Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rybkaa
@paskolinka
@jaja9891 este neviem presne aka velka je prepazka to az ct odhali a zistil to az druhy gyn.kt.sa ma opytal ci o tom viem.na usg mi aj fotku vytlacil.dve maternice ako keby a jeden krcok.vraj sa otehu da ale sprevadza to x potratov (ked sa vajko uchyti na prepazku). Umele v tomto pripade vraj schvalia az po niekolkych potratoch. 😖
@aurlinka mozno sprosta otazka a operacne sa to neda riesit? ze by ti spravili len jednu maternicu?
@paskolinka
@senta_sofia tak hlavne,ze je eu...ci viac mozem chciet.... 🙂 lekari musia vzdy nieco vymysliet...
@senta_sofia to som sa este nepytala ale co som citala tak je z operacie viac skody (zrasty,jazvy,definitivna neplodnost) ako osohu.
@aurlinka ja by som sa spytala, ja neviem, aj cisarsky rez je operacia a zeny v pohode maju aj dalsie deti 😉 a priamo nad CAR nerozmyslas, ist sa spytat, ci ozaj treba, aby si si presla niekolkymi potratmi a nezobrali by ta hned?
@senta_sofia
@aurlinka vyčítala som, že existuje niekoľko zdvojení maternice, niekto môže mať aj dvojitý krčok, pri tejto dg. sa zvyšuje riziko vzniku endometriózy a rieši sa to operačne, ako si písala, otehu sa dá, ale sú tam časté potraty a keď by ťa oplodnili aj umelo, je problém s donosením, neviem či tá stena potom nejako netlačí na plod alebo čo, že sa tam nezmestí...no hádam to nebude až také zlé a podarí sa nakoniec otehu aj bez zákroku 🙂
@senta_sofia a ide tá stvora božia @mawiya vôbec zajtra k dr.? píše pri tom vycapenom teste, že prvá kontrola a UTZ boli 23.9., teda v utorok, zas nás ogabala 😀
@senta_sofia
@aurlinka na ivf mozes ist ako samoplatca kedykolvek a asi az ak splnis iste podmienky tak by ti cast doplatila poistovna... a urcite ti lepsie poradia...problem nemusi byt ani tak v tej prepazke...je tolko inych problemov... a mm ma spermiogram ok?no uvidis co a ako...drzim palce a vela sil...
@rybkaa kokos, jake mudre tu my budeme... dochtori, traste sa 😀 vlna brutalne inteligentnych, odbornymi vedomostami nadupanych zien z modreho konika je tu
@senta_sofia už nechcem notárovať, už chcem byť dochtor 😀 hneď 😀 ale len s gúglom vo vrecku
@rybkaa ja kebych si mohla vybrat, tak teda ten notar... plat by mi vobec nevadil, robotu by za mna tiez niekto spravil😀
baby asi blba otazka, ale skusim: zajtra rano idem ku gynekologovi...mozeme sa dnes s drahym pomojkat? Ja viem, ze blbos, ale ma to napadlo 😀
@senta_sofia hlavne buď notár niekde v BA a nie v RA ako môj šéf 😀 ono vieš - ten plat závisí od ceny nehnuteľností a tu je to hladová dolina, takže totálna bieda...radšej buď sudca, tabuľkový plat, štátna správa, prd robíš, len klepeš kladivkom a prachy idú 🙂
@rybkaa nechcem teda vobec poukazovat na to, akym sposobom su obsadzovane taketo miesta, ale bohuzial nemam na to konexie, ani nepoznam niekoho, komu by som mohla vyfajkat, ze by sa mi revansoval 😀
Inak ja riesim robotu teraz a som si dnes hlavu o senu trepala....ked clovek konci strednu, tak si mysli, ze VS mu otvori viac dveri a ono to je naopak 😀 Cim mas vyssie vzdelanie, tym mas mensiu sancu sa zamestnat 😠 3 VS, jeden doktorat a je mi to na .... viete co 😀
@senta_sofia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 kapem
inak, u nás z okresného súdu v decembri odchádza sudca a nikoho za neho nemajú, poskytnem ti pobyt vo voľnej detskej a ani vyfajkať mi nemusíš 😀
@zarzisia na urcite veci sa treba pozerat s usmevom 😀 a inak tvoju dilemu som riesila aj ja, lebo na poradnu nosim moc, ze co sa stane, ked vecer bude toto, ze ci sa to moze nejak prejavit... nastastie som zaspala, takze som mala o problem menej 😀
@rybkaa len vies, ja bych predtym musela niekomu vyfajkat, aby mi uznal prax, spravil za mna justicne skusky a vymenoval ma za sudcu 😀

@senta_sofia no hej, len sa bojim zase toho neuhladeneho padu na zaver 😒 inak s trnavou iste pokusy boli ale akosi nefunguje spojenie 😉 zilinu zatial neriesim. este uvidim.