icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
1. mar 2020

@kalmak moja...a posledne 2teploty si nemerala,neoznacila??

naty1987
1. mar 2020

@kakatulik môže byť že urobili zlý kyret lebo to sa hneď dr.nad tým zamýšľal že prečo nemám ms keď sliznica bola nízka a ja nič že buď mi zobrali veľa sliznice alebo mi nefungujú vajecniky tak mi ostáva len ísť k dr.a zistiť čo sa deje

kakatulik
1. mar 2020

@naty1987 môže byť. 🤔

giuli
1. mar 2020

@naty1987 to skor sliznica bude robit sarapatu....och joj...treba to dat do poriadku....dtzim ✊✊✊✊

naty1987
1. mar 2020

@giuli
@kakatulik už pozerám ze si objednam vitex a gynex to by mohlo pomôcť a začnem ešte dnes s alchemilkou nejaké nápady baby???Ja už neviem

giuli
1. mar 2020

@naty1987 podľa mna s tymito 3 vecami nic nepokazis...a alchemilku daj hned...👍

naty1987
1. mar 2020

@giuli určite ešte dnes si dám alchemilku a keď budem aj ten inositol užívať snad toho nebude veľa 🙈 ale tie dve veci idem objednať

kalmak
1. mar 2020

@giuli ja blbka som sem dala stary graf 👏

kakatulik
1. mar 2020

@naty1987 veď skús. Ale tie hormóny si prever.Aj tu štítku.

giuli
1. mar 2020

@kalmak veru tie dve su nizsie na 19 a 21dc...preto nic neoznaci...

kika123kika
1. mar 2020

Babule viem ze nieje pozitivny no neviem co si mysliet o tomto som asi 6dpo a stala sa nam nehoda akurat den po pozitivnom ovu teste 🙂 moze to daco znamenat? Tehu test nechcem robit je skoro pockam na ms 🙂

lauritka
1. mar 2020

@kika123kika nič 🙂 to je normalny negativny ovulačný test. nič nedokazuje.

ereska
1. mar 2020

@kika123kika ak bude tmavnut môže byť z toho tehotenstvo

kika123kika
1. mar 2020

@lauritka
@ereska
Dakujem dievcata 🙂

kalmak
1. mar 2020

@giuli takze moze to byt anovulak aj napriek vsetkym symptomom? 🤦‍♀️

giuli
1. mar 2020

@kika123kika pockaj este na ten 10dpo a skus tehu test....nie kazdy ma ovul.test pozitivny pri tehotenstve ...drzim palce k ✊nehode....vsetko zle ,je na nieco dobre

giuli
1. mar 2020

@kalmak moze ...ak das prec tie 2 teploty neurobi to s grafom nic??Uz len merat ,co z toho bude dalej...som.zvedava

kika123kika
1. mar 2020

@giuli jasne pockam do ms 🙂 drahy aj povedal ze no dufam nebudes tehu z tejto jednej nehody :D uz som bola na odbere v piatok volam pre vysledky tak drzte paste aby som mohla uz aj ja patrit medzi snazilky 🙏🏽🍀

giuli
1. mar 2020

@kika123kika uvidis,ze vysledky budu dobre....veci sa stavaju kvoli nejakemu dovodu ,tak to malo byt....😉😉😉👍

giuli
1. mar 2020

@kika123kika a mozno budeme spolu testovat....
Ja som 7dpo...citim prsia,krize,uz po dva dni vecer palenie zahy...brucho este malinko....uvidim,co sa z toho vykluje ....zajtra mam prvu navstevu na endokrinologii

kika123kika
1. mar 2020

@giuli dakujem ❤️ Dam potom vediet 🙂

giuli
1. mar 2020

@kika123kika cakam dobre spravy✊✊✊👍

kika123kika
1. mar 2020

@giuli fuuha tak mozno ako zacinate vybavovat okolo babatla tak mozno sa zadarilo aj prirodzene moooc drzim palceky aj zajtra a aj v dvoch // ❤️✊🏼🙏🏽 Daj potom urcite vediet 🙂

kika123kika
1. mar 2020

@giuli dakujem a aj ja cakam len a len dobre soravy 🙏🏽🍀

giuli
1. mar 2020

@kika123kika dakujem....este stastie,ze nemam doma uz ziadny test....lebo by som ho hypnotizovala....trosku mi pripadaju skoro priznaky...obycajne ich mam max den ,dva pred ms...no zaha,krize nikdy

kika123kika
1. mar 2020

@giuli no ved toto ale to tie testy skor nas hyypnotizuju 😂😂😂 nevadi verim ze to niesu falosne priznaky ale tie prave 🙂

giuli
1. mar 2020

@kika123kika aj ja by som tak rada tomu verila,no musim sa pekne drzat pri zemi😉😁

butterfly333
1. mar 2020

@giuli držím palčeky

giuli
1. mar 2020

@butterfly333 dakujem ti♥️

kalmak
1. mar 2020

@giuli dakujem moja, som veru aj ja zvedava 🤷‍♀️ A drzim palce, tfuj tfuj tvojmu dobremu napredovaniu s grafom!!!
@kika123kika myslim na teba, snad uz bude ta mrcha toxo prec!