icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
25. sep 2014

@senta_sofia no hej, len sa bojim zase toho neuhladeneho padu na zaver 😒 inak s trnavou iste pokusy boli ale akosi nefunguje spojenie 😉 zilinu zatial neriesim. este uvidim.

aurlinka
25. sep 2014

@rybkaa
@paskolinka
@jaja9891 este neviem presne aka velka je prepazka to az ct odhali a zistil to az druhy gyn.kt.sa ma opytal ci o tom viem.na usg mi aj fotku vytlacil.dve maternice ako keby a jeden krcok.vraj sa otehu da ale sprevadza to x potratov (ked sa vajko uchyti na prepazku). Umele v tomto pripade vraj schvalia az po niekolkych potratoch. 😖

senta_sofia
25. sep 2014

@aurlinka mozno sprosta otazka a operacne sa to neda riesit? ze by ti spravili len jednu maternicu?

jaja9891
25. sep 2014

@paskolinka
@senta_sofia tak hlavne,ze je eu...ci viac mozem chciet.... 🙂 lekari musia vzdy nieco vymysliet...

aurlinka
25. sep 2014

@senta_sofia to som sa este nepytala ale co som citala tak je z operacie viac skody (zrasty,jazvy,definitivna neplodnost) ako osohu.

senta_sofia
25. sep 2014

@aurlinka ja by som sa spytala, ja neviem, aj cisarsky rez je operacia a zeny v pohode maju aj dalsie deti 😉 a priamo nad CAR nerozmyslas, ist sa spytat, ci ozaj treba, aby si si presla niekolkymi potratmi a nezobrali by ta hned?

aurlinka
25. sep 2014

@senta_sofia uvidim co vylezie z CT v utorok a potom zvazim vsetko 🙂

vejula
25. sep 2014

@senta_sofia jeeej za chvílku budeš v polovici 😵 ako to letíííí.

rybkaa
autor
25. sep 2014

@senta_sofia
@aurlinka vyčítala som, že existuje niekoľko zdvojení maternice, niekto môže mať aj dvojitý krčok, pri tejto dg. sa zvyšuje riziko vzniku endometriózy a rieši sa to operačne, ako si písala, otehu sa dá, ale sú tam časté potraty a keď by ťa oplodnili aj umelo, je problém s donosením, neviem či tá stena potom nejako netlačí na plod alebo čo, že sa tam nezmestí...no hádam to nebude až také zlé a podarí sa nakoniec otehu aj bez zákroku 🙂

rybkaa
autor
25. sep 2014

@senta_sofia a ide tá stvora božia @mawiya vôbec zajtra k dr.? píše pri tom vycapenom teste, že prvá kontrola a UTZ boli 23.9., teda v utorok, zas nás ogabala 😀

jaja9891
25. sep 2014

@senta_sofia
@aurlinka na ivf mozes ist ako samoplatca kedykolvek a asi az ak splnis iste podmienky tak by ti cast doplatila poistovna... a urcite ti lepsie poradia...problem nemusi byt ani tak v tej prepazke...je tolko inych problemov... a mm ma spermiogram ok?no uvidis co a ako...drzim palce a vela sil...

adamnela
25. sep 2014

@aurlinka no tak zdvojenu maternicu este na nasom forku nemame 😒 No najhorsie na tom je, ze si sa to dozvedela az teraz a od druheho dr. To je fakt cudne, ze ten predtym to nevidel 😒 No uvidis, ako dopadne to CT-cko...
@mawiya no co je s tebou, halo halo teta??? 😀

senta_sofia
25. sep 2014

@rybkaa kokos, jake mudre tu my budeme... dochtori, traste sa 😀 vlna brutalne inteligentnych, odbornymi vedomostami nadupanych zien z modreho konika je tu

rybkaa
autor
25. sep 2014

@senta_sofia už nechcem notárovať, už chcem byť dochtor 😀 hneď 😀 ale len s gúglom vo vrecku

senta_sofia
25. sep 2014

@rybkaa ja kebych si mohla vybrat, tak teda ten notar... plat by mi vobec nevadil, robotu by za mna tiez niekto spravil😀

zarzisia
25. sep 2014

baby asi blba otazka, ale skusim: zajtra rano idem ku gynekologovi...mozeme sa dnes s drahym pomojkat? Ja viem, ze blbos, ale ma to napadlo 😀

rybkaa
autor
25. sep 2014

@senta_sofia hlavne buď notár niekde v BA a nie v RA ako môj šéf 😀 ono vieš - ten plat závisí od ceny nehnuteľností a tu je to hladová dolina, takže totálna bieda...radšej buď sudca, tabuľkový plat, štátna správa, prd robíš, len klepeš kladivkom a prachy idú 🙂

rybkaa
autor
25. sep 2014

@senta_sofia a aj kus mäsa si môžeš pod to kladivko dať, budú rizky na nedeľu 😀

rybkaa
autor
25. sep 2014

@zarzisia ak ti bude robiť stery, tak nie....inak hej 🙂

senta_sofia
25. sep 2014

@rybkaa nechcem teda vobec poukazovat na to, akym sposobom su obsadzovane taketo miesta, ale bohuzial nemam na to konexie, ani nepoznam niekoho, komu by som mohla vyfajkat, ze by sa mi revansoval 😀

zarzisia
25. sep 2014

@senta_sofia Kokso az som si cvrklaaaaa :D

zarzisia
25. sep 2014

Inak ja riesim robotu teraz a som si dnes hlavu o senu trepala....ked clovek konci strednu, tak si mysli, ze VS mu otvori viac dveri a ono to je naopak 😀 Cim mas vyssie vzdelanie, tym mas mensiu sancu sa zamestnat 😠 3 VS, jeden doktorat a je mi to na .... viete co 😀

rybkaa
autor
25. sep 2014

@senta_sofia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kapem
inak, u nás z okresného súdu v decembri odchádza sudca a nikoho za neho nemajú, poskytnem ti pobyt vo voľnej detskej a ani vyfajkať mi nemusíš 😀

senta_sofia
25. sep 2014

@zarzisia na urcite veci sa treba pozerat s usmevom 😀 a inak tvoju dilemu som riesila aj ja, lebo na poradnu nosim moc, ze co sa stane, ked vecer bude toto, ze ci sa to moze nejak prejavit... nastastie som zaspala, takze som mala o problem menej 😀

zarzisia
25. sep 2014

@rybkaa myslim, ze stery robit nebude, mam prist na kontrolu po tej poslednej meskajucej MS, takze cakam len sono

rybkaa
autor
25. sep 2014

@zarzisia ty máš tri VŠ? fíííha, mne už aj jedna šla na nervy 🙂 akože, ten život bol super, aj keď pečeň trpela, ale to by som brala, najkrajšie obdobie 🙂 v akom odbore si študovaná, ak smiem vedieť?

zarzisia
25. sep 2014

@rybkaa
@senta_sofia dobre, idem si vymenit spodne pradlo baby 😀 😀 😀

senta_sofia
25. sep 2014

@rybkaa len vies, ja bych predtym musela niekomu vyfajkat, aby mi uznal prax, spravil za mna justicne skusky a vymenoval ma za sudcu 😀

rybkaa
autor
25. sep 2014

@zarzisia aspoň ti to tam priateľ predpripraví, ľahšie ti tam dr. šuchne sondu 😀

rybkaa
autor
25. sep 2014

@senta_sofia to nejako poriešime 😀 a ty si robila po škole v odbore?