 ano moja..

zuzik5891
15. feb 2020

@monu66 určite bude...občas stačí dať na prvý dojem...a ak ten bol fajn tak je to polovica úspechu...ale prajem ti aby si k nemu chodila už len po dobré správy 😘

eduvalia
16. feb 2020

Ahojte dievcata, myslite, ze ovulacia bude/bola? Tento cyklus je nejaky divny. Oproti predoslym cyklom, som mala predovulacnu teplotu zvysenu o 0.2-0.3stupna. Pozitivny ovu test som mala na 12DC, no teplota sa viac menej nemeni. Uz som z toho na nervy.

naty1987
16. feb 2020

Pridavam graf veruze som zvedavá kedy mi vyznaci ovu na ktorý deň 😊😊😊

giuli
16. feb 2020

@eduvalia ahoj...podla mna ovul.aj napriek poz.testu nebola(nemas foto?),teploty su v jedne rovine ,nie je tam narast aspon 0,4st.,aby sa dal graf hodnotit ako ovulacny....pozitivne je ale,ze teploty su ustalene a moze k nej dojst neskor.....v poovulacnych teplotach musi byt aspon jedns z 3 teplot zvysens o min.0 2 st a samozrejme ostatne tiez o nieco vyssie ako predovul.teploty...krivka moze narastat postupne

giuli
16. feb 2020

@naty1987 no ,to aj ja...lebo dnes tepl.isla mini pidi dole..,ak sa zajtra zdvihne ,je mozne ,se este neoznaci a az potom na 15dc...

naty1987
16. feb 2020

@giuli pri tomto bazalnom teplomere mám takéto top teploty 😁😁😁😁 myslis ze bola na 15dc 🤔🤔🤔 no nahovno je ze vtedy nebol muž doma a nič nebolo aaaaale bude ako bude 😉😉😉😊

giuli
16. feb 2020

@naty1987 mas tam ♥️,kludne to moze oznacit aj na 16dc,ak to bude stupat a budu vyssie ako tieto dve teploty...niektore grafy beru do uvahy viac poovul.teplot,podla toho na aky system su nastavené

eduvalia
16. feb 2020

@giuli ano, tomu rozumieme, no nechapem, co sa deje. Posledne 2-3grafy boli vzdy krasne, ovu na 12-13DC a zvysena teplota po ovu o minimalne 0.3-0.5stupna. Posielam aj ovu testy podla dni, skusala som robit aj dnes, ale je bledsi. No uvidime. Od dnes som mala brat Duphaston, tak pockam este s branim.

giuli
16. feb 2020

@eduvalia na 12dc sa aj blizia k pozitivite,tiez som to mala min.cyklus ,ze nebol 100%,no aj napriek tomu teplota sla hore...asi by som pockala s duphastonom,ako sa to vyvinie....u mna to bolo takto ten min .cyklus