icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
29. feb 2020

@giuli krásne stúpa, len tak ďalej 😉... To by si mala krásny darček 😍aj ja som tak mala v Januári a o pár dní po mne aj moja dcéra k narodeninám 💖. Držím silno moc palce, aby to vyšlo 🙏😘

giuli
29. feb 2020

@shellynda dakujem zo ♥️

ereska
29. feb 2020

@devana112 ahoj ja som bola v bojniciach a viem ze majú mať aj v iných mestách skus www.hormonalka.sk

melaniiiiia
1. mar 2020

@giuli dnes ako graf? 🙂

giuli
1. mar 2020

@melaniiiiia 🤣🤣už to tu budem davat ,ako serial na pokracovanie...dnes takto..
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

mirus11
1. mar 2020

@giuli moja keď my ti všetkí tak držíme palce, že sme zvedavé, ako pekne pokračuješ. 👍😀😍

shellynda
1. mar 2020

@giuli pekne sa drží, len tak ďalej 😉🍀😘

melaniiiiia
1. mar 2020

Mne sa graf zase posunul dnes a je inak ovu vyznačená...test biely...dnes ma od rana pichá na ľavej strane...počítam, že zajtra príde MS...vždy po duphastone prišla na štvrtý deň po vysadení

melaniiiiia
1. mar 2020

Oprava../mala som poznačený o 1 deň Duphaston naviac 😂 už mi šibe z toho všetkého asi

giuli
1. mar 2020

@mirus11 ja si toho aj nesmierne vazim...vasej podpory a zaujmu...dakujem

daduska2009
1. mar 2020

@melaniiiiia ahoj vidim ze aj ty beries duphaston myslis ze môžu aj tieto lieky zvyšovať BT? A po douzivani neklesne?

melaniiiiia
1. mar 2020

@daduska2009 až ti mám pravdu povedať, tak neviem. Beriem ho 3 mesiace, cyklus upravil, ale prvé 2 mesiace bez ovulky a teraz takto.

giuli
1. mar 2020

@melaniiiiia
@daduska2009 duphaston je progesteron...takze moze zvysit bt...po dobrati pride za par dni k poklesu a nasledne by mala prist ms.......

naty1987
1. mar 2020

Ahojte babulky môj vylev 😩😩
ja som na nervy už 😩 ms nemam ako spinila som ale len dva dni aj to nie stale a potom som spinila po tutu mutu podbrusko cítim slabunko ale nič sa nedeje ach poraziť ma ide zas musím asi na injekcie test je biely noc tam.neni bt už nemeriam asi som.mohla ach jaj

tufik07
1. mar 2020

Ahojte ja dnes takto..bt už pomaly klesá 😫

mirus11
1. mar 2020

@tufik07 ešte je asi skoro sa vrdavat, veď máš ešte len 8dpo.aku máš dlhu LF?

giuli
1. mar 2020

@tufik07 to je zanedbatelny pokles...to este klusne moze ist hore....

giuli
1. mar 2020

@naty1987 kurna naty,,,,to vazne ms nikde??....co ti vlastne dr.ns to odporucuje...vsak ovulka prebehne....sliznica robi sarapatu??...

naty1987
1. mar 2020

@giuli uvidím ešte čo bude dnes lebo by som.mala byť keď tak 32dc dnes ale potom by som mala LF 16dni a nie 13ako som mala 🤔 ak sa to nerozbehne ako má budem chodit na injekcie to mi povedal dr.naposledy lebo aj po kyrete mi prestali fungovať vajecniky
takže bohvie co sa deje možno ovu bola ale čo ak neprebehla no ak nebudem mať normálnu ms volám dr.lebo od kyretu mám len silnejšie špinenie ako ms inak nič ale teraz viac nič než voľačo

naty1987
1. mar 2020

@giuli ale aj keď som.mala kvázi silné špinenie vyčistila som sa ale teraz nič tak uvidím dávam tomu ešte čas no dúfala som že ten inositol mi pomôže 😔 no na toto je asi aj on prikratky 😁😂 ja musím vymýšľať nemôžem byť ako iné baby že príde ms a ide sa ďalej nieee 🤣🤦‍♀️

giuli
1. mar 2020

@naty1987 ja uz som sa tak tesila,ze tobude ok u teba...ale podla grafu ovul.bola...a su zeny,kt.maju silnejsie spinenie v case ms...asi by som to konzultovals aj s inym gynekologom...myslim na teba

giuli
1. mar 2020

@naty1987 jj si specialna...takze tentokrat si ani nespinila??

naty1987
1. mar 2020

@giuli uvidím čo bude a čo povie dr.ja už nemám síl to nejak riešiť cez CAR u mňa funguje sa na to vysrat 😂😂😂 vtedy som bola v tom ani neviem ako 🙈 len ked ja to teraz nejak neviem ale uvidím čo bude silno si držím palce že sa rozbehne a že to bude ok nakoniec lebo mi začínajú slušne bolesti podbruska nafúknutá som jak v 4mesiaci 😂🙈 už len sa vymacknut a mať ms

giuli
1. mar 2020

@naty1987 tak snad sa rozbehne....zajtra zmeraj rano teplotu

naty1987
1. mar 2020

@giuli ano spinila ale to bolo také čisté slabunko ružove a až potom bolo špinenie dohneda ale bez tých kúskov ako inokedy čiže maternice sa isto ešte nevycistila

❤Baby Prepáčte mi za tento príspevok vie je nechutny ❤

giuli
1. mar 2020

@naty1987 aky nechutny...uplne normalny...jr to prirodzene

naty1987
1. mar 2020

@giuli viem že som v obdobi ms lebo ma boli celé podbrusko proste viem že mám krámy len by som potrebovala vybrať imaginarny štupel nech sa mi to rozbehne 😂

giuli
1. mar 2020

@naty1987🤣🤣keby sa to dalo...drzim ti palce,nech to pride

kakatulik
1. mar 2020

@naty1987 keď pôjdeš k Dr.nech ti urobí HP či nechýba nejaký hormón. A aj TSH býva niekedy dôvodom ....a nevyskrabali ti veľa sliznice pri kyrete a tá teraz nemá kde dorastat? Dôvodov môže byť viac.

kalmak
1. mar 2020

Baby, toto je hruza :( test pozitivny, hlien, bolesti, len ta teplota otrasna :( co s tym??