icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tufik07
1. mar 2020

@mirus11 cítim,že zase z toho nič nebude..mám 12-13

tufik07
1. mar 2020

@giuli no uvidíme ďalšie dni ako sa to bude vyvíjať

giuli
2. mar 2020

Dobre rano dievcence....stupam hore,len ten pad bude tvrdy...dostala som sa na moj teplot.rekord..
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

kika123kika
2. mar 2020

@giuli ved toto aj ja 🙂 a ako si na tom s grafom? 🙂
@kalmak dakujem ❤️

kika123kika
2. mar 2020

@giuli hmm toto vyzera dobre 🙈🍀🙏🏽

ladysmurf
2. mar 2020

@giuli graf vyzera super, tesim na testik a drzim palceky ❤✊🙏

giuli
2. mar 2020

@ladysmurf
@kika123kika dakujem,pravdu povediac teraz sa testovat bojim...mam voci tomu nejaky respekt,asi sa bojim sklamania

tufik07
2. mar 2020

Ahojte..stúpla som naspäť hore

kika123kika
2. mar 2020

@giuli si 8dpo vsak? Tak ak sa bojis este povkaj 1-2dni tam uz by to malo ukazat 🙂 siilno drzim palce 🙂
@tufik07 testovat kedy budes? Vypada to dobre 🙂 🙏🏽🍀

giuli
2. mar 2020

@kika123kika urcite pockam...pri mojej stit.zl...nie super spermiograme...necakam zazrak....ale aspon sa tesim z grafu...

strangerthing
2. mar 2020

Ahojda. Jake vitaminy a doplňky byste doporučily? Mam doma i Femigard, ale nějak se bojím, aby mi neprodloužil cyklus. Dneska teplota klesla... takze zitra bude 1 dc

abigaile
2. mar 2020

Baby, neverím,čo som uvidela v grafe!!! Že vyznačilo ovulku!!!😁🤩🎇🍾
Dúfam,že aj naozaj, že mi teplota ostane hore, že to nebolo len nekludnym spánkom alebo také dačo... Aj by bolo fajn akurát vtedy keby bola, lebo muž štrajkoval posledné dni😁

monu66
2. mar 2020

@giuli ahoj, mas velmi krasny graf (tfuj-tfuj-tfuj). Ja som ohladne tvojho grafu taka napnuta ako keby bol moj 🙂 Silno ti drzim aj na nohach ✊

abigaile
2. mar 2020

@giuli Ten vyzera super!!! drzim velmi silno vsetky prsty 🙂

@kika123kika presne tak, vsetko sa pre nieco deje.....takze verim, ze to nebola nahoda ;)

A pozeram, ze mi nestiahlo graf, tak ho pridavam 🙂

majka_3
2. mar 2020

@giuli kedy sa odhodlás na test? Graf vyzerá vyyyborne 🤞🍀♥️ držím prsty

giuli
2. mar 2020

@monu66
@abigaile
@majka_3 dievcence moje,dakujem vam za podporu....

naty1987
2. mar 2020

@abigaile riadne dlhy cyklus ale hlavne že ovu bola ✊🍀
@giuli juuuuj krásne ideš hore teším sa veľmi s teba strašne držím palce aby ti to vyšlo 🤗😘✊🍀

giuli
2. mar 2020

@naty1987 dakujem moja,graf sice ukazkovy ,uz len vyckat teraz ...

naty1987
2. mar 2020

@giuli to čakanie je najhoršie ale určite to tentokrat vyšlo 😘😘😘✊🍀

giuli
2. mar 2020

@naty1987 ja ti neviem naty,ved su tu baby ovela mladsie a nedari sa...nemozem chciet ja stara zazrak....,ale sa tesim ,ze telo funguje....

0507
2. mar 2020

Caute, u mna dnes 6dpo...uz by som najradsej testovala 🙂

naty1987
2. mar 2020

@giuli bláznivá dora jedna 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ako môžeš riešiť vek ano je dôležitý ale telo funguje a to je najviac 👌tak dufaj a myslí pozitívne

abigaile
2. mar 2020

@giuli ty si si teda dala :D ked je tuzba, je jedno, kolko mas rokov...stale to pocitujes rovnako.... Dolezite, ze telo funguje, podporujes jeho silu a proste to musi vyjst ;)

abigaile
2. mar 2020

@naty1987 ja mam PCOS a takto v zime mavam taketo vypadky :D inak mavam tak 5-6 tyzdnove cykly. Ale vsak co by som chcela po 17tich rokoch hormonov, nie? 🙂

anniii
2. mar 2020

@abigaile Ja som antikoncepciu nikdy nebrala a tiež to tak mám. Ešte k tomu v zime vždy priberám, ako taký medveď na zimnom spánku 🙂

abigaile
2. mar 2020

@anniii ze medved :D ja sa celkom drzim, ak ked teda nie som najstihlejsia...po prvom porode mam 10 kjil hore...ale nejak extra sa nesnazima ani 🙂 som zvedava, co nakoniec bude z tohto mojho grafu....dufam, ze to ostane hore, lebo ma uz ide picnut z toho cakania :D

weweronka
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
2. mar 2020

@abigaile merias v ústach? Či prečo máš takéto nizke teploty.

giuli
2. mar 2020

@naty1987
@abigaile ste zlate babule....vycarovali ste mi usmev na tvári

muriel1987
2. mar 2020

Ahojte. Chcela by som sa opýtať , ci ma niektorá z Vás skúsenosť s oneskorenou menštruáciou po pití čaju z pakostu smradľavého. Ja som ho pila od začiatku ms do 26 dňa. Po potrate mávam na 29 ms a teplota mi klesala uz 3 dni pred ms. Teraz to vyzerá úplne inak. Ms mešká ale testy mam negatívne. Predpokladám , ze mi ten caj rozhodil ms a posunul ovulaciu. Je to môžne ? Dokonceny graf je z minulého mesiaca. Ďakujem za každú odpoved