Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 je vidno držím palčeky
@butterfly333
@giuli dakujem baby, uvidime co prinesu dalsie dni 🙂
@0507 dúfam že bude pekne silnieť.
@butterfly333 aj jaaaa 🙂
@0507 máš aj nejaké príznaky?
@butterfly333 ani moc nie, jedine pred asi 2 dnami som citila slabu vystrelujucu bolest do laveho stehna (tento mesiac ma pocas ovu bolela lava strana) a dnes ako keby take tlaky v maternici...ale neprikladam tomu velky vyznam, pretoze ani v jednom tehu som nemala ziadne priznaky
@0507 Veľmi držím palce. Nechcem ti kaziť radosť, ale čítala som, že na rozobraté Clearblue testy sa nedá spoľahnúť, lebo testy s modrým farbivom vraj fungujú trochu inak ako tie s ružovým a takmer vždy ukazujú aj druhú čiarku. Ale graf máš veľmi pekný, tak si myslím, že to môže byť pozitívny test.
Ahojte, vedeli by ste prosim mi poradit, ktory z testov bol pozitivny? Zacala som sa testovat len teraz, viem, ze testovacia ciarka ma byt rovnako silna alebo osilnejsia. Jedno babo uz mam, tak to zatial nesilim s meranim BT. Skor by som rada vedela kedy ovulujem, lebo pred prvym tehotenstvom som mala dlhe cykly 35-40 dnove. Z folikulometrie viem, ze 1x sa mi podarilo otehotniet asi 25DC.Posledny polrok mi cyklus skace 28-38 dni. Preto skusam tieto testy. 17 a 18DC som mala aj ovulacny hlien, vysoky makky krcok. X je asi jasne co znamena 😂 Co je zvlastne, ze dnes podvecer ma boli brucho (nie je vajecniky, malokedy ma bolia) Co myslite kedy bola ovu? Dakujem 🙂 (tuto otazku som pouzila v jednej skupine, ale tu vas je viac aktivych ) 😁
@saskatorok ahoj, podla mna 16DC, ale baby maju mozno lepsie oko 😊
@kalmak dakujem za nazor, tiez som si myslela, len mi nejde do hlavy ta dnesna bolest a to ze testy boli este par dni viditelne, osobne sa mi velmi tazko hladal rozdiel v intenzite. Vyrazne slabsi bol az 20DC 🤷♀️ Je pravda, ze som ich nemerala uplne v rovnaky cas, ale plus minus vzdy poobede
@saskatorok tiez si myslim ,ze 16dc,ak berieme ako pozit.tento test ,tak po nom ovul.prisla do 12-48h......testy ma niekto aj cely cyklus silnejsie...zalezi od hladiny LH....a bolesti sa vo lut.faze mozu vyskytnut......telo sa pripravuje na tehotnost.....drzim palce
Dobre rano babulky.....a teraz uz nechapem nicomu....zas som sa dostala na maximum a to som musela merat o hod.skor,kvoli rannej...🤔ms zatial nic,aj ked ju citim...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
@giuli krásny graf možno to nebude ms ale tehu. Držím palčeky moja.😘
@butterfly333 vcera som robila test,na 10dpo...a uplne biely....cakam ,ze ked dnes nie ,tak zajtra klesne....no aj tak ma prekvapuje to stupnutie...normalne idem vzdy dole
@giuli nooo drzim palce som v napati co bude ✊🏼🍀
@kika123kika a este ja ako 🤔😉
@tufik07 pozri toto je moj minulorocny graf este k tomu dvojickovsky a tiez skace 🙂 cize aj ten tvoj moze byt ten vyherny drzim palce ✊🏼🍀
@kika123kika no uvidíme zajtra by mala prísť MS tak dúfam, že nepríde..ďakujem bodaj by si mala pravdu, by mal mm pekný darček na meniny 🙂

@ereska alebo falosny duch 🙂