icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
4. mar 2020

@ereska alebo falosny duch 🙂

butterfly333
4. mar 2020

@0507 je vidno držím palčeky

giuli
4. mar 2020

@0507 aj ja silnooo✊✊✊

0507
4. mar 2020

@butterfly333
@giuli dakujem baby, uvidime co prinesu dalsie dni 🙂

ereska
4. mar 2020

@0507 vidno aj v negatíve pekne

butterfly333
4. mar 2020

@0507 dúfam že bude pekne silnieť.

0507
4. mar 2020

@butterfly333 aj jaaaa 🙂

butterfly333
4. mar 2020

@0507 máš aj nejaké príznaky?

mirus11
4. mar 2020

@0507 niečo tam vidím, test i ešte za 2 dní, už by mala byť lepšie viditeľná

0507
4. mar 2020

@butterfly333 ani moc nie, jedine pred asi 2 dnami som citila slabu vystrelujucu bolest do laveho stehna (tento mesiac ma pocas ovu bolela lava strana) a dnes ako keby take tlaky v maternici...ale neprikladam tomu velky vyznam, pretoze ani v jednom tehu som nemala ziadne priznaky

anniii
4. mar 2020

@0507 Veľmi držím palce. Nechcem ti kaziť radosť, ale čítala som, že na rozobraté Clearblue testy sa nedá spoľahnúť, lebo testy s modrým farbivom vraj fungujú trochu inak ako tie s ružovým a takmer vždy ukazujú aj druhú čiarku. Ale graf máš veľmi pekný, tak si myslím, že to môže byť pozitívny test.

0507
4. mar 2020

@anniii ved to zatial beriem vsetko s velkou rezervou 🙂

saskatorok
4. mar 2020

Ahojte, vedeli by ste prosim mi poradit, ktory z testov bol pozitivny? Zacala som sa testovat len teraz, viem, ze testovacia ciarka ma byt rovnako silna alebo osilnejsia. Jedno babo uz mam, tak to zatial nesilim s meranim BT. Skor by som rada vedela kedy ovulujem, lebo pred prvym tehotenstvom som mala dlhe cykly 35-40 dnove. Z folikulometrie viem, ze 1x sa mi podarilo otehotniet asi 25DC.Posledny polrok mi cyklus skace 28-38 dni. Preto skusam tieto testy. 17 a 18DC som mala aj ovulacny hlien, vysoky makky krcok. X je asi jasne co znamena 😂 Co je zvlastne, ze dnes podvecer ma boli brucho (nie je vajecniky, malokedy ma bolia) Co myslite kedy bola ovu? Dakujem 🙂 (tuto otazku som pouzila v jednej skupine, ale tu vas je viac aktivych ) 😁

kalmak
4. mar 2020

@saskatorok ahoj, podla mna 16DC, ale baby maju mozno lepsie oko 😊

saskatorok
4. mar 2020

@kalmak dakujem za nazor, tiez som si myslela, len mi nejde do hlavy ta dnesna bolest a to ze testy boli este par dni viditelne, osobne sa mi velmi tazko hladal rozdiel v intenzite. Vyrazne slabsi bol az 20DC 🤷‍♀️ Je pravda, ze som ich nemerala uplne v rovnaky cas, ale plus minus vzdy poobede

giuli
4. mar 2020

@saskatorok tiez si myslim ,ze 16dc,ak berieme ako pozit.tento test ,tak po nom ovul.prisla do 12-48h......testy ma niekto aj cely cyklus silnejsie...zalezi od hladiny LH....a bolesti sa vo lut.faze mozu vyskytnut......telo sa pripravuje na tehotnost.....drzim palce

monu66
5. mar 2020

@beatinka silno drzim palce 🙂

monu66
5. mar 2020

@0507 len nech silnie ✊

giuli
5. mar 2020

Dobre rano babulky.....a teraz uz nechapem nicomu....zas som sa dostala na maximum a to som musela merat o hod.skor,kvoli rannej...🤔ms zatial nic,aj ked ju citim...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

butterfly333
5. mar 2020

@giuli krásny graf možno to nebude ms ale tehu. Držím palčeky moja.😘

tufik07
5. mar 2020

Dobre ránko, nejaký čudný graf..z ustalenych teplôt na skakave 🤦‍♀️

giuli
5. mar 2020

@butterfly333 vcera som robila test,na 10dpo...a uplne biely....cakam ,ze ked dnes nie ,tak zajtra klesne....no aj tak ma prekvapuje to stupnutie...normalne idem vzdy dole

kika123kika
5. mar 2020

@giuli nooo drzim palce som v napati co bude ✊🏼🍀

giuli
5. mar 2020

@kika123kika a este ja ako 🤔😉

kika123kika
5. mar 2020

@tufik07 pozri toto je moj minulorocny graf este k tomu dvojickovsky a tiez skace 🙂 cize aj ten tvoj moze byt ten vyherny drzim palce ✊🏼🍀

tufik07
5. mar 2020

@kika123kika no uvidíme zajtra by mala prísť MS tak dúfam, že nepríde..ďakujem bodaj by si mala pravdu, by mal mm pekný darček na meniny 🙂

giuli
5. mar 2020

@tufik07 budem silno drzat palce...

monu66
5. mar 2020

@giuli velmi nadejny graf, drzim silno ✊

tufik07
5. mar 2020

@giuli ďakujem aj ja tebe

giuli
5. mar 2020

@monu66 vdaka,zajtra budem mudrejsia,ci dorazi ms...