Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli tak to áno, keď to plánuješ ...a dnes by sme mohli, zajtra radšej nie, uvidíme aká bude teplotka ráno a keď už máš tretí deň vysokú teplotu, tak si povieš, dobre, môžem si vydýchnuť a zrekapitulovať, či som tento mesiac urobila všetko preto, aby sa podarilo... a potom príde ms a rozmýšľaš, kde sa stala chyba, druhý tretí deň cyklu si povieš, že nový cyklus nová šanca... otázkou je, ako dlho sa toto dá vydržať. Tento mesiac som sa na to chcela vyprdnúť, že ovu príde presne deň pred spg (takže nič by z toho aj tak nebolo), ale ona si ma počkala a teraz som v pomykove, či polovičku naháňať s tým pološialeným nymfomaniakálnym výrazom 😂 ale budúci týždeň ideme do centra, tak už nech oni vymýšľajú za mňa. Mohli by sme to dať na tú Šípkovú Ruženku (zaspíš a zobudíš sa tehotná) 😂 😇 😇
@devana112 ty máš b sebe tooolko energie 😁😁😁 že tvoje príspevky dom prečítal a ba jeden nádych
Inak parádne výsledky super že sa používate vpred potom napíš ako bolo v Heliose
@mirus11 už začínaš???držím palce aby vsetko zabralo
@kika123kika ako sa máš????
@naty1987 to len vďaka vám ❤ toto je jediné miesto, kde sa môžem vykecať, nikto z rodiny a priateľov ani len netuší, čím prechádzame, takže tu napíšem, čo mi "slina na jazyk prinesie" a vy všetky viete presne o čom píšem, lebo prechádzame tým istým a spája nás túžba po tom jednom jedinom malom (asi 3 až 3,5 kilovom) zázraku ❤
@giuli by ma zaujímalo, ktoré centrum ako prvé toto navrhne ako spôsob asistovanej reprodukcie 😂
@naty1987 veru, veru, už nám to ubieha pomaličky😃. Bola som neuveriteľne ustráchaná, že či už bude 💖a bolo 😍... Neuveriteľné sa mi uľavilo a dokonca som ho zbadala skôr, ako Dr., tak som tam strašne hľadela 😅😅... Hodila by som fotečku, ale svokra od radosti, keď som jej ju ukázala, ju schovala, že potom si ju ešte bude pozerať, tak nech sa pokochá 👍😅
@naty1987 ahojko 🙂 no ako sa to vezme vcera som len soplila dnes je to uz brutal cize up´ne nakapata :/ takze oevne verim ze to cim skor prejde :D a ze budem bez horucky 🙂 bt si nemeriam kaslem na to nechce sa mi vstavat o 6tej kazdy den 🙂 a ovu testy to som len dva urobila a hned som mala an pozit :? A co ty ako pokracujes? Ako sa mas?
@kika123kika mas pravdu,meranie by nemalo zmysel,bolo by skreslene...zelam skore uzdravenie
Ahojte zienky. Niektore ma mozno poznate..uz skoro rok sa snazime s pomocou repro centra. Dnes som bola na kontrolu. Foliky su 2 na lavej strane ktora ja bohuzial neprechodna...dr navrhla este jeden mesiac skusit stimulovat a potom uz len umele (10tis) bohuzial momentalne nemame..😢 odkladam teplomer a vzdavam to minimalne tento mesiac...zu dalej nevladzem merat a vsetko okolo toho...minuly mesiac sme mali IUI a tiez neuspesne..asi nam to nieje sudene..😢 drzim vam vsetkym päste a vela sil do boja..
@nina004 ahoj no lavy produkuje vajicka ale je nepriechodny. Pravy prechodny ale vo vajicku je nalez a vedla neho cysta o velkosti 19mm...(neprasknuty folik)
No chceli sme ist ale dr vravela ze to je posledna sanca v buduci mesiac...potom uz len umele... ja uz neverim zeby som otehotnela normalne... 😔😔
@giuli aj ja mam tento isty a som spokojna no ked meriam niesom zakryta lebo nepocujem kedy pipa 😂😂😂 a dakujem 🙂
@kika123kika presne :DDDDDDDD meriam odokryta ale je inak super :D
@iamfruity no moc ticho pipa to asi preto aby to vedela odmerat zena aj tak ked vedla nej spi jej drahy 😂😂😂 vies tak potaji :D nakolko to niektory nemaju radi :D

@devana112 presne tak...u snaziliek je najlepsie to,ze mame chuť na sex ked to neprinesie ovocie a ked uz je ovulka ,tak sex by sme najradsej preskocili a otehotneli bez neho🤣🤣🤣