Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
naty1987 už som to pozerala, že 1x ráno pred jedlom. A ten inozitol sa ako ďakuje, niekde som čítala, že sa to dava podľa kilov.nevies mi poradiť?
@alzbeta162 mozne to je...este mu kustik chyba,no je dost mozne,ze pozitivny zajtra bude...
@giuli prvýkrát skúšam ovu testiky tak dufam, že príde ďakujem krásne za odpoveď🙂
@alzbeta162 ak bude pozitivny,tak si to pptvrd dalsim ovul.testom po 2-3 hodinach...
@alzbeta162 niekedy môže byť pozitívny aj dva dni ovu nastane až niekoľko hodín po pozitívnom teste
Žienky chcem sa spýtať, dnes mi príde ten Vitex, mam počkať pokiaľ dostanem ms a vtedy začať brat, alebo ho môžem začať brat už od zajtra rána?zajtra by mi mal prísť aj inositol. Ale rozmýšľam, ze ci by nebolo lepšie ho začať brat až on nového cyklu. Ms mam mat za 2-3dni,tak ci nebude lepšie začať s tým od nového cyklu.
@alzbeta162 ahoj vyzera to nadejne, ja som testovala tak ze na 14ty den vecer som mala este test ktory vyzeral presne ako tvoj najsilnejsi a potom rano ked som sa zobudila boli rovnako silne obe ciarky... skusala som po dalsich 3 hodinach a vtedy sa ukazala testovacia ciarka silnejsia !🙂 akonahle je ta ciarka silnejsia ,ovulacia prebehne vacsinou do 12-24hodin. Nasledujuce rano som merala bazalnu teplotu a ta uz bola zvysena cize som presne videla ze ovulka musela prebehnut teda niekedy vecer alebo v noci 🙂)) paradne tieto srandy a vymozenosti vdaka ktorym si to vieme krasne odkontrolovat 🙂
@iamfruity ďakujem krásne za odpoveď🙂 takže dnes mám skúsiť tiež ovu test a rano aj pomerat teplotu bazalnu?🙂 Telo je strasne nevyspytateľne🙂) až záhadné ❤️
Ahoj zeny. Potrebuji radu. Jsme na dovce a hodne se premistujeme, ale o to nejde. Jde o to, ze 16DC jsem se pripekla na slunicku, 17 DC jsem zmerila teplotu jako vzdy ve stejnou hodinu, ale BT byla 37, takze hraf mi oznacil ovulaci. Dneska teplota klesla. Kdyz hodnotu z 17DC dam jako teplotu, tak ovu jedte nebyla. Ovu test jsem delala 13DC a byla tam slaba testovaci carka. Takze ted nevim co tam zadat 😃asi to bude prekvapeni...
@strangerthing Ahoj podla grafu vyzera, ze ovulacia neperbehla ale v mesiaci, kde si na dovolenke a mas rozhadzany denny rezima rezim spanku pripadne sa ti slniecko hrá s teplotou tak nemusi byt meranie teploty uplne spolahlive 🙂 co sa tyka ovulacneho testu tak ten je pozitivny vted yak je testovacia silnejsia alebo aspon tak silna ako kontrolna. A to znamena ze ovulacie prebehne do jedneho dna 🙂 vela zdaru a stastnu dovolenku 🙂))
@alzbeta162 áno áno určite skus ♥ v ten den ovulacie mozes mat vyslovene jeden test negativny a o par hodin pozitivny 🙂) a ak si merias teplotu tak to zvyseneie je vlastne potvrdenie uy prebehnutej ovulacie 🙂
@iamfruity ďakujem krasne🙂
Baby, prosim, ja som veeelmi zmatena. Po cca 2 rokoch som mala cyklus 29 dni, aplikacia jedna mi oznacila ovulaciu na 14-ty den, druha na 16-ty den. 30-ty den prisiel menzes, predtym 3 dni slabe spinenie, ruzove. Menzes bol slabsi ako obvykle pri dlhom cykle 38 dni, asi 2 dni som mala take riadne krvacanie, ale popisala by som ho ako stredne. Este aj migrenu som mala, tehotenske testy negativne, vzala som si ibalgin, novalgin, Stoptussin, kaslem fest, chora som uz 2 tyzdne. Dnes som bola u doktorky, predpisala mi antibiotika a reku zacnem si robit ovulacne testy, lebo je 8 DC. V baleni som mala aj tehotensky, tak som ho namocila a je tam duch...🤔😬...je toto mozne? Prsia ma divne pobolievaju, uz nie tak velmi ako pri PMS, aj podbrusko mam take divne. A stalo sa mi predtym, ked som bola tehotna s prvym dietatom, tak som mala orgazmus v spanku, na co som sa prebrala, niekolkokrat a teraz predvcerom to iste. Mimo tehotenstva som to naozaj nemala taketo cudnosti. Ale myli ma bazalna, ta je nizka...tak co to je??? Test som si robila este jeden, z oho isteho mocu, vysiel slabsi, ale viac uz doma nemam a su to tie cinske testy z ebay. Tak skocim kupit este zajtra jeden...ale pride mi to cudne.

@evi38 boze Evi ako ten cas leti. Za chvilku budes mat malinku v naruci. Nasej malej je uz ovela lepsie, uz nemusime inhalovat a vlastne uz nic ani brat okrem vit.D a C.
My s malou sme super dvojka, je zlatunka, v nicom mi nerobi problemy. Teraz zacala moc dvihat zadok ked ju prebalujem, tak uteka🤣🤣
Drzim palce a daj vediet ako si dopadla