icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pasikavamacka
5. mar 2020

@mirus11 ano

mirus11
5. mar 2020

@giuli super, tak ja ho vysadim a nasadím až keď my ukaze grat alebo ovu test že ovulka prebehla.

tufik07
5. mar 2020

@mirus11 to by boli ozaj vytúžené// na teste

julianka007
5. mar 2020

@mirus11 ty ak sa nemýlim, tak máš aj ovulaciu skôr (zdá sa mi, že cca na 11DC). Či si ťa s niekým pletiem? Vitex NIEJE progesterón. On len upravuje hladinu progesterónu (okrem iného) a užíva sa podľa toho, čo chceš docieliť. Ak potrebuješ upraviť cyklus (trošku oddialiť ovulaciu aby stihol folikul dozrieť, skrátiť alebo predĺžiť cyklus...) tak sa užíva bez prestávky. Ak máš problém len v druhej fáze cyklu (krátka alebo dlhá LF, nízka hladina progesterónu....), tak sa užíva len od ovulácie. Každý má vitex užívať podľa toho ako potrebuje. Tak už si len ty musíš vybrať, čo chceš vitexom docieliť a podľa toho ho užívať.

giuli
5. mar 2020

Dievcata moje ,mne to nedalo a kupila som digitalny....a tot vysledokkk....je to taaaaammmmm

mirus11
5. mar 2020

@julianka007 no ja potrebujem aby sa mi posunula o čosi skôr ovulácia, lebo ju mam dosť neskoro a potom mam aj LF potom ledva 10dni.tak to potrebujem docieliť. Tak ako ho mam vlastne užívať?

mirus11
5. mar 2020

@giuli mojko a gratulujem, len nech sa to vyvyja ďalej tak ako ma. Tento krát to dotiahnete už do úspešného konca, uvidíš. 😀

beatinka
5. mar 2020

@giuli kraaaasa! Gratulujeeeem 🍀🙏

giuli
5. mar 2020

@mirus11 urobim vsetko pre to...dakujem

giuli
5. mar 2020

@beatinka vdaka

tufik07
5. mar 2020

@giuli gratulujem 🙂

giuli
5. mar 2020

Dievcence moje...bojujte za to byt mamamy...aj za krasny pocit najst 2 //...verte,ze zazraky sa deju....berte si priklad zo mna...44r.,PCO,spermiogram na milu jarmilu a stitna..teoreticky by som nemala otehotniet...ja pevne verim,ze tentokrat to dame ,aj ked to nebude lahke....dakujem vam všetkým za vasu podporu

butterfly333
5. mar 2020
naty1987
5. mar 2020

@giuli ja som to vedelaaaaa anooo juhuuu mi je zlaté nech he všetko v poriadku 🥰🥰🥰🥰🥳🥳

shellynda
5. mar 2020

@giuli silno držím palce a verííím, že je to tam💖🙏😘

julianka007
5. mar 2020

@mirus11 na ktorý deň máš ovulaciu a aký dlhý máš cyklus. Ja keď som začinala s Vitexom, toľko som o tom čítala, až som mala chaos. Nechápala som ako to užívať. Na oficiálnych stránkach sa písalo vo všeobecnosti, že ak potrebuješ upraviť celý cyklus, tak ho treba užívať po celý čas. A ak máš problém iba s progesterón. A teda s druhou fázou cyklu, tak sa má užívať iba od ovulácie. Vitex ti určite nezabrzdi ovulaciu. To sa nemusíš báť. No veľa záleží od toho aký je tvoj cyklus koľko trvá ktorá fáza a kedy mavaš ovulaciu

julianka007
5. mar 2020

@giuli ja odpadnem. To je najkrajší správa dnešného dňa. Z celého srdca blahoželám. A nech je maličké silné a zdravé.

giuli
5. mar 2020

@julianka007 dakujem♥️

mirus11
5. mar 2020

@julianka007 no cyklus mávam 29-30dni,a ovuláciu mávam od 19-21dna v cykly. A to potom ledva mam LF tých 10,no max 11 dní. Ale v poslednej dobe sa mi ta LF akosi skracuje, a ja neviem preco

julianka007
5. mar 2020

@mirus11 no istotu, že ti to posunie ovulaciu na skorší DC nemám. Na tvojom mieste by som vyskúšala čo to urobí s cyklom keď budeš užívať vitex celý čas. Ak sa ovulácia neposunie na skorší DC (ako si želáš), alebo by sa prvá fáza ešte predĺžila, tak by som ďalší cyklus brala až od ovulky a prvú fázu nechala tak. V podstate nevadí, že je ovulácia neskôr. Lepšie takto, ako príliš skoro. Upraviť LF je u teba dôležitejšie. No v tom prípade by sa ti predĺžil cyklus.

tufik07
5. mar 2020

Test biely 😫takže tento cyklus nic

giuli
5. mar 2020

@tufik07 nezufaj...ja som mala este vcera uplne biely....a dnes bac...

tufik07
5. mar 2020

@giuli pochybujem, že bude zajtra aspoň duch keď už ma byt ms

bona69
5. mar 2020

@giuli super, krásne, držím strašne palceky 😘

strangerthing
5. mar 2020

@giuli Hrozne moc gratulujuuuuu🤭🥰🥰🥰🥰🤩

giuli
5. mar 2020

@tufik07 ja mam lut.fazu max 11 dni...a to je dnes,dnes ,zajtra by som mala dostat ms

strangerthing
5. mar 2020

@giuli musi to byt nadherny pocit 😃

giuli
5. mar 2020

@strangerthing nadherny a hlavne,ked to vobec necakas..

ereska
5. mar 2020

@giuli tíško gratulujem a teším sa s tebou z celého srdiečka

giuli
5. mar 2020

@ereska dakujem zo ♥️